Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

Bi insan anca bu kadar futboldan anlamaz.

futbol dediğin komple bir oyundur

89 dakika mükemmel oynarsın

1 dakika içinde yaptığın hata o maçı kaybettirir yerin dibine sokulursun

ama sorgulamazsın ki o 90 dakika boyunca senin ofans elemanların ne yaptı

çünkü bu tip beyinler pozisyona bile girmedi diye onları suçlamazlar. onların görevinin pozisyon yaratmak olduğunu düşünemezler bile

ama savunma isen her hatanda gol olur. sana da malzeme çıkar. hadi bakalım koy 60 tane servet videosu

oturup tartışalım.

10 tanesi bireysel hata ise 50 tanesi pozisyon gereği hatadır. Her maçta olağan şeyler bunlar. Savunma hata yapmazsa gol nasıl atılacak ?

tek tek futbolcu hataları ayıklamak futbolu bilme emaresiyse

ben zerre kadar bilmiyorum arkadaş

çünkü bu tip beyinler pozisyona bile girmedi diye onları suçlamazlar. onların görevinin pozisyon yaratmak olduğunu düşünemezler bile

ama savunma isen her hatanda gol olur. sana da malzeme çıkar. hadi bakalım koy 60 tane servet videosu

oturup tartışalım.

10 tanesi bireysel hata ise 50 tanesi pozisyon gereği hatadır. Her maçta olağan şeyler bunlar. Savunma hata yapmazsa gol nasıl atılacak ?

Kardeş sen ne diyon şimdi Servet iyimi kötümü?

oturup tartışalım.

Bu mantıkla rakip takımın stoperleri hata yapmadığı için pozisyona girmemiş oluyorsun.Rakibinin stoperleri daha iyi demekki,rakipden kasıtta ankaragüzü,kasımpaia,graz,metalist,estonya,karpaty....

Bu sadece senin mantığın.

Bu mantıkla rakip takımın stoperleri hata yapmadığı için pozisyona girmemiş oluyorsun.Rakibinin stoperleri daha iyi demekki,rakipden kasıtta ankaragüzü,kasımpaia,graz,metalist,estonya,karpaty....

Bu sadece senin mantığın.

senin anlattığın benim mantığım değil

senin mantığının yanılsaması

ben savunma hata yapmazsa gol nasıl olacak diyorum. Senin ofans elemanların rakibi hata yapmaya hiç zorlamamışsa gol de atamıyorsun haliyle. karpaty maçını hatırlıyorum da, bütün maç 1 pozisyona bile giremedik, dk 90da adam bir kaydı aydın arkaya sarktı gol oldu. O maçta kazanmayı haketmemiştik ve nitekim hemen ardından golü yedik.

Kardeş sen ne diyon şimdi Servet iyimi kötümü?

Vallahi renkdaş onun indirgemesini de sen yap. Ben körü körüne kimseyi ne aşağılar ne yüceltirim. Ama bi haksızlık yapılıyorsa belirtmem gerekir

Servet aşağılamak çok popüler. Lakin bel altı vuranlar var. Konuyu açan arkadaş bi çeşit makale yazmaya çalışmış ama olmamış

Bir şeyi kanıtlamaya çalışıyorsan onun eksilerini de artılarını da masaya koyacaksın

Yok öyle kötüleri ortaya çıkarayım iyileri görmezden geleyim

Misal :

Vay efendim şu maçın bu pozisyonunda rakibi niye servet karşılamadı ??

sadece 23 gol yiyerek şampiyon olunan sezon : ee ımm servetin yanında song vardı o toparladı

bu zihniyetle biryere varılmaz.

Servet arasıra basit hatalar yapan iyi bir stoper değil ki,hermaç mutlaka basit hata yapan vasat altı bir stoper.

Basit hatalarını bir kenara bırakıp pozisyon bilgisizliği-altyapı ekskliği,futbol aklından yoksunluğu,havadan ve yerden top kapamaması,yan top ve duran top rezaleti,basit oynamayı öğrenememesi sonucu taca atarak başlamadan bitirdiği ataklar daha sayalım mı?

Her stoper hata yapar tezi bu konuda çok ama çok yavan kalıyor.

Servet'in hatalarını yazmak isterdim ama sabah 6 gibi işe gideceğim. Sanırım bu süre bana yetmez :o

oturup tartışalım.

Büyük takım yüklenir. Küçük takım bir uzun top atar işi bitirir. Çünkü o uzun topu karşılayacak , rakipten önce hamle yapacak, adamı kaçırsa bile peşinden koşup yakalayacak bir oyuncun yok arkada :o

Servet her macta önemli hatalar yapiyor ama adam milli takim stoperi,problem milli takim yetkililerinde mi yoksa bizde mi?

