Serkan Kırıntılı ile Anlaşıldı İddiası

Eleştirmek için eleştirmeyin. Yüksek profil oyuncu değil diye beyniniz error veriyordur ama iyi ve tecrübeli yedek kalecilere de ihtiyacımız var. Serkan bir yedek için hem iyi hem tecrübeli. Doğruysa hayırlı olsun.

İyi çocuktur arkadışım, yeşilköy hıristiyanlarından ara ara denk geliyoruz hala bakırköyde oturuyor...Gol yememe rekoru kırmıştı kalli ile sonra bir daha fırsat bulamadı...

Hristiyan mıydı o gerçekten? Maçlarda o haç işaretini yaparken benim uğurum o, hristiyan değilim demişti öyle kalmış aklımda emin misin? Birde ne rekoru kırmıştı hatırlamıyorum ben leverkusen den 5 yemişti. Birde o sezon kaleyi Aykut ele geçirdi finalde.

Yedek olmak için uygun aday. Tecrübesi var ve gerek kaldığında güvenilecek bir isim.

Yedek kaleci için yabancı ya da genç oyuncu kullanmaya karşıyım.

Tek falsosu Fenerli olması. :(

Muslera ya çok yük bindi yıllardır eray çöpü yüzünden muslera olmadığı maçlarda rahat maç izleyebileceğimiz bir kaleci muslera içinde iyi olur

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedek olmak için uygun aday. Tecrübesi var ve gerek kaldığında güvenilecek bir isim.

Ne çektiysek sözde Galatasaraylılardan çektik.

Hristiyan mıydı o gerçekten? Maçlarda o haç işaretini yaparken benim uğurum o, hristiyan değilim demişti öyle kalmış aklımda emin misin? Birde ne rekoru kırmıştı hatırlamıyorum ben leverkusen den 5 yemişti. Birde o sezon kaleyi Aykut ele geçirdi finalde.
Evet devre arasından sonra...Lige gol yemeden başlamıştı o dönem gol yememe rekorunu egale etmişti...Evet kendisi yeşilköy rumlarından...Pazarları fenerin oradaki ortodoks kilisesine giderdi ailesi bu bizimle çirozda takılırdı...

ncü kaleci altyapı çıkışlı olmalı şu andaki batuhan gibi kalkıp para vermeye gerek yok;

MUSLERA-SERKAN-BATUHAN...Tarihimizdeki en iyi kaleci rotasyonu olacak...Hatta tüm dünyadaki en iyilerden biri...Ciddiyim...

Ben Serkanı rahatlıkla izleyemiyorum Marsilya maçı var, Adebayor'dan yediği beyninin error verdiği gol var hataya çok müsaid bir kalecidir. Hiç güven vermez ama bakarsın bazende 20 şut çıkarmış tek başına maç almış öyle bir şizodur.

Ha eray ha Serkan hiç farketmez muslera öyle çok maç kaçıran bir kaleci değil ki kaleciler maç eksiği oldukça daha kötü oluyorlar serkan yedekte dura dura eray gibi olur neyse zurna cup için hayırlı olsun 4 milyon tl var işin ucunda yatırım yapalım değil mi?

Serkan ve muğdat tamam 1 defans 1 de orta saha aldık mı uşakspora, yeşil Giresun'a, balçova yaşamspora korku salarız.

Bırak şu vizyoncu saçmalıklarını ya.Ücreti makul olursa güzel bir yedek kaleci transferi işte.

Sana mi kaldi benim yazdiklarimi sorgulamak. Sana göre sacmalik bana göre dogru, bana göre de senin yazdiklarin sacmalik olabilir ki kesinlikle oldugunu düsünüyorum.

Begendigim bir kaleci ama fenerli

Mac sattigi icin fenere transfer oldu,bizim icin gereksiz bir transfer olur

Geri
Üst Alt