Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

Galatasarayin Futbolcusu degil..

Servet....

Gökhan Zan...

Hakan Balta....

Ayhan Akman...

Aydin Yilmaz....

Bunlardan kurtulmaliz..

Yoğun istek üzerine Euro 2008 tekrar çekiliyormuş, kaynak sağlam.

Facia yorumlar dönmüş. Birde bu hataları Puyol'dan da çıkarırlarmış. Çıkarın?

O çok övdüğünüz 2008 senesin arka arkaya oynadığımız bütün maçların ÖZETLERİ var orada. Özellikle Servet'in hareketleri yok yani. Sadece gol değil kaçırılan pozisyonlardaki basit ve amatör futbolcunun yapmayacağı hataları görmeniz için koydum.

KAÇINIZ AÇIP TEKER TEKER İZLEDİNİZ?

Hep klişe laflarla şu adamı savunmayın. Konuyu bütün zararlı isimler bir bir eleştirilirken servet es geçiliyor diye açtım. Gönderilmezse bütün sezon yapamadıklarını buraya not edeceğiz biz.

(ayrıca şu videolara 33 tane daha ekleyeceğim maç var ama çoğu anadolu takımları ile yapılanm lig maçları olduğu için videoları yok)

Galatasaray Spor Kulübü'nde işçi olduğunu unutup haddini aşan sözler sarfettiğinden beri benim için bitmiştir. Vukuatları saymakla birmiyor.

- Galatasaray'daki ilk sezonunda şampiyonluk gecesindeki kaprislerini hatırlayın "ben bu takım için forma giyerken sakatlandım ama arkadaşlarım beni soyunma odasında unutup kupanın peşinde sahaya çıktılar" diye tepki göstermiş ve kupa törenine çıkmamıştı.Arkadaşları daha sonra hatalarını anlayıp kucaklarında kupa törenine taşımıştı Servet'i.O gecenin tadını kaçıran kişisiydi.

-Rijkaard için sezon başında "bu yıl hocanın da bizim de son şansımız" diyerek sezonun nasıl geçeceğinin ilk sinyallerini vermişti.

-Yine Rijkaard'a atfen "bana güvenilen yerde daha verimli olurum" sözleriyle hocasını basının önüne atmıştı.

-Rijkaard babasını kaybettiği gün saygısızca antrenmanda gülüp eğleniyordu.

-Hagi veda etmek üzere soyunma odasına geldiğinde cep telefonuyla konuşurken hiç istifini bozmadı.Hiç hoş bir görüntü değildi.

-Bir de sürekli yabancı oyuncuları hedef gösteren konuşmaları (tabi bu özellik sadece Servet'e özgü değil, haksızlık etmeyeyim.)

Bunlar insani olarak haz etmediğim yönleri. Genelde Galatasaray forması giydiği sürece hiç bir futbolcuyla ilgili olumsuz görüş belirtmem,Servet hariç.

Futbolculuğu ise bence felaket, çok hantal "koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler" misali defansta iri vücudunu kullanmaktan başka bir özelliği yok.Allah için bu işi iyi yapıyor.Topu oyuna iyi sokamıyor, topla ileri çıkıyor kafasını önünden kaldırmıyor, müsait yerde arkadaşım var mı diye bakmıyor "Allah, Allah" diye saldırıyor.Galatasaray'a geldiğinden beri geliştirdiği tek yönü, top ayağındayken fazla riske girmeden toptan kurtulmaya çalışması.

Galatasaray formasının içinde görmekten haz etmediğim bir oyuncu ancak "daha iyisi vardı da biz mi almadık?" derseniz ne yazık ki verecek bir cevabım da yok.

zor sezonlar gecirdik takim olarak zaten kötüydük 2 senedir. hepsini servete yüklemek suctur. bu sezon gercek serveti görecegiz.. hem varmi Servetten iyi yerli stoper ? Yok.

zor sezonlar gecirdik takim olarak zaten kötüydük 2 senedir. hepsini servete yüklemek suctur. bu sezon gercek serveti görecegiz.. hem varmi Servetten iyi yerli stoper ? Yok.

Gökhan Zan, Semih Kaya. Bak takımdan bile 2 tane saydım. Diğerlerini sen düşün.

İnsanların Servet'in oynaması gerektiğini düşünmesi neden sizi bu kadar rahatsız ediyor? Herkes sizin fikrinizde olmak zorunda değil. Servet'le ilgili pozitif iki cümle yazana bu kadar tepki verdiğinizde, Fatih Terim'in sezon boyunca her maç Servet'i oynatmasından rahatsız olup onada tepki verecek izlenimi bırakıyorsunuz.

ankaragücü maçını koysan yeterdi.

İnsanların Servet'in oynaması gerektiğini düşünmesi neden sizi bu kadar rahatsız ediyor? Herkes sizin fikrinizde olmak zorunda değil. Servet'le ilgili pozitif iki cümle yazana bu kadar tepki verdiğinizde, Fatih Terim'in sezon boyunca her maç Servet'i oynatmasından rahatsız olup onada tepki verecek izlenimi bırakıyorsunuz.
Sen de iki de bir gelip aynı şeyi söylüyorsun. Adamın iyi özelliğini söyleyin diyoruz. Fatih Terim boşuna mı oynatıyor, Hiddink bilmiyor da siz mi biliyorsunuz xDDDD falan diye saçmalıyorsunuz sadece. Tepki falan vermiyoruz ayrıca, neye göre savunduğunuzu bilmek istiyoruz sadece.

