Servet Yardımcı: "Desteğinden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimi sunuyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1655369918987.webp

Servet Yardımcı: "Türk futbolunun bir neferi olarak Türk futboluna hizmet etmenin gururuyla huzurlarınızdan ayrılıyorum."

Servet Yardımcı: "Türk futbolunun sevdalısı, sporla yaşayan bir cumhurbaşkanımız var. Bizlere ve sizlere daima güç vermiştir. Görev yaptığım dönemde desteğini gördüğüm cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimi sunuyorum..."

Servet Yardımcı: "Beraber çalıştığım tüm spor bakanlarına, kulüp başkanlarına, yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genel kurulumuz Türk futbolu için hayırlı olsun"

Servet Yardımcı: "Yeni dönemde UEFA'daki görevlerime devam edeceğim. Türk futboluna UEFA ve FIFA'da destek vereceğim."

Bitirdin futbolu servet, ülkeden de ülke futbolundan da soğuttunuz milleti.

Bir daha geri dönmezsin inşallah

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Servet Yardımcı: "Türk futbolunda sorunlar kronikleşti, çözümler tıkandı. Futbolda elbette sorunlar olur, asıl marifet sorunların çözümünde gösterilen beceridir. Türkiye'yi FIFA ve UEFA'da temsil ederken edindiğim bilgi ve deneyimi, şimdi TFF Başkanı sıfatıyla ülkeme kazandırmak istiyorum."

Savas kabinesi gerekli iken Dursun Bey gitti Koc Holding bebelerini listesine ekledi. Erden'i tasfiye etti, Koc'a biat etmis gibi gorunuyor.

Bu şerefsize karşı net tepki vermemiz lazım artık. Yönetim herşeyde olduğu gibi bunda da geç kalıyor dün yalı veledinin o özgüvenle konuşmasının sebebi bu adam.

Geri
Üst Alt