Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum Mehmet Bey her zaman ki halim tezahürata gerek yok.Büyük resmi gören Erman bey'i tebrik edelim arkadaşlar. Mümkünse like ile onore edelim.
kısacası şu. yeni sabriler, serdar azizler, tolgalar alabilmek için şirkete yatırım yapan hissedarlardan lot başı 4 tl den para toplayacaklar. zaten mehmet özbek scout ekibine boşuna demedi, bize yerli oyuncular araştırın diye.Simdi sabri defolacak mi yoksa kalacak mi?
Sermayemiz arttigina gore yeni sozlesme ve zam ile onore edilecektir.Simdi sabri defolacak mi yoksa kalacak mi?
Sinan Bilgin açıklama yapana kadar kimse sonucu tam olarak bilemez.
Ben boyle bir sonucu bilebilsem sanirim ozel ucakla yarin isvicre bankalarina pike yapardim . Yatirimci davranislarini tahmin edemeyiz ama ciddi bir sermaye artisi var , grup hisselerinin ayrilmasi hissedarlar uzerindeki baskiyi azaltacaktir
Oncelikle bu talep onaylanacak mi onu gorelim . Fakat bunlar GS yi ilgilendiren taraflari , yani amac sermayeyi arttirmak , cunku isletme sermayemiz cok dusuk.
Yatirimci acisindan ise bu durumlarda hisse oranini korumak icin arttirim orani nispetinde nakit koyulmasi gerektigi icin bu parasi olmayanlar hisseyi satisa gectigi icin haliyle ciddi dususler beklenebilir
Aslinda hissenin dususu sirketin sermaye yapisi ile alakali degil , yatirimcinin kacmasi ile alakali . Bu durumda arttirima katilan uzun vadede mutlaka karli cikar (cok ekstrem seyler olmadikca) , cunku artik sermaye tavani yuksek bir sirketin ortagi hale gelmislerdir
Normalde spk nin bu sermaye arttirimini onaylamasini dogru bulmuyorum cunku 1 e 4 bir arttirim var , yatirimci lehinde bir durum degil bu . Diger yanda bu islemin bir gun yapilmasi sart. Baskan belki bir onay almistir bu karari almadan once
Spk izin verdiği sürece sonsuz arttırabilirsin...Sermaye arttırımı kaç kere olabiliyor. Yani bunun bir sınırı süresi vs yok mudur. Sürekli böyle sermaye arttırımına gidersen hisse senetlerine talep olur mu ilerde. Bu bir güvensizlik sağlamaz mı piyasada.