Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları
Galatasaray Spor Kulübü'nde işçi olduğunu unutup haddini aşan sözler sarfettiğinden beri benim için bitmiştir. Vukuatları saymakla birmiyor.
- Galatasaray'daki ilk sezonunda şampiyonluk gecesindeki kaprislerini hatırlayın "ben bu takım için forma giyerken sakatlandım ama arkadaşlarım beni soyunma odasında unutup kupanın peşinde sahaya çıktılar" diye tepki göstermiş ve kupa törenine çıkmamıştı.Arkadaşları daha sonra hatalarını anlayıp kucaklarında kupa törenine taşımıştı Servet'i.O gecenin tadını kaçıran kişisiydi.
-Rijkaard için sezon başında "bu yıl hocanın da bizim de son şansımız" diyerek sezonun nasıl geçeceğinin ilk sinyallerini vermişti.
-Yine Rijkaard'a atfen "bana güvenilen yerde daha verimli olurum" sözleriyle hocasını basının önüne atmıştı.
-Rijkaard babasını kaybettiği gün saygısızca antrenmanda gülüp eğleniyordu.
-Hagi veda etmek üzere soyunma odasına geldiğinde cep telefonuyla konuşurken hiç istifini bozmadı.Hiç hoş bir görüntü değildi.
-Bir de sürekli yabancı oyuncuları hedef gösteren konuşmaları (tabi bu özellik sadece Servet'e özgü değil, haksızlık etmeyeyim.)
Bunlar insani olarak haz etmediğim yönleri. Genelde Galatasaray forması giydiği sürece hiç bir futbolcuyla ilgili olumsuz görüş belirtmem,Servet hariç.
Futbolculuğu ise bence felaket, çok hantal "koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler" misali defansta iri vücudunu kullanmaktan başka bir özelliği yok.Allah için bu işi iyi yapıyor.Topu oyuna iyi sokamıyor, topla ileri çıkıyor kafasını önünden kaldırmıyor, müsait yerde arkadaşım var mı diye bakmıyor "Allah, Allah" diye saldırıyor.Galatasaray'a geldiğinden beri geliştirdiği tek yönü, top ayağındayken fazla riske girmeden toptan kurtulmaya çalışması.
Galatasaray formasının içinde görmekten haz etmediğim bir oyuncu ancak "daha iyisi vardı da biz mi almadık?" derseniz ne yazık ki verecek bir cevabım da yok.