Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmi anlamı bu mu?
Bu Serkan için hafif kalır yahu.
Allaaaaah şu an ben.Bu posttan sonra bir dakika daha duramam. İşte böyle açık sözlü olun.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yavsakligin luzumu yok Mahir !!
Ismini revize etme vakti geldi diye dusunuyorum.Adım Mustafa iken bana hiç Mustafa demiyordun. Son zamanlarda Mahir deyip duruyorsun. “Mahir” ismini severek kullanman senin gerçekten “adam” olduğunu gösteriyor Göztepeli.
Sarper Yıldırım yapalım mı?Ismini revize etme vakti geldi diye dusunuyorum.
Bu konuda 1 fikir teatisi yapalım önerileri alalımIsmini revize etme vakti geldi diye dusunuyorum.
Abi bunun için yapman gereken birşey var, Serkan Şafak'ın ortağını foruma geri döndürmen lazım.Salın beni huzur verin MK’ye.
Serkanı başından def etse bile ben varım, Keramettin var, @Erman Türker var.Abi bunun için yapman gereken birşey var, Serkan Şafak'ın ortağını foruma geri döndürmen lazım.
Abi bunun için yapman gereken birşey var, Serkan Şafak'ın ortağını foruma geri döndürmen lazım.
Ustam foruma geri döndüğü zaman MK abim ile uğraşacak vaktin kalmazSerkanı başından def etse bile ben varım, Keramettin var, @Erman Türker var.
Demek buna boş muhabbet diyorsun ha.Sarper Bey zaten burada. Sadece yazası gelmiyordur adamın. Sezon arası boş muhabbetlere girmektense yazmamayı tercih ediyor. Aslanlarımız sahaya çıktığı zaman kendisi de foruma gelecektir diye düşünüyorum.