Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

ben size gelecek sezonun defansini simdiden yaziyorum demedi demeyin eboue-serdar aziz-serdar kesimal-hasan ali ahanda demedi demeyin ben ft i taniyorsam buda gelcek sezonun defansidir demedi demeyin serdar kesimal fanatik bir galatasaraylidir ve bu fener kümeye düserse bize gelecektir

hasan ali ile serdar azizi de sizin banka hesabınızdaki milyonlarla alırız artık

Yahu Servet hata yapmadığı hafta millet başlıklara girip hadi yine yazsanıza yazsanıza xD diyip duruyodu. Adam öyle bi hale getirmişki bizi artık hata yapmadığı zaman Servet iyi oynadı oluyo. Lan zaten yapmayacak stoper bu yaparsa yedirir golü. Servet- Balta kangreni yine çok yakacak bizi bu sene.

ben size gelecek sezonun defansini simdiden yaziyorum demedi demeyin eboue-serdar aziz-serdar kesimal-hasan ali ahanda demedi demeyin ben ft i taniyorsam buda gelcek sezonun defansidir demedi demeyin serdar kesimal fanatik bir galatasaraylidir ve bu fener kümeye düserse bize gelecektir

hasan ali ile serdar azizi de sizin banka hesabınızdaki milyonlarla alırız artık

kafa topu alamiyor

teknik 0

birebirde kolay calim yiyor

agir

peki bu adam nedir arkadasim nedir:)
kafa gollerini TR liginde en cok atan 5 stoperden biri ,tek hamleli bir adam oldugundan yanindaki adami Gokhan Zan yapmazsin da forumda begenilen Danny tarzi bir adam yaparsin .

Kafa toplarında iyiyse neden Carroll'dan bi tane kafa topu alamadı? Bunu da öğrenelim.

Burada kimse Bülent Korkmaz'ın milli takımda Alpay ile ne kadar kötü performanslar verdiğini de hatırlamıyor.Bülent Korkmaz'a büyük saygım ve sevgim var ancak açık konuşmak gerekirse asla abartıldığı kadar iyi bir defans oyuncusu değildi,onu kalbimizde yer eden sargıyla,alçıyla oynamasıydı,yürekli olmasıydı.Aynı zamanda Büyük Kaptan'ın hatalarını kapatan Suat,Okan,Tugay,Emre gibi mükemmel oyuncular vardı.

Çok sağlam,dirençli,sürekli topa basabilen bir ortasaha kurarsak Servet bu takımda asla sırıtmaz.EPL'de ne kazmalar var hiçbirinizin haberi yok.

benim burdan cikardigim sonuc seninde servetin kazma ve kotu bir stoper oldugunu dusundugundur:)

yahu niye kambur gibi tasiyalimm adami

topcumu yok

her 3 macta bir yeni bir genc denesinler

elbet biri tutar

Servet 'in en büyük avantajı istikrarlı olması. Emre Aşık sakatlanır, Emre Güngör sakatlanır, Gökhan Zan, Neill hepsi sakatlanıyor ama Servet mücadele de etmeyi pek sevmediğinden sakatlığa yatkın değil. Her zaman ilk kadroya yazılan o oluyor bu yüzden. Başka da çok öenmli özelliği yok.

Peki bu adam neden stoper oynatılsın?
fizik guce de ihtiyac var bir takimda Cana neden seviliyorsa bazi cevrelerce ,Servet de rakipleri bozarak oynuyor .Diyorsanki daha iyisini alabiliyoruz ,kontenjan sikintisi da yok buyursun gelsin o her kimse kimse koru korune dusman kesilmez.

kafa gollerini TR liginde en cok atan 5 stoperden biri ,tek hamleli bir adam oldugundan yanindaki adami Gokhan Zan yapmazsin da forumda begenilen Danny tarzi bir adam yaparsin .

Her top Servet'e atılıyor ve Servet dünyanın en kötü kafa vuran adamıdır. Her gelen kornerde adam kafasıyla taaa en üst tribüne göndermeyi nasıl başarır topu anlamıyorum. Kafa golleri tamamen tesadüf bende 60 kere vursam maçta 10 maçta bi atarım heralde.

Ayrıca Gökhan Servet'ten çok daha iyi bir stoper.

dedigin dogru olsa bile buyuk bir takimin stoperi icin yaptigin yoruma bak

cok kafa golu atiyor:)

bravo

benim burdan cikardigim sonuc seninde servetin kazma ve kotu bir stoper oldugunu dusundugundur:)

yahu niye kambur gibi tasiyalimm adami

topcumu yok

her 3 macta bir yeni bir genc denesinler

elbet biri tutar

Ben Servet'e teknik ve world-class stoper demedim ki hiçbir zaman.Şu an alternatifi yok ve gelene kadar da oynamaya devam edecek diyorum.Burada düşündükleriniz ile takım içi çok farklı.Mesela defansı Servet'le kotarabilirsin ama Servet'i kesmek için koyduğun bir yabancı yüzünden hücum hattını Aydın Yılmaz ile kotarayım diyemezsin.Anlatabildim mi demek istediği mi?Keşke Semih,Cenk Tosun gibi oynayacak adamlarımız olsa da gerekirse iki yabancı stoper oynayabilsek.Ama şu anda mümkün değil bu mali tablo ile.

Carroll'dan henüz kafa topu alabilene rastlanmadı. Ondandır.

Buradan Servet'i savunduğum anlamı çıkmasın tabii.

Yoo başka lig izlemiyosam Carroll'dan da pekala alıyolar kafa toplarını. Hani Servet'in özelliği kafa topları falan ya ondan sordum:)

halen yanındaki adam diyorsunuz bu adam geldiğinden beri yanında değişen 6 yada 7. stoper olucak biri daha gelirse.

Servet 'in en büyük avantajı istikrarlı olması. Emre Aşık sakatlanır, Emre Güngör sakatlanır, Gökhan Zan, Neill hepsi sakatlanıyor ama Servet mücadele de etmeyi pek sevmediğinden sakatlığa yatkın değil. Her zaman ilk kadroya yazılan o oluyor bu yüzden. Başka da çok öenmli özelliği yok.

agir olan ve yatarak mudahele yapmayan futbolcularin az sakatlanmasi normaldir

Her top Servet'e atılıyor ve Servet dünyanın en kötü kafa vuran adamıdır. Her gelen kornerde adam kafasıyla taaa en üst tribüne göndermeyi nasıl başarır topu anlamıyorum. Kafa golleri tamamen tesadüf bende 60 kere vursam maçta 10 maçta bi atarım heralde.

Ayrıca Gökhan Servet'ten çok daha iyi bir stoper.
Gokhan Ferdinand olsa gene cekilmez ,ben sezona baslarken bir adama guvenebilmeliyim.Mesela bir adam iyidir kotudur o ayri konu sevmezsen sezona baslamazsin onunla ama Gokhan hep sakat zaten.

Defansta Song-Tomas oynarken,hücumda H.Şükür-Ümit Karan-Necati-H.Kabze formasyonunu yapabiliyorduk.Şimdi elimizde böyle bir Türk rotasyonu Selçuk ve Ceyhun'un gelmesi ile başladı,umarım devamı da gelir.Servet'in kesilebilmesi için ya yabancı limiti kalkmalı ya da kadroda derin bir Türk rotasyonu olmalı.

Çözümler bunlar.

Song-Tomas'dan beri senelerdir savunma sorunu çekiyoruz. Servet hariç yanındaki her adam istikrarlı şekilde değişiyor. Yaşadığımız sorun 8 bilinmeyenli denklem gerçekten.

Geri
Üst Alt