Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

Bunu bana mı söyledin? 123819038109 kere yazdım geçen sezon. Bir o kadar da bu dönem yazdım.

Servet+1 milyon ver Bursa'ya S.Aziz'i al. Trabzonspor'da Mustafa Yumlu var ben çok beğenirim mesela onu alıp kullanabiliriz alternatif olarak. Yaşıda çok yok.

Emre Güngör'ü geri alabiliriz alternatif olarak.

Kayserispor'dan Eren Güngör olabilir.

Gençlerbirliğinden Aykut Demir olabilir.

Gurbetçiler olabilir. Almak istedikten sonra isim çok.

serdar aziz dışında dediklerin iyi olmaz bence serdar'ı da almak öyle kolay değil oyuncu bursa'da mutlu ve klübü vermek istemiyor servet+1mio biraz komik olmuş

Madem dediğin kadar iyi Servet kabul ederler heralde ?

onu bursalı yöneticilere soracaksın bana kalsa hayli hayli eder de serdar'a çok değer veriyorlar bir de (özellikle genç,gelecek vaadeden)yerli piyasasını biliyoruz zaten.o da takıma çok bağlı kolay kolay ayrılmak isteyeceğini zannetmem

bu kadar teknik direktör değişti servet değişmedi .ya teknik direktörler işi bilmiyor yada ben yıllardır futbol biliyorum diye kendimi kandırmışım .halı saha maçına bile çağırmam serveti

bir futbolcu videolarla tartışılmaz ki. aa bak bu video'da kademeye girememiş, şu adama kafayı vurdurtmuş, ağır kalmış vs. böyle videolar her futbolcu için hazırlanabilir. santraforun kaçırdığı golleri, oyun kurucunun yanlış paslarını dizer dizer video yaparsın. nasıl transfer edilen futbolcunun hep iyi olduğu pozisyonlar koyulup yayınlanıyorsa böyle videolarda çok normaldir. servet'i futbolla biraz ilgilenen herkes tanır. servet maçlarda genel olarak iyidir, ama bi an gelir öyle bir hata yapar ki maç gider. teknik değildir, topu oyuna sokamaz, ama iyi savunmacıdır, savaşır. servet budur, hata yaptığında da çıkıp devamlı sallayanları anlamıyorum. bu adamın özelliği o. onun yapacağı birşey yok. oda istemez mi hızlı olsun, teknik olsun tabiki ister ama yetenekleri bu. bana kalırsa servet ne kadar eleştirilse de bu sene için gayet yeterli bir defans oyuncusudur. nede olsa görünen o ki bu sene diğer senelerden farklı olarak takım savunmasını iyi yapıyoruz. böyle devam ederse de servet geçen senelere oranla daha az eleştirilecektir.

dünyada kaç tane hava topunda etkili, hızlı, bire bir savunması iyi, topu oyuna iyi sokan, kademe anlayışı iyi stoper var ? biz herşeyden istiyoruz hemde en iyisini. malesef Türkiyede böyle bir adam yok. gerçi dünyada yok =)

servetinde hatalarının olması normal fakat şuan için Türkiyede ondan daha iyi bir stoper yok. bakın ispanyadan transfer yaptık servetin yanına bakalım o nasıl oynayacak ? ben adım gibi eminim servetin performansı ujfalusiden daha iyi olacak.

dünyada kaç tane hava topunda etkili, hızlı, bire bir savunması iyi, topu oyuna iyi sokan, kademe anlayışı iyi stoper var ? biz herşeyden istiyoruz hemde en iyisini. malesef Türkiyede böyle bir adam yok. gerçi dünyada yok =)

servetinde hatalarının olması normal fakat şuan için Türkiyede ondan daha iyi bir stoper yok. bakın ispanyadan transfer yaptık servetin yanına bakalım o nasıl oynayacak ? ben adım gibi eminim servetin performansı ujfalusiden daha iyi olacak.

