Servet Neden Yok?

Cevap: Servet Neden Yok?

Kardeş bunun çok örneklerini gördük dimi zamanında. Futbolcu idmana çıkıyorsa sakatlıgı yoktur onların gözünde Rapora kim bakar öyle bişi olsa en son maçta Sabri Ve Gökhan Gönül olmazdı.. ve ne oldu ondan sonra iki futbolcu iyileşti zannedildi Klüp takımlarında oynatıldı ve sonunda acısını çekip kaç hafta oynamadılar.

Bu oynatanların sorunu işte.Yine aynı yere gelmek zorunda kalıyorum.İyi bgeceler herkese uyumam gerekiyor.

Aurelio, Nihat, Tuncay gibi oyuncuları oynarsa, bir frikik pozisyonunda hayatında frikik golü olup-olmadığını hatırlamadığım birisi abiliğinden dolayı o topun başına geçerse, sakatlıktan yeni çıkmış birisi 90 dakika riske edilirse herşeyi ne kadar doğru düzgün analiz ettikleri tartışılır. İşte bu maneviyat mantığı sırf oyuncunun oynamasıyla sınırlı kalmıyor, tüm değerlerin toplamı sonucu bir maneviyat oluşuyorki o maneviyatta aslında uzun vadede hem milli takıma hem de benim takımıma zarar veriyor.

Bir sürü dayanağım var say say bitmez.Zaten de yukarda söyledim..Rijkarddı bile eleştiremediniz kaç senedir bu takım için savaşan servete onlarca laf ediyorsunuz..Bundan sonra gökhan zan da iyi oynayabilir o başka.Serveti de bitirirse geçen sene bitirdi zaten hakikaten bravo..

Tabi canım. Her fırsatta başka bir kulübe gitmek için çabalayan ben değilim. Bu ülkede ne zaman bu zihniyet değişecek? Çok merak ediyorum. Size göre, bir adam önündeki oyuncuya pas atamıyorsa suçlu; Rijkaard. Bir adam önündeki adamı kaçırıyorsa suçlu; Rijkaard. Sanki Rijkaard'ı düşmanımız göndermiş gibi belirtmişsiniz. Adam istese bu oyuncuların yapısına göre kadrosunu oluşturur, ceketini giyer maçını izler. Adamın umurunda mı sanki oyuncusunun, önündeki oyuncuya pas atması falan. Madem bu kadar futboldan anlıyorsunuz, bunun eğitim merkezleri var. Gidin Barcelona'da siz kupa alında en azından kendinizi kabul ettireceğiniz bir kitleniz oluşur.

Her mesajında Rijkaard böyle, Rijkaard şöyle... Deprem olsa suçu ona atacaksın. Bırakın artık bu paranoyaklığı da takımınıza az da olsa destek olun.

Ulan şu klupte bi gün olay olmazsa şaşıracam artık yeter be.

İstediğim bütün şeyler oluyor. İlk başta Sarptan, şimdi de Servet'ten kurtulduk, noluyoruz lan !?

bu olay hiç ama hiç iyi olmadı inşş hayırlısı olurda biz karlı çıkarız.....:(:(

Servetin yurt dışı istediğini hepimiz biliyoruz vede yaşı 30 a yaklaşıyor artık gidemeyeceğini anlayıp ucuza kadro dışı kalıp transfermi olmak istiyor acaba ?

sabah birde dogum gunu pastası kesilmişti. FR'nin bu gününde de sabrı taşıyorsa Servet baya bi zorlamıştır

Servetin daha önceden de Rijkaard'ı hedef gösteren açıklamaları oldu buna rağmen Rj onu oynattı destekledi. Şimdi yedek takımda yer aldı diye isyan edemez kaldı ki Galatasarayda herkez yedek kalabilir kimse şikayet edemez. Eğer hocan seni o hafta yedek takımda oynattıysa sesini çıkarmayacaksın ne deniyorsa onu yapacaksın. Kendini hocandan takımından üstün görmeyeceksin . Bu Rijkaard da olsa böyle Ertuğrul Sağlam da olsa böyle Abdullah Avcı da olsa böyle.

Son haftalarda çok iyiydi Servet.Rijkaard efendi hiçbir oyuncuyu kazandıramadı takıma, aksine olanı da kaybediyor.

Ne zaman işler düzelir gibi olsa kendi kendimizi bitirmekte üstümüze yok. Bu hamle takım için iyi olacak demek rüzgara işemektir. Servet haklı demiyorum. Ama 4 maçtır kazanan az çok defansta hatasız oynamaya başlamış yada düzelmiş bir takımda neden durduk yere böyle saçma işler yapılır. Bundan sonra Servetten fayda olmaz bize. GökhanZanakaldık ama oda 1 maç sonra sezonu kapatır o zaman ne olacak çok merak ediyorum. Yeniden Servet çık oyna der heralde.

Son haftalarda çok iyiydi Servet.Rijkaard efendi hiçbir oyuncuyu kazandıramadı takıma, aksine olanı da kaybediyor.

Alakası yok Hocadan üstünmü servet bu 1 değil 2 değil 3 değil kendine bakmadan bu rijkaardın son senesi diyen bir adamı ben olsam kafadan gönderirdim Hocasının kararlarına saygılı olmak zorunda !

Böyle disiplinsiz bir hareket yapmışsa helal olsun Rijkaard'a iyi yapmış.Beyfendi yedek kalamıyor,Gökhan Zan da sonuçta Milli takım oyuncusu ve adam her maç yedek onu hiç düşünmüyor mu?Defolsun gitsin..

Ewet Resmi açıklama gelmediğine göre doğru haber yalan olsaydı çoktan açıklama gelirdi Hayırlısı galatasaray'ımız için yerini daha iyi doldurcak bir sürü oyuncumuz var :)

Iyi haber,takim gün gectikce üzerindeki kamburlari atmaya basladi,birde Ayhan in yerine saglam bir adam alip (misal G.Inler) onuda emekli ettikmi,M.Sarp bile level atlayip takima faydali olur.

Bundan sonraki defans blogu su sekil olur sanirim;

sabri (serkan)------- A.turan (G.Zan)--------L.Neil-----------Insua (H.Balta )

ilerisi icin ise serkan ve sabrinin beraber oynayip,sag tarafi sapasaglam yapmasini cok istiyorum.

Tabi canım babanızın oğlu değil mi Rijkaard.Ne olursa olsun Galatasaray kaptanının böyle bir söylemin içinde geçmesi gerçekten vahim bir durumdur.Benim gözümde Rijkaard Galatasaraylılık konusunda Ardanın tırnağı edemez.Ardayı kaptanımızı bu camianın evladını bu takımdan küstürerek gönderecek kimse olamaz..

Galatasaray kaptani diye hocaya ahkam kesmeye kalkarsa zerre umurumda olmaz gitmesi. Kaptan olmadan evvel, Galatasaray'li olmayi idrak etmek gerek. Arda eger bunu idrak etmisse zaten oyle bir davranista bulunmaz.

Geri
Üst Alt