Serhat Tasdelen
Tecrübeli Üye
- 24 Şubat 2009
- 5.261
- 472
- 1.678
Belki DK sonrasi muslerayi satariz
Bizden alinacak en pahali oyuncu ve bizim vaz gececegimiz zor olan oyuncularin basinda gelir. Liverpool acaba yanasir mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki DK sonrasi muslerayi satariz
Orkun Usak vardı bir ara.
İyi çocuktur arkadışım, yeşilköy hıristiyanlarından ara ara denk geliyoruz hala bakırköyde oturuyor...Gol yememe rekoru kırmıştı kalli ile sonra bir daha fırsat bulamadı...
Tam bir kahpe çok takdir ediyorum profesyonelliğini üstat...herse tamam da bu maddeler ne yaw. forvete tükürür kısmında istemsiz güldüm![]()
Yedek olmak için uygun aday. Tecrübesi var ve gerek kaldığında güvenilecek bir isim.
Yedek kaleci için yabancı ya da genç oyuncu kullanmaya karşıyım.
Tek falsosu Fenerli olması.![]()
Evet devre arasından sonra...Lige gol yemeden başlamıştı o dönem gol yememe rekorunu egale etmişti...Evet kendisi yeşilköy rumlarından...Pazarları fenerin oradaki ortodoks kilisesine giderdi ailesi bu bizimle çirozda takılırdı...Hristiyan mıydı o gerçekten? Maçlarda o haç işaretini yaparken benim uğurum o, hristiyan değilim demişti öyle kalmış aklımda emin misin? Birde ne rekoru kırmıştı hatırlamıyorum ben leverkusen den 5 yemişti. Birde o sezon kaleyi Aykut ele geçirdi finalde.
Ağzına sağlık...Bizim ergenlere kalsa ooouuuuvvvv....Muslera ya çok yük bindi yıllardır eray çöpü yüzünden muslera olmadığı maçlarda rahat maç izleyebileceğimiz bir kaleci muslera içinde iyi olur
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ncü kaleci altyapı çıkışlı olmalı şu andaki batuhan gibi kalkıp para vermeye gerek yok;Yedek olmak için uygun aday. Tecrübesi var ve gerek kaldığında güvenilecek bir isim.
Yedek kaleci için yabancı ya da genç oyuncu kullanmaya karşıyım.
Tek falsosu Fenerli olması.![]()
Akiyor bugün masallah.
Bakalim sirada hangi gereksiz var. Kimi zengin edecegiz.
Bırak şu vizyoncu saçmalıklarını ya.Ücreti makul olursa güzel bir yedek kaleci transferi işte.
Sana mi kaldi benim yazdiklarimi sorgulamak. Sana göre sacmalik bana göre dogru, bana göre de senin yazdiklarin sacmalik olabilir ki kesinlikle oldugunu düsünüyorum.