Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

Madem Servet kazma sürekli rakibe faul yapıyor bu adam neden hiç kırmızı görmedi bizde?

Rakibe müdahale yapan bir kazma varsa Loric Cana'dı sarıda görüyordu kırmızıda çok şükür gitti.

Keşke faul yapsa da rakibi durdursa o şekilde en azından. İzliyor sadece. Adam 2-3 senedir sarı kart görmedi lan ötesi mi var asglösfhdfkm

Madem Servet kazma sürekli rakibe faul yapıyor bu adam neden hiç kırmızı görmedi bizde?

Rakibe müdahale yapan bir kazma varsa Loric Cana'dı sarıda görüyordu kırmızıda çok şükür gitti.

- onemli pozisyonlarda genelde gorunmez

- yaptigi fauller iyi bir stoperin alacagi toplarda yapilan fauller

- omuz omuza topu birakip adama zongurclamadan cogu faulu

pek olayi takmadigi cin itiraz etmez

budur yani nedenleri

serdar aziz bence servetle hackey sack diye oynar

Serdar Aziz inanılmaz bir gelecek vaadediyor,ama CL maçlarında nasıl titrediğini hepimiz gördük.Servet'te o soğukkanlılık var en azından.TSL için haklı olabilirsin ama uluslararası organizasyonlarda yine Servet tercih edilir.Hiddink gibi bir adamda bunları görüyor elbet.

yahu 2 türk stoper şart mı birader,tomas song vardı kafamız rahattı en azından.

O zaman da 4 tane Türkiye'nin en kaliteli ve en formda Türk strikerları bizdeydi ciciş.

Düşünmeden yazıyorsun ergenliğine ve aklını illüminati ile bozmana veriyorum.

Yahu arkadaş Servet'in ne özelliği var? Bikere yerden çok kötü,geniş alanda pert olur oraları zaten hepimiz biliyoruz. Liverpool maçında 1 tane kafa topu alabildi mi Carroll'dan? Yahu adam baktı artık o kadar rahat ki, topa kafa bile vurmamaya başladı göğsüyle falan kontrol ediyordu. Servet kafaya çıkmayı bile bilmiyor vallahi bilmiyor.

matematik

ilk 11 in 6 si yabanci 5 i turk

siz hala kalkip yabanci ise iyi olmali diyonuz

asil turkse iyi olmali
iyisini oynatiyoruz biz de Serdar Aziz'i alamadigimiza gore tabi ki Servet oynayacak

ayrica matematik demissinde 6 yabanci %'lik olarak daha fazla sonucu degistirebilir

Ayrıca konuyu sürekli farklı isimlerle süslendiriyorsunuz bende şöyle diyeyim, sol açık Arda'nın yaptığı defansif hamleler bile Servet'den 10 kat daha iyidir. Kaldı ki Kewell bile Servet'den iyi stoperlik yapmıştır bu takımda.
Güzeldi.

Ben de tam "Hafta başladı, Servet tu kaka konusu açılmadı." diyordum. :)

O zaman da 4 tane Türkiye'nin en kaliteli ve en formda Türk strikerları bizdeydi ciciş.

Şu an 6 yabancı ile oynadığımızı kim söyledi.

iyisini oynatiyoruz biz de Serdar Aziz'i alamadigimiza gore tabi ki Servet oynayacak

ayrica matematik demissinde 6 yabanci %'lik olarak daha fazla sonucu degistirebilir

ne alakasi var kelime oyunu yapma

senin demek istedigin topu topu 3 yabanci hakkimiz var onuda ortalama oyuncularla harcamayalim mantigi idi

ama ben sana matematik olarak yanlis oldugunu ispat ettim

rakamlar degisince klishe dusuncelere son verilmeli

artik devir fark yaratan turk oyuncu devri:)

Servet'i bende beğenmem. Bu saatten sonra büyük tepki göstermek anca takıma çomak sokmak olur. Malesef tepkide geç kalındı. Sezon sonuna doğru daha organize birşeyler yapılabilirdi. Bu saatten sonra yapacak birşeyimiz yok. Katlanmalıyız. Takım olarakta iyi bir hava yakaladık. Yerli stoper kıtlığıda var.Serdar Aziz falan demeyin. 1 sene pazarlık yaparsan anca anlaşırsın.

ha bu arada övdüğüm neill falan yok benim,servet diyorum ujfa diyor neill diyor,servet diyorum emre diyor,servet diyorum anan diyor,ilginç,inanamıyorum haşmet
o kiyaslamalari ben baslatmadim alintilara cevap verdim sen o ara liseliler gibi Mustafa Sarp'i bitirdiniz sira Servet'te yazmakla mesguldun

bu forumun iyice tadı kaçtı artık, apaçilere kol kanat geriliyor.

Serdar Aziz inanılmaz bir gelecek vaadediyor,ama CL maçlarında nasıl titrediğini hepimiz gördük.Servet'te o soğukkanlılık var en azından.TSL için haklı olabilirsin ama uluslararası organizasyonlarda yine Servet tercih edilir.Hiddink gibi bir adamda bunları görüyor elbet.

evet gercekten bu sene bir uluslararasi mactan digerine kosacagiz servete guvenmenin tam zamani

fenerdeki hatalarını da koyun , laf olsun torba dolsun

Ne diyorsun Kansu kafan mı iyi senin. Rotasyon diye birşey var. Yabancı stoper al yedeğine Semih'i koy, ileride Kazım ve Yekta'yı aynı şekilde rotasyonda kullan. Culio ile Stancu zaten gereksiz.

Geri
Üst Alt