serkan leğen

İçen herkes alkolik değildir. Levent Abi siz yapmayın bari rica ederim.
.
ff72f17cf1548f96408794c38f89ad1d.jpg

MK ile yalnızca gündüzleri konuşmak lazım, yukarıdaki mamak meselesinden anladığım bu. Yazılanı ya yanlış anlıyor ya da hiç anlamıyor, boşuna yazıyoruz yani. Akşam mesai bitimiyle birlikte MK ile diyaloğu kesmek lazım.

Üst düzeyi açar mısınız. ? Galatasaray galibiyetlerinde ortadan kaybolması ile ilgili düşünceleriniz nelerdir.?
Bir keresinde MK ile başka bir konuda benzer diyaloğumuz olmuştu o an hakikaten aklıma ''açma'' kelimesi gelmedi bende buna dedim ki '' define normal'' yani normali tanımla/aç anlamında define yazdım. Bu hazine diye anlamış hahahahahaha.

Bir keresinde MK ile başka bir konuda benzer diyaloğumuz olmuştu o an hakikaten aklıma ''açma'' kelimesi gelmedi bende buna dedim ki '' define normal'' yani normali tanımla/aç anlamında define yazdım. Bu hazine diye anlamış hahahahahaha.

Ne diyorsun abi kendi kendine eğleniyorsun böyle. Hiçbir şey anlamadım; hatırlamıyorum.

404 hatası verdim.

O kadar adres verdik foss çıktı bağzıları. Neyse...

Olsun. Ben güldüm eğlendim, benim için yeterli. :)

Ne diyorsun abi kendi kendine eğleniyorsun böyle. Hiçbir şey anlamadım; hatırlamıyorum.

Adam sana İNGİLİZCE DEFINE DEMİŞ, DEFINE = AÇIKLA

SEN DE GİDİP DEFİNE YANİ HAZİNE VS. DİYE ANLAMIŞSIN.

ADAM BUNU ANLATTI, BUNU BİLE ANLAMADIN.

Geri
Üst Alt