Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.355
- 4
- 343
Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları
Gökhan futbolcu en azından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu bana mı söyledin? 123819038109 kere yazdım geçen sezon. Bir o kadar da bu dönem yazdım.
Servet+1 milyon ver Bursa'ya S.Aziz'i al. Trabzonspor'da Mustafa Yumlu var ben çok beğenirim mesela onu alıp kullanabiliriz alternatif olarak. Yaşıda çok yok.
Emre Güngör'ü geri alabiliriz alternatif olarak.
Kayserispor'dan Eren Güngör olabilir.
Gençlerbirliğinden Aykut Demir olabilir.
Gurbetçiler olabilir. Almak istedikten sonra isim çok.
Madem dediğin kadar iyi Servet kabul ederler heralde ?serdar aziz dışında dediklerin iyi olmaz bence serdar'ı da almak öyle kolay değil oyuncu bursa'da mutlu ve klübü vermek istemiyor servet+1mio biraz komik olmuş
Madem dediğin kadar iyi Servet kabul ederler heralde ?
dünyada kaç tane hava topunda etkili, hızlı, bire bir savunması iyi, topu oyuna iyi sokan, kademe anlayışı iyi stoper var ? biz herşeyden istiyoruz hemde en iyisini. malesef Türkiyede böyle bir adam yok. gerçi dünyada yok =)
servetinde hatalarının olması normal fakat şuan için Türkiyede ondan daha iyi bir stoper yok. bakın ispanyadan transfer yaptık servetin yanına bakalım o nasıl oynayacak ? ben adım gibi eminim servetin performansı ujfalusiden daha iyi olacak.
bir futbolcu videolarla tartışılmaz ki. aa bak bu video'da kademeye girememiş, şu adama kafayı vurdurtmuş, ağır kalmış vs. böyle videolar her futbolcu için hazırlanabilir. santraforun kaçırdığı golleri, oyun kurucunun yanlış paslarını dizer dizer video yaparsın. nasıl transfer edilen futbolcunun hep iyi olduğu pozisyonlar koyulup yayınlanıyorsa böyle videolarda çok normaldir. servet'i futbolla biraz ilgilenen herkes tanır. servet maçlarda genel olarak iyidir, ama bi an gelir öyle bir hata yapar ki maç gider. teknik değildir, topu oyuna sokamaz, ama iyi savunmacıdır, savaşır. servet budur, hata yaptığında da çıkıp devamlı sallayanları anlamıyorum. bu adamın özelliği o. onun yapacağı birşey yok. oda istemez mi hızlı olsun, teknik olsun tabiki ister ama yetenekleri bu. bana kalırsa servet ne kadar eleştirilse de bu sene için gayet yeterli bir defans oyuncusudur. nede olsa görünen o ki bu sene diğer senelerden farklı olarak takım savunmasını iyi yapıyoruz. böyle devam ederse de servet geçen senelere oranla daha az eleştirilecektir.
Taçtan ofsayt oluyor sanıp elini kaldıran kaç tane futbolcu var?Gökhan Zan Beşiktaş'ta ki ilk yıllarında çok iyiydi fakat sonra büyük düşüşe geçti.Genel özellikler bakımından Servet'ten iyi orası doğru.
Hiç Galatasaray maçı izlemiyormusun arkadaşım. Napayım elimde kamerayı alıp sahaya girip Servet'i mi çekeyim sadece. Ne yapayım yani bu adamın zaafını göstermek için. Ne illet bir klişedir anlamadım ki.