Serkan Kırıntılı ile Anlaşıldı İddiası

Forma cikarma mevzusunu diyorsan 3. Sezonunda oldu bu olay

Bize transfer olmadan önce herhangi bir kirli camasiri yoktu balta'nin veya selcuk'un

Serkan'in var,sike transferi oldugunu net bir sekilde biliyoruz

Iyi kaleci begeniyorum ama rakibimize Mac sattigi icin daha önce transfer olmus birinin bize transfer edilmesi yanlis olur diye dusunuyorum

Saygilar
Yok sen konuya fransızsın anlaşılan savcılığa gitmediğim kaldı çok istiyorsan perde arkası başlığa yaz sayfalarca metin var satışlarla alakalı...

niye ıkısınden biri olmak zorunda yahu ikiside olmasın işte seneye belkıde bu yıl selcukta gıdıyor.
ayrıca selçuk fenerlidir vs diyemem ben öyle olsa bile serkan gibi sabıkalı maç satıcısı değil
beşiktaş nasıl ligde son dönemlerde bjklı td ler ile ayakta kalıyorsa fenerde belli bi dönem eski futbolcuları ve kalecileri ile ayakta kaldı işi götürdü. bunların en basında da serkan gelıyordu
O zaman çabuk bana hayallerimdeki gibi, serkan gibi çirkef bir deyyusu öner aynı zamanda hasut ve fesut olsun...

Serkan Kırıntılı'nın menajeri Haluk Canatar:"Galatasaray kulübü bir Türk kaleci alacak. Büyük takımlarda ikinci kalesini en iyilerden seçecektir. Serkan ile ilgilendikleri doğru. Burada görüşülecek ilk yer ben değil Konyaspor olacak."
Kitap gibi yazmışsın üstat aynen açıklamadaki saikler tamamen geçerlidir tarafımızca...

DfAby0_WAAA8X0u.jpg
Ne didin? Baaa mı didin? Geri baaas binaenaleyh...

Selcuk'a savunann varsa Galatasarayli degildir.

Serkan Kırıntılı'nın menajeri Haluk Canatar:"Galatasaray kulübü bir Türk kaleci alacak. Büyük takımlarda ikinci kalesini en iyilerden seçecektir. Serkan ile ilgilendikleri doğru. Burada görüşülecek ilk yer ben değil Konyaspor olacak."
Haluk Canatar:"Serkan'ın resmi temsilcisiyim o yüzden sadece şunu diyebilirim Galatasaray Serkan ile ilgileniyor. Benimle ne bir rakam konusu konuşuldu ne de başka bir şey konuşuldu. Konyaspor'da yapılacak seçim sonrası durumu netleşecektir."(Radyospor)

Fb ilk yarinin sonunda tam galibiyet serisi yakalamisken konyada tek basina fb ye dur dedi , neredeyse malum mactaki onur kivrak performansiydi

Hele uzatmada fernando nun bir kafasini imkansiz yerden cikarmisti

Boyle sikeciye can kurban

Edit : valbuena ymis

Şu yedek kaleci olayını Hakan Canbazoğlu'ya bağlayabilsek keşke ya.

Zaten en fazla 3-4 maç oynayacak bi talihsizlik olmazsa. Onda da club-trained statüsünden yazabileceğimiz biri olsun. 1 taşla 2 kuş. Kuşlar küçük ama olsun.

Serkan Kırıntılı'dan hiç haz etmiyorum.

Bu zibidi gelecegine Volkan Demirel gelsin daha iyi.

Hiç olmazsa Arena’daki maçlarin devre aralarinda eglence olsun diye ayi oynatiriz.

Eleştirmek için eleştirmeyin. Yüksek profil oyuncu değil diye beyniniz error veriyordur ama iyi ve tecrübeli yedek kalecilere de ihtiyacımız var. Serkan bir yedek için hem iyi hem tecrübeli. Doğruysa hayırlı olsun.
sende gladbacliya laf atmak icin pusuda bekliyorsun sukru. az degilsin

Muslera dan hic bir donemde iyi oldugunu dusunmuyorum

Hatta 2011-2018 arasi ligimizde oynayan tum futbolcular arasinda en iyi oyuncu muslera cikar anket yapsak

Muslera dan hic bir donemde iyi oldugunu dusunmuyorum

Hatta 2011-2018 arasi ligimizde oynayan tum futbolcular arasinda en iyi oyuncu muslera cikar anket yapsak
Muslera nın formsuz dönemleri olsa bile son haftalara girerken şampiyonluk getiren kurtarışları yeter süper finalin son maçında altı pas da semihin kafa topunu çıkarmıştı hamza dönem şamiyonlukta katkısı birde bu dönem her kaleci altından kalkamaz

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt