Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

Sakin ol , klavyeyi elinden bırak cık dışarı iki nefes al , sonra gel buraya bana Türkiyenin en iyi stoperinin adını yaz

Şaka mısın sen yahu,hala en iyi stoper teranesi.Biraz geliştirin kendinizi.Türkiye'nin en iyi stoperi kimdir bilmem ama Servet değil stoper futbolcu bile değil.Geçen halısahada stoper oynayan arkadaşı uyardım rakip sana yüzünü döndüğünde seri biri değilsen hamle yapmaman lazım diye.Lan bunu ben bile biliyorum boktan bir maçta uygulatıyorum senin deyiminle Türkiye'nin en iyi stoperi bilmiyor,Gomez gibi bir beceriksiz tarafından (5 senedir izliyorum Gomez'i) çarşıya yollanıyor.İki dakikada Castiel'dan soğuttun yemin ederim,çay koyun siz futbol yorumlayacağınıza.:asd::asd::asd:

Servet'in yediği çalımı, yaptığı amatörlükleri, 3.lig futbolcuları yapmaz. Git judoyla, sutopuyla falan ilgilen.

Bir oyuncuyu özellikle stoperi ağır ve uzun bir adamı çalım yedi diye eleştiriyorsan bence sen ilgilenmelisin, su topu , veya şenpanze eğitimiyle

Hangi dünya orası,paralel evrenden filan mı yazıyorsun?Dünkü Badstuber ve Mertesacker bizim milli takımın ortasahasında oynayabilecek kapasitede adamlar misal.Ayrıca Servet'in fizik gücü kıçını rakibe verip topun dışarı çıkmasını sağlamaya yarıyor sanırım sadece.Bazen ona da yaramıyor.

Badstuber ve Mertesacker isimlerini you tubeye falan yaz.. Bu adamların takımlarına yedirttikleri jeneriklik goller veya hataları garanti çıkar. Özellikle Mertesacker tank gibi adam. Yerinden kıbıldayamıyor. Almanlar bu yönden çok eleştirir bu futbolcuyu..

Şaka mısın sen yahu,hala en iyi stoper teranesi.Biraz geliştirin kendinizi.Türkiye'nin en iyi stoperi kimdir bilmem ama Servet değil stoper futbolcu bile değil.Geçen halısahada stoper oynayan arkadaşı uyardım rakip sana yüzünü döndüğünde seri biri değilsen hamle yapmaman lazım diye.Lan bunu ben bile biliyorum boktan bir maçta uygulatıyorum senin deyiminle Türkiye'nin en iyi stoperi bilmiyor,Gomez gibi bir beceriksiz tarafından (5 senedir izliyorum Gomez'i) çarşıya yollanıyor.İki dakikada Castiel'dan soğuttun yemin ederim,çay koyun siz futbol yorumlayacağınıza.:asd::asd::asd:

Seviyesiz birisin benim söylediğime yakın hiçbirşey söylemiyorsun ,maval okuyorsun resmen , ben kendi fikrimi yazarım , bana burada mahalle agzı yapamazsın . Servet cok iyidir demedim servet Türkiyenin en iyisidir dedim bu serveti övüyorum anlamına gelmez elimizdeki en iyi malzeme budur.

Badstuber ve Mertesacker isimlerini you tubeye falan yaz.. Bu adamların takımlarına yedirttikleri jeneriklik goller veya hataları garanti çıkar. Özellikle Mertesacker tank gibi adam. Yerinden kıbıldayamıyor. Almanlar bu yönden çok eleştirir bu futbolcuyu..

Ahahaha !

Servete alternatif olarak verdiğin örnek çok saçma.. Serdar azizin kariyeri ne ki?..

İster inan ister inanma! Şu an Servete alternatif olacak veya onla kıyaslayabileceğin çapta Türkiye'de yerli stoper yok. Rio ferdinand veya Terry ile kıyaslıyorsan bişr şey diyemem. Ama daha ne idüğü belirsiz bir stoperle de Serveti kıyaslama..

Ben sana ne diye örnek vermişim, Sen servetin hiç bi serdar aziz gibi mükemmel maç çıkardığını gördünmü diye. Servet gibi %100 zararla oynayıp bide trip yapan adamların önünü kapatmazsan serdar aziz- kesimal- gibi adamları tutupta çıkartamazsın. bu arada kariyer demişsin bence bu muhabbet burda bitmeli

Seviyesiz birisin benim söylediğime yakın hiçbirşey söylemiyorsun ,maval okuyorsun resmen , ben kendi fikrimi yazarım , bana burada mahalle agzı yapamazsın . Servet cok iyidir demedim servet Türkiyenin en iyisidir dedim bu serveti övüyorum anlamına gelmez elimizdeki en iyi malzeme budur.

Servet'in hangi özelliği iyi söyler misin bana ?

