Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

Kale(1)-Stoperler(2)-Göbekte oynayan ortasahalar(1 ofans 1 defans)-Forvet(1).

6 oyuncu takımın iskeletidir. Bunun etrafına imkanlarınca takımını kurarsan şampiyon olursun. Şampiyon olduğumuz bütün senelere bakın. İskeletsiz takım olmaz. Gerekirse Eboue gelmesin ama Popescu-Bülent, Uche-Högh, Ronaldo-Zago, Lugano-Yobo kalitesine çıkalım.

karşıt görüşte olanlar çok rahat hakaret vari ithamlarda bulununabiliyor, atıyorum alakasız bir yerden konuya dalıp saçma sapan tartışma ortamı yaratabiliyor. bir tanesi rijkaard başlığına girip noldu lan rijkaard fanatiği hırbolar tarzı mesajlar yazıyordu. onlara tahammül edemeyenler gelip burada çıngar çıkarıyor.

Serdar Azizi'i alalım demeyin deliriyorum:D

Şu kısa vadede onu AL-A-MA-YIZ

Banko oynuyor. Savunmanın sigortası durumundadır. Bursaspor satmak istemez. Pazarlığa kaçtan başlarlar kestiremiyorum.

Gelecek sene kesinlikle Serdar'ın peşine düşülmelidir.

Serdar Azizi'i alalım demeyin deliriyorum:D

Şu kısa vadede onu AL-A-MA-YIZ

Banko oynuyor. Savunmanın sigortası durumundadır. Bursaspor satmak istemez. Pazarlığa kaçtan başlarlar kestiremiyorum.

Gelecek sene kesinlikle Serdar'ın peşine düşünülmelidir.

Servet + 1 milyon ver bakalım satıyor mu. Eğer bu arkadaşlar gibi düşünüyorlarsa satarlar. Ama bizim gibi düşünüyorlarsa kapıdan kovarlar.

Servet kapalı oynayan takımlar için iyi bir stoperdir denmiş, doğrudur. Tıpkı Konyaspor, Sivasspor gibi kapalı takımların stoperi Servet.

Servet 'in kart görmemesi de başarı sayılmaz. Popescu 'nun çok sarı kartını hatırlıyorum ama hepsi de gerekli sarı kartlardı. Servet bunu yapamaz mesela.

Servet'in kariyeri boyunca oynadığı top, Emre Güngör'ün oynadığı yarım dönemle sınırlıdır.Onun dışında felaket bir adamdır.Yatsın kalksın dua etsin o sezonki Emre'ye.Gidip ujfa ,neill falan demez.Servet'in adı bu adamların yanında geçmez.

ne alakasi var kelime oyunu yapma

senin demek istedigin topu topu 3 yabanci hakkimiz var onuda ortalama oyuncularla harcamayalim mantigi idi

ama ben sana matematik olarak yanlis oldugunu ispat ettim

rakamlar degisince klishe dusuncelere son verilmeli

artik devir fark yaratan turk oyuncu devri:)
kelime oyunu ben goremedim ,yabancilar Turk oyunculardan iyi olsun dedigimde fasistlik yapma diyen de sendin neyse kisir donguye cevirmeyecegim

ya bunlari birakin

acik ve net

suraya madde halinde servetin iyi yaptigi isleri yazin

konusalim

Bu konuyu sabitlemeye gerek yok. Bütün sezon aktif olur zaten yediğimiz her golde.

Servet rezalet tamam ama bu rezalet performansında hakan baltanın payı da büyük.

Burada kimse Bülent Korkmaz'ın milli takımda Alpay ile ne kadar kötü performanslar verdiğini de hatırlamıyor.Bülent Korkmaz'a büyük saygım ve sevgim var ancak açık konuşmak gerekirse asla abartıldığı kadar iyi bir defans oyuncusu değildi,onu kalbimizde yer eden sargıyla,alçıyla oynamasıydı,yürekli olmasıydı.Aynı zamanda Büyük Kaptan'ın hatalarını kapatan Suat,Okan,Tugay,Emre gibi mükemmel oyuncular vardı.

Çok sağlam,dirençli,sürekli topa basabilen bir ortasaha kurarsak Servet bu takımda asla sırıtmaz.EPL'de ne kazmalar var hiçbirinizin haberi yok.

ben size gelecek sezonun defansini simdiden yaziyorum demedi demeyin eboue-serdar aziz-serdar kesimal-hasan ali ahanda demedi demeyin ben ft i taniyorsam buda gelcek sezonun defansidir demedi demeyin serdar kesimal fanatik bir galatasaraylidir ve bu fener kümeye düserse bize gelecektir

Geri
Üst Alt