Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

He lan sen çok anlıyosun. Cevap atmıyim diyorum da harbi boş boş konuşuyosun. Kendi kendini daha fazla rezil etme diye bişey yazmamanı rica ediyorum.
Mantıklı cevap yok.Kendini rezil etme tarzı geçerliliği olmayan boş laflar var.Ben tabloyu getirdim.Aynı kalitede cevap verebiliyorsanız verin yoksa vaktimi çalmayın

Her maçtan sonra artık aynı muhabbet.

Tamam özür dilerim. Benim izleyip fikir vermem, ardından Galatasaray'a gelip kral edilmesi birşey ifade etmiyor. Transfermarkt ne diyorsa o!

Biraz mantık.
Transfermarkt sitesinin verdiği raporun senin kişisel raporundan milyon kat daha geçerli olduğu kesin

Öyle olsa adama burda KRAL, REİS, KAPTAN OLMALI demezdiniz canım.

Milli takımın defansı otoban ve göbekte Servet.Şaşırdık mı ? Hayır.

Bende senin söylemenle transfermarkt'e göre futbolcu yorumlamanın saçma olduğu gerçeğinin değişeceğini düşünmeyenlerdenim. Anlaştık demek ki.

Servet mi iyi Song mu iyiydi? Merak ettim sadece.

Güzel cok güzel. Peki kasamızda meteligin olmadıgı dönemlerde takımın defansında Song oynarken, maddi olarak daha iyi oldugumuz su günlerde neden Song'dan sadece kötü degil de cok daha kötü olan Servet oynuyor?

Frank Rijkaard'a tek kızdığım nokta Emre Güngör'ü bir hatadan dolayı bir daha oynatmamasıdır. Aslında o lanet euro 2008 olmasa bugün Emre Güngör bu ülkenin en büyük stoperi idi, Servet kangreni de yoktu.

Güzel cok güzel. Peki kasamızda meteligin olmadıgı dönemlerde takımın defansında Song oynarken, maddi olarak daha iyi oldugumuz su günlerde neden Song'dan sadece kötü degil de cok daha kötü olan Servet oynuyor?

Transfermakt öyle istediği için.

Oynamasın abi.Ben mi oynatıyorum sanki

Frank Rijkaard'a tek kızdığım nokta Emre Güngör'ü bir hatadan dolayı bir daha oynatmamasıdır. Aslında o lanet euro 2008 olmasa bugün Emre Güngör bu ülkenin en büyük stoperi idi, Servet kangreni de yoktu.
Lorik Canayıda Rijkaard harcadı.Adamı haftalarca Sarpın yedeği yaptı.

Cana geldiğinde sakatlandı, kilo fazlası da vardı, o konuda birşey diyemem. Adamın istediği transferler de yapılmadı o ayrı konu.
Kendi isteğiyle alınmamış olabilir ama Cana kaliteli oyuncuydu.Sırf ona sorulmadan alındığı için hırs uğruna Canayı bitirdi bence

Abicim Arda gitmiş, ilk 11 de oynayabilecek kaliteli yerli sayısı bir eksilmiş. Gökhan Zan' a, Hakan Balta' ya bile mecbur kalmışız siz burda Serveti tartışıyorsunuz. Alemsiniz :)

Abicim Arda gitmiş, ilk 11 de oynayabilecek kaliteli yerli sayısı bir eksilmiş. Gökhan Zan' a, Hakan Balta' ya bile mecbur kalmışız siz burda Serveti tartışıyorsunuz. Alemsiniz :)

Bizden sonra ki 3 büyük'te oynamayan bir ton kaliteli yerli var piyasada. Onları bulmak yada almakta marifet.

Ben bu fikrine katılmıyorum, ne yazık ki yetenekli Türk oyuncu yetişmiyor uzun zamandır.

Senin futbolu kagit uzerinde degerlendiren biri oldugun bu yorumundan cok acik. 2.Lig'de bile Servet'ten cok daha iyi olan veya potansiyeli cok yuksek olan stoperler bulabilirsin.

Geri
Üst Alt