Lucio,Pepe,Carvalho,Puyol,Vidic,Ferdinand,Otamendi,Nesta daha da var.

bir futbolcu videolarla tartışılmaz ki. aa bak bu video'da kademeye girememiş, şu adama kafayı vurdurtmuş, ağır kalmış vs. böyle videolar her futbolcu için hazırlanabilir. santraforun kaçırdığı golleri, oyun kurucunun yanlış paslarını dizer dizer video yaparsın. nasıl transfer edilen futbolcunun hep iyi olduğu pozisyonlar koyulup yayınlanıyorsa böyle videolarda çok normaldir. servet'i futbolla biraz ilgilenen herkes tanır. servet maçlarda genel olarak iyidir, ama bi an gelir öyle bir hata yapar ki maç gider. teknik değildir, topu oyuna sokamaz, ama iyi savunmacıdır, savaşır. servet budur, hata yaptığında da çıkıp devamlı sallayanları anlamıyorum. bu adamın özelliği o. onun yapacağı birşey yok. oda istemez mi hızlı olsun, teknik olsun tabiki ister ama yetenekleri bu. bana kalırsa servet ne kadar eleştirilse de bu sene için gayet yeterli bir defans oyuncusudur. nede olsa görünen o ki bu sene diğer senelerden farklı olarak takım savunmasını iyi yapıyoruz. böyle devam ederse de servet geçen senelere oranla daha az eleştirilecektir.

Hiç Galatasaray maçı izlemiyormusun arkadaşım. Napayım elimde kamerayı alıp sahaya girip Servet'i mi çekeyim sadece. Ne yapayım yani bu adamın zaafını göstermek için. Ne illet bir klişedir anlamadım ki.

Gökhan futbolcu en azından

Taçtan ofsayt oluyor sanıp elini kaldıran kaç tane futbolcu var?Gökhan Zan Beşiktaş'ta ki ilk yıllarında çok iyiydi fakat sonra büyük düşüşe geçti.Genel özellikler bakımından Servet'ten iyi orası doğru.

Taçtan ofsayt oluyor sanıp elini kaldıran kaç tane futbolcu var?Gökhan Zan Beşiktaş'ta ki ilk yıllarında çok iyiydi fakat sonra büyük düşüşe geçti.Genel özellikler bakımından Servet'ten iyi orası doğru.

Gökhan kötünün iyisi en azından. Pas mas atabiliyor, kafa topu da alabiliyor.

Allah'tan Terim burdakiler kadar cahil değil.

Ortasahayı geçmesin yeter.

İnsanların beğenmediği fikre cahil yaftası da yapıştırması güzelmiş.

Açıkçası çok iyi bir stoper değil.Dortmundun yedek stoperi Santana bile Servetten iyi.Ama yabancı sınırı var bu ülkede.Servet yabancı stoperlere göre kötü olabilir ama fenerin bir dünya para verdiği Kesimalden,Ersandan falan daha iyi

Stancu'yu saymazsak 5 yabancımız var. Eboue gelirse ki gelecek 6 olacak. 2 hakkımız var.

Sağ taraf Kazım,Sabri olsun gerekirse ama iki stoper de yabancı olsun.Başarı böyle geliyor artık Türkiye'de.Bu ülkeden savunmacı çıkmıyor.

Bu ülkeden niye yetenekli savunma oyuncusu çıkmıyor? Çünkü altyapı hocaları biraz yetenekli oyuncu gördümü hemen ya hücumda yada orta sahada oynatıyor.Fiziken iyi durumda olan ve diğerlerine göre daha az yeteneği olan çocukları da stoper olarak oynatıyorlar.Yani bizim ülkedeki savunma anlayışı fizikten ibaret.Youtube'da Maldini'nin ufakken çekilmiş idman görüntülerini izledim çocuk bildiğin bariz yetenekli hücum oyuncusu ama savunma oyuncusu olmuş.

Hiç Galatasaray maçı izlemiyormusun arkadaşım. Napayım elimde kamerayı alıp sahaya girip Servet'i mi çekeyim sadece. Ne yapayım yani bu adamın zaafını göstermek için. Ne illet bir klişedir anlamadım ki.

senelerdir her maçı izliyorum bu sebeptendir ki d-smart ve digitürk var, ama sizin kadar önyargılı davranan görmedim. çoğu maçta performansı gayet iyi. arada abuk sabuk hatalar yapar onu zaten belirttim. sizde bu hataları görüp devamlı serveti yerden yere vurursunuz. yukarıda yazdıklarımın nesi yanlış gayet objektif olarak iyi yanını kötü yanını yazdım. sen çok izliyorsan yazda okuyayım. zaten benim dediğim gibi değilde senin dediğin gibi olsa bu kadar teknik direktör bu adamın üstünde diretmez. ha yabancı kontenjanı ülkemizde olmasa servet kalır mı? büyük ihtimal oynayamaz orası ayrı.

Geri
Üst Alt