Topu ayağına alınca kaptırması kesin olan bir oyuncu. O fiziği olmasa top toplayıcı bile yapmazlar. Takıma çok zararlı bu adam.

Sen de iki de bir gelip aynı şeyi söylüyorsun. Adamın iyi özelliğini söyleyin diyoruz. Fatih Terim boşuna mı oynatıyor, Hiddink bilmiyor da siz mi biliyorsunuz xDDDD falan diye saçmalıyorsunuz sadece. Tepki falan vermiyoruz ayrıca, neye göre savunduğunuzu bilmek istiyoruz sadece.

Allah'tan tepki vermiyorsunuz.

Okumayın beyler Serveti savunuyor.

Sende ikide bir gelip aynı şeyi söylüyorsun demişsin ama konunun başından beri aynı şeyi yapan sensin. Tahammül edemiyorsunuz Servet'i savunan insanlara bu apaçık ortada. İyi bir stoper olduğunu düşünüyorum. Önünde iyi bir ortasaha ve yanında güzel oynayan bir bek olunca kendi yerine daha iyi odaklanarak en üst düzey verimi vereceğini düşünüyorum. Buna göre savunuyorum da bu niye sizi rahatsız ediyor.

Galatasaray taraftarının değişimine ayak uyduramıyorum gerçekten her gün şaşırtıyorsunuz beni!!!

1- Takımın her bölgesinde tamam mı ki Servet'i tartışıyoruz...

2- Servet'in yanında oynayacak oyuncu yokken Servet'in varlığından rahatsız oluyoruz...

3- 1 maç oynayıp 10 maç sakat olan Gökhan Zan'ı ve 3-4 maçını izlediğiniz, tecrübesiz ve sürekli sakatlanan Semih Kaya'nın daha iyi oynayacağını söyleyecek kadar gözünüz dönmüş...

4- Servet'in hata yapmadığını söyleyen yok... Çok iyi bir defans olduğunu söyleyende yok... Ama Yerliler arasında en iyilerden biri bunu kabul edin artık.. Hadi diyelim Fatih Hoca görmüyor sizin gördüğünüzü ya da oyuncu olmadığından dolayı oynatıyor Servet'i... Hiddink niye oynatıyor? o da mı görmüyor? Madem bütün defans oyuncuları Servet'ten iyi neden yıllardır Milli Takım da yeri hiç değişmiyor?

5. ve En önemlisi bence Burada tartışan herkes bu sene Servet'in bu takımda banko oynayacağını biliyor... Stoper alınsa bile ancak onun yanında oynayacak isim olacağını da adı gibi biliyor... Bu yıl formamızı giyecek bir oyuncuyu üstelik takım tam formunu yakalamışken Servet'in de formsuz olmadığı bir dönemde neden bu kadar eleştiriyorsunuz ? Şimdi burada eleştirdiniz, TT Arena'da yuhaladınız, İlk Hatasında hava alanında protesto ettiniz... Bunun takıma veya oyuncuya ne avantajı olur? Onu küstürmekten başka?

hala cevap glmdi bir gundr problemi saptamssn kendnce ama onmli olan czumu yzmk ayrca servetin bu sezon banko oynycgni adimiz gibi blyrz bu yptklariniz tkimi olmsz etkiler fatih hocanin da gelmsyle yakaladgmz havanin serveti olumlu etkileyecegini biliiyorz

hala cevap glmdi bir gundr problemi saptamssn kendnce ama onmli olan czumu yzmk ayrca servetin bu sezon banko oynycgni adimiz gibi blyrz bu yptklariniz tkimi olmsz etkiler fatih hocanin da gelmsyle yakaladgmz havanin serveti olumlu etkileyecegini biliiyorz

tmm krdş hklsn xd

TFF yönetmeliği maddelerinde

"Galatasaray SK defansında yerli futbocu oynatmak zorundadır " falan mı yazıyor. Servet'in en iyi yerli stoper olduğunu kabul etsem bile (ki bunu aynaya bakarak kendime söyleyemem utanç verici olur "kendi açımdan") lanet olsun oynatmayalım yerli defans .

Benim görüşüm şöyledir : Servet'in olduğu takım ve taraftar beklentisini herzaman düşük tutmalıdır

Bunu bana mı söyledin? 123819038109 kere yazdım geçen sezon. Bir o kadar da bu dönem yazdım.

Servet+1 milyon ver Bursa'ya S.Aziz'i al. Trabzonspor'da Mustafa Yumlu var ben çok beğenirim mesela onu alıp kullanabiliriz alternatif olarak. Yaşıda çok yok.

Emre Güngör'ü geri alabiliriz alternatif olarak.

Kayserispor'dan Eren Güngör olabilir.

Gençlerbirliğinden Aykut Demir olabilir.

Gurbetçiler olabilir. Almak istedikten sonra isim çok.

Geri
Üst Alt