Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

Nefret ediyorum Rijkaard donemindeki yaptigin hainlik nasil birisi oldugunu gosteriyor zaten. Coluk cocuktan calim yiyorsun.

Yanlız yine bütün suçun Servet'e yıkılması tuhaf olmuş.Mevcut 11 de adam gibi oynayan varmıydı.?Neden kimse Gökhan Gönül'ün yaptığı hataları yazmıyor.? Dikkat edin 2 gol onun yüzünden geldi.Biri penaltı zaten öbürü Neuerin degajından geldi.

O zaman ben oynayayım aga.Nasıl olsa hatalar oyunu futbol

Servet'ten çok hata Hiddink'te.

Yanlız yine bütün suçun Servet'e yıkılması tuhaf olmuş.Mevcut 11 de adam gibi oynayan varmıydı.?Neden kimse Gökhan Gönül'ün yaptığı hataları yazmıyor.? Dikkat edin 2 gol onun yüzünden geldi.Biri penaltı zaten öbürü Neuerin degajından geldi.

Hocam forum çoğu Gökhan hayranı Servet düşmanı.

Futbolcu olmasa ne iş yapardı acaba çok merak ediyorum. Bu adam trilyonlar kazanıyor bu meslekten ya inanamıyorum

Futbolcu olmasa ne iş yapardı acaba çok merak ediyorum. Bu adam trilyonlar kazanıyor bu meslekten ya inanamıyorum

hadi bu oyuncuyu transfer eden yapmis bir hata. ulan her gelen bu adami ilk 11'e koyuyor. kafayi yedim artik ya...bu 1, zan 2!

'koskoca' hiddink bile, 2-3 haftadir oynamamasina ragmen, adami ilk 11 de, ölümcül mac da, sahaya cikariyor :42:

Ya allah aşkına şu adamı savunmak için mesaj yazmayın allah aşkına ya.

Dostum niye savunayımki adamı avukatı değilim ya banane.Ben kendi fikrimi söylüyorum sende kendi fikrini söylüyosun forum sitelerinin amacı bu değilmi zaten ?

O zaman ben oynayayım aga.Nasıl olsa hatalar oyunu futbol

Biraz kondisyon,Biraz teknik,Birazda şansın varsa oynarsın hocam niye oynamayasın :)

İyiki Marsilya'ya gitmemiş.İmajımızı zedelerdi daha Avrupa takımları bizden oyuncu falan almazdı.

Servet Galatasaray'dan gitmedikçe Galatasaray düzelmez.

Lan adam gomez'i orda kovalamasa zaten ofsayt oluyordu, mlli takımı geçtim Galatasaray da oynayan adam bunu yapıyorsa üç senenin özetini rahatlıkla Servet üzerinden çıkarırım.

servet ten kurtulmamız lazım sülük gibi yapıştı modern futbolla alakası yok adamın güce dayalı bir futbolcu

Maçta hep aklıma geliyor. alman seyirciler serveti görünce nasıl dalga geçiyorlardır bizimle diye.

Frank Rijkaard bi tarafiyla gülüyordur simdi

rijkaardı kovduğu dün gibi aklımda

r33eh.jpg

r89ss.jpg

Adı servet değil sefalet olmalıymış.Gittiği takımı sefalete sürüklüyor futbol manasında.

Servete kızıyorsunuz da kimi alcaksınız yerine ?

servet devre arası gitmesi lazım artist biri gökhan zan iyi olmasa da efendi hocasına taraftarına takım arkadaşlarına saygılı servetin işi yok bu takımda artık

Geri
Üst Alt