Cocukca ve ici bos bir yazi hatta biktirdiniz artik.Barcelona bile senede en az 20 gol yiyor,bende yuzeysel bakisla Puyol'un veya Pique'nin boyle 10 tane hatasini bulur yazarim.Boyle basit analiz olmaz.6 yabanci sinirlamasinin oldugu bir yerde diger eksiklerimizide goz onune alarak Servet iyi stoperdir benim icin.

Senin beklerin gereken seviyenin en az 3 çıta altında olursa stopere Pepeyi Puyolu koysan hata yapar arkadaş Hakan Balta kendini biraz olsun toparlayınca hazırlık maçlarında herkes nasıl toparlandı G.Zan bile top oynamaya başladı Servetin bireysel hatası 1se beklerin açığını kapatmaya çalışırken yaptığı hata 8dir.Açın maçlara tek tek bakın ha ağır mı ağır tekniği düşük mü düşük ama şu anda elimizdekinin en iyisi bu mu bu.Takımımızın as oyuncusu ve Galatasaraylı mı evet o zaman sırf onun şahsını sevmiyoruz diye adamın futbolunun açığını aramayı bırakalım da beklerimize bir bakalım.Birisi Sabri kanat bozması.Birisi H.balta stoper bozması.

Cocukca ve ici bos bir yazi hatta biktirdiniz artik.Barcelona bile senede en az 20 gol yiyor,bende yuzeysel bakisla Puyol'un veya Pique'nin boyle 10 tane hatasini bulur yazarim.Boyle basit analiz olmaz.6 yabanci sinirlamasinin oldugu bir yerde diger eksiklerimizide goz onune alarak Servet iyi stoperdir benim icin.

Bulamassin. Cunku onlarin yedigi goller iyi bir takim oyunu veya super bir sut ilen geliyor. Bizim yedigimiz goller, ya hakanin yanlis yerde olmasi ve adam tutamasi. Yada servetin topu kontrol edemeyip kaybettigi.

Bulamassin. Cunku onlarin yedigi goller iyi bir takim oyunu veya super bir sut ilen geliyor. Bizim yedigimiz goller, ya hakanin yanlis yerde olmasi ve adam tutamasi. Yada servetin topu kontrol edemeyip kaybettigi.

Stoperler top tekniğine sahip olması gereken adamlar mıdır peki Puyolda ne kadar teknik vardır ? Puyol hata yapmaz çünkü Xavi İniesta gelir ondan topu alır.Puyol ıkına ıkına doğru adama pas çıkarmaya çalışmaz çünkü birisi gelip yakınına o pası ister bekler ileri geri çok iyi çalışır bizde öyle miydi şu hazırlık maçlarına kadar ? Bekler hala ileri geri çalışmıyor gerçi Ujfa amca hariç..

Stoperler top tekniğine sahip olması gereken adamlar mıdır peki Puyolda ne kadar teknik vardır ? Puyol hata yapmaz çünkü Xavi İniesta gelir ondan topu alır.Puyol ıkına ıkına doğru adama pas çıkarmaya çalışmaz çünkü birisi gelip yakınına o pası ister bekler ileri geri çok iyi çalışır bizde öyle miydi şu hazırlık maçlarına kadar ? Bekler hala ileri geri çalışmıyor gerçi Ujfa amca hariç..
Puyol'da teknik yok mu diyorsun sen şimdi? Neremizle gülelim. Tamam hadi diyelim yok. Adam en azından kafa topu alıyor,top geçirmiyor. Servet'in iyi yaptığı tek şey söyle bana tek şey.

O kadar Servet düşmanı olmuşsunuz ki söylenecek birşey kalmamış artık ama şu gerçeği unutmayın ki milli takımda da GSda da Serveti yedek bırakacak bir yerli stoper henüz bulunamadı..

Tam benim konum ! Sadece birgün erken yattım ve en güzel sayfaları kaçırmışım ...

Problemi yazmissin eyvallah cozume ne diyorsun peki onemli olan o konu

O kadar Servet düşmanı olmuşsunuz ki söylenecek birşey kalmamış artık ama şu gerçeği unutmayın ki milli takımda da GSda da Serveti yedek bırakacak bir yerli stoper henüz bulunamadı..

Fener 2 yabancı Beşiktaş Toraman milli takım kadro dışı müebbeti yemiş ve teki yabancı.

Avrupa tecrübesi olan büyük takım defansların alıyorlar elde tek Servet kalıyor acı ama gerçek.

Geri
Üst Alt