Almanlar çok eleştiriyormuş ahaha sanırsın hergün Kicker okuyor.:asd:2006 Dünya Kupası'ndan beri bilfiil izliyorum Mertesacker'i.Fiziğine aldanıp ağır diye yaftalayanların bir cacıktan haberi yok senin gibi.Mertesacker kapı gibi stoperdir,dünyanın en hızlı futbol oynanan ligine transfer oldu zaten.Benim youtubedan arattırmama gerek yol senin gibi bilmeyenler yapsın onu.Yedirdikleri goller koy da görelim.Yedirmiş olsalar da temel futbol bilgisi eksikliğinden yedirmezler.Nerede duracağını nasıl pozisyon alacağını 10 yaşında öğretiyorlar bu adamlara,hikaye anlatma yani.

Servet'in hangi özelliği iyi söyler misin bana ?

Benim demek istediğimi anlamıyorsunuz ki ben servet iyidir demiyorum bir yönü cok iyidir demiyorum ben Türkiyenin en iyi stoperidir diyorum i ama kariyeri ama tecrübesiyle ama elimizdek malzeme budur yapacak birşey yok, anlatabildimi ?

badstuber i bilmiyorum ama mertesacker konusunda haklı

Hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.:):):):):):):)Mahalle ağzı yapıyorum sana,çünkü çürük,küflenmiş fikirlerinizi okumaktan sıkıldım.Senelerini kaybediyor koca Galatasaray bu adam ve senin gibi taraftarlar yüzünden.Şikayetin varsa 911'i tuşla.:asd:

Benim demek istediğimi anlamıyorsunuz ki ben servet iyidir demiyorum bir yönü cok iyidir demiyorum ben Türkiyenin en iyi stoperidir diyorum i ama kariyeri ama tecrübesiyle ama elimizdek malzeme budur yapacak birşey yok, anlatabildimi ?
tamam ben sana hangi yönü iyi diyorum sen kıvırıyorsun cevap veremediğin için. Madem savunuyorsun en iyisi bu diyorsun o zaman açıkla HANGİ YÖNÜ serveti en iyi yapıyor ?

tamam ben sana hangi yönü iyi diyorum sen kıvırıyorsun cevap veremediğin için. Madem savunuyorsun en iyisi bu diyorsun o zaman açıkla HANGİ YÖNÜ serveti en iyi yapıyor ?

Ama ikibinsekizde çok iyiydi XD

Hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.:):):):):):):)Mahalle ağzı yapıyorum sana,çünkü çürük,küflenmiş fikirlerinizi okumaktan sıkıldım.Senelerini kaybediyor koca Galatasaray bu adam ve senin gibi taraftarlar yüzünden.Şikayetin varsa 911'i tuşla.:asd:

Okuma o zaman amip paramı veriyorlar sana burada cürük fikirleri oku diye biri boğazına bıcak mı dayıyor. Bir şikayetim yok insanlıgından utandım hafiften başkalarının fikrine saygı duyamıyorsan topluma cıkma .

Okuma o zaman amip paramı veriyorlar sana burada cürük fikirleri oku diye biri boğazına bıcak mı dayıyor. Bir şikayetim yok insanlıgından utandım hafiften başkalarının fikrine saygı duyamıyorsan topluma cıkma .

...

Ben sana ne diye örnek vermişim, Sen servetin hiç bi serdar aziz gibi mükemmel maç çıkardığını gördünmü diye. Servet gibi %100 zararla oynayıp bide trip yapan adamların önünü kapatmazsan serdar aziz- kesimal- gibi adamları tutupta çıkartamazsın. bu arada kariyer demişsin bence bu muhabbet burda bitmeli

Servet defalarca iyi maç çıkarttı.. Kötü oynadığı maç da var tabii ki..

Zamanında Bülent Korkmaz içinde çok ağır eleştiriler yapılıyordu.. Adamı eleştirirken sürekli Borissia Dortmund maçında topu ıskalayıp gol yediğimiz maçı örnek gösteriyorlardı.. Serveti eleştirenlerde genelde Shevschenkonun 4 gol attığı maçı örnek gösteriyor.. Veya Engin Baytar, Mario gomez çalımları söylenecek.

Yılların kapı gibi defansı Bülent Korkmaz UEFA Kupasını alamasaydık kazma bir futbolcu gibi gösterilecekti....Taraftarlar medyanın gazına geliyor. Eziklerin propagandasını yapan medya rakip takımların futbolcularını bilinçli olarak yıpratıyor..

Mesela Volkan kazmasının yediği golleri Galatasaraylı bir kaleci yeseydi futbol hayatı çoktan bitmişti.

Türkiye kriterlerinde hava topu iyidir , önüne adam aldıgı zaten kolay kolay geçirmez , fizğini cok iyi kullanır , bana göre kalbiyle oynar ona güvenilmesi lazım , bir çalım yedi diye adamın üzerine bu kadar gidlmez 2 3 sene öcnesine kadar 34 macta oynadı diye kraldı şimdi mi amele oldu bu adam

Geri
Üst Alt