Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

Akşam Estonya maçını dikkatli izleyin.

İzledik.Fenerin bir dünya para ödediği yanında oynayan Kesimalden 4 kat fazla kademeye girdiğini görmemek için kör olmak lazım

İkiside rezildi ilk yarıda. Yazdım maç başlığına. Abuk subuk pozisyon hataları devam ediyor. Zaten 2. yarı başlarken Ertem Şener'de ilk yarıda tek zaafımız savunmadaki hatalar dedi. O bile görmüşse anla durumu.

İkiside rezildi ilk yarıda. Yazdım maç başlığına. Abuk subuk pozisyon hataları devam ediyor. Zaten 2. yarı başlarken Ertem Şener'de ilk yarıda tek zaafımız savunmadaki hatalar dedi. O bile görmüşse anla durumu.
O zaman yabancı alacağız.Yerliler içinde en iyisi bu.

Mert Yüksel Problemi ve Hataları diye bir başlıkta ben açacağım.

Rakipten 2 adım uzakta durursan adam araya bırakır,karşı karşıya kalır kaleciyle...

Yine taç çizgisine doğru çıktıysan rakibe orta açırmamak olur ilk hedefin,taç çizgisine doğru sürüklersin adamı ki tehlike olmasın.Ama sen 2 adım uzağından savunursan adamı rahat rahat ortasını açar.

İlk mesajdaki gollerden birinde vardı rakip nasıl rahat geçip ortalıyordu,o gol olmuştu bugün olmadı.

Beğenmediğimiz Servet, Kesimal'dan çok daha iyi oynuyor milli takımda.

Gökhan- Servet ikilisi tabiri caizse b.k gibi görünüyo. Neill'ı niye yolladınız anasını satayım ya. Ne kafa varsa:o

Serdal Kesimal'ı da oldum olası sevmedim. O da gelecekteki Servet gibi gözüküyor. Mustafa Yumlu, Serdar Aziz, hatta Aykut Demir şu an en yetenekli yerli savumacılar gibi duruyor. Ersan da var tabi. Ama bizim büyük futbol duayenlerimiz ısrarla bu patenti yapışmış oyuncular ile devam edecek. Halbuki çok iyi bir kadromuz var. En zayıf noktası defans.

Kesimal zaten Türkiyede alsaydı alt yapıyı bankasyada oynardı.Anca bu kadar yontmuşlar onu.

Neill falan değil, Lugano gibi harbi DURDURUCU, SİNDİRİCİ stoper lazım bize..

Ya adam bütün sene ön libero oynadı alla alla. Balık hafızalımısın olm ya? Ayrıca onun ölüsü Servet'i top diye sektirir 90'a asar.

İlk senesi iyiydi, sonra bozdu. En azından uzaktan pas falan atıyordu, o yeteneğini de kaybetti. Neill'i falan unutun da takımı 10 sene defans sıkıntısından kurtaracak bir adama ihtiyacımız var.

El insaf. Neill mvp olarak gösterdiğimiz ilk sezon hem onu yapıyordu hemde takımın beyni gibi hükmediyordu takıma. Ağzımızın suları akıyordu nasıl öveceğiz diye. Ne çabuk unuttunuz.

Adem haklı. Bundesliga'dan falan bulmalıyız birşeyler. Serdat Taşçı, Ömer toprak gibi isimler gözden biraz düşerse kaparız belki devre arası. Bu dönemde umudumu kestim.

Neill ne ya? 90 dakikada 2 kere kademeye girmez.İyi pas atıyor diye asıl işini yapamasa da seviliyor.Neill=Vasat stoper

Sus Onur stoper nedir, nasıl oynamalıdır bilmiyorsun işte.

Ya tamam aga Kadıköy'de ki fener maçı misal. Neill sindirici bi adam zaten. Ama bütün takımın böyle oynaması lazım her topu çatır çutur geçiren Hakan balta ile, maçı faul yapmadan bitiren Servet'le yan yana oynarsa adam ne yapacak? Ama fener düşerse Lugano'nun kendisini alabiliriz bana göre. Beğeniyorum. Zaten Yobo- Lugano geçen sene bizde olsa çok daha üst sıralarda olurduk ligde.

El insaf. Neill mvp olarak gösterdiğimiz ilk sezon hem onu yapıyordu hemde takımın beyni gibi hükmediyordu takıma. Ağzımızın suları akıyordu nasıl öveceğiz diye. Ne çabuk unuttunuz.

Çok ama çok kısa sürdü o performansı. Ayrıca tekniğine oyun görüşüne tek laf etmem ama hiçbir zaman Lugano kadar gözü kara, havadan-yerden rakibi ağlatarak durduran bir stoper görüntüsü vermedi. Lugano-Neill yan yana oynayacak tipte oyuncular ama "stoper" kelimesinin manasını Lugano daha iyi karşılıyor.

Geri
Üst Alt