Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

Neill Everton'la 1 senelik sözleşme imzaladı. Biz onu sezon ortası aldık, zaten sene sonu sözleşmesi bitiyodu bedavaya alırdık, kapiş. Bilmeden konuşmak kötü şey sonra bu durumlara düşüyosun.
Önce benim yazdıklarımı anla.Ben orda öncelikle ulaştığı değerden bahsettim.Ulaştığı değerle transfer ücreti arasında bağlantı yok

Kazımıda beğenmiyordun onda da patladın.

Elano iyi oyuncu dedin oda yalan oldu.

Pffff:o Kazım bi riskti desteklemiyodum pek gelince verdik hakkını. Elano belli bi adam zaten. Şimdi senin tek tek patlayan adamlarını yazarsam forum çöker heralde:o

Önce benim yazdıklarımı anla.Ben orda öncelikle ulaştığı değerden bahsettim.Ulaştığı değerle transfer ücreti arasında bağlantı yok

Neill bize 1 milyona transfer olmuştu, bence gayet onu dedin kıvırma.

Salomon Kalou'ya laf yok. Arda'dan sadece iyi degil cok daha etkili oyuncu.

Tokat gibi cevap alınca transfermakt'a sarılanlara genelde google taraftarı gözüyle baktığım için bundan sonra cevap vermem gereksiz olacak. West Ham'daki ilk sezonundan beri izlediğim hayran olduğum ve deli gibi Galatasaray'a önerdikten sonra Galatasaray'da izleme şansına eriştiğim Neill'e şu balta girmemiş ormanların stoperi Servet için sallanması bu kulüpte neden revizyon yapılamadığının en net göstergesi zaten.

Tokat gibi cevap alınca transfermakt'a sarılanlara genelde google taraftarı gözüyle baktığım için bundan sonra cevap vermem gereksiz olacak. West Ham'daki ilk sezonundan beri izlediğim hayran olduğum ve deli gibi Galatasaray'a önerdikten sonra Galatasaray'da izleme şansına eriştiğim Neill'e şu balta girmemiş ormanların stoperi Servet için sallanması bu kulüpte neden revizyon yapılamadığının en net göstergesi zaten.
Tamam transfer analistlerinden daha bilgilisin.Neill aslında çok iyi stoper ama Transfermarktın sahibinin kayınçosuyla kavga ettiği için onun değerini bilerek gerçeğinden az göstermişler.

Servetin artıları ;

Fizik gücü,rakip ile boğuşması

Servetin eksileri ;

Hava topu, kesici özellikleri, oyun kurmada eksiklikleri, sezgi, pozisyon alma.

Tamam transfer analistlerinden daha bilgilisin.Neill aslında çok iyi stoper ama Transfermarktın sahibinin kayınçosuyla kavga ettiği için onun değerini bilerek gerçeğinden az göstermişler.

Evet. Hayatında bonservis bedeli ödenmemiş bir defans oyuncuna uçuk rakamların girilmesi çok normal olurdu zaten.

Evet. Hayatında bonservis bedeli ödenmemiş bir defans oyuncuna uçuk rakamların girilmesi çok normal olurdu zaten.
Lorik Canaya 5 ödendiği halde niye değeri 15ti o zaman?Öyle bir şey.Oyuncu iyi oynayınca transfer olsada olmasada değeri artar

Tamam özür dilerim. Benim izleyip fikir vermem, ardından Galatasaray'a gelip kral edilmesi birşey ifade etmiyor. Transfermarkt ne diyorsa o!

Biraz mantık.

Lafta yüksek bonservis ödenmeyen oyuncuların değeri artmıyormuş ya şunlara bir bak istersen:

Mamadou Sakho - Oyuncu profili - transfermarkt.de

Mats Hummels - Oyuncu deÄŸiÅŸikliÄŸi, oyuncu transferleri - transfermarkt.de

Neven Subotic - Oyuncu deÄŸiÅŸikliÄŸi, oyuncu transferleri - transfermarkt.de

Daha bir sürü bulurumda neyse.Herkesin bildiği şeyi söyle rahatlayalım.Neill dandik stoper demek bu kadar zor değil

Tamam özür dilerim. Benim izleyip fikir vermem, ardından Galatasaray'a gelip kral edilmesi birşey ifade etmiyor. Transfermarkt ne diyorsa o!

Biraz mantık.
Futboldan anlamayan Galatasaray taraftarının kral ilan etmesi bir işe yaramıyor.Arap Liginden teklif beklesin.Onların bile alacağı şüpheli

He lan sen çok anlıyosun. Cevap atmıyim diyorum da harbi boş boş konuşuyosun. Kendi kendini daha fazla rezil etme diye bişey yazmamanı rica ediyorum.

Geri
Üst Alt