Servet Yardımcı: "Desteğinden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimi sunuyorum"

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Servet Yardımcı: "Türk futbolunda sorunlar kronikleşti, çözümler tıkandı. Futbolda elbette sorunlar olur, asıl marifet sorunların çözümünde gösterilen beceridir. Türkiye'yi FIFA ve UEFA'da temsil ederken edindiğim bilgi ve deneyimi, şimdi TFF Başkanı sıfatıyla ülkeme kazandırmak istiyorum."
Aynen feneri yalamaya geliyorsun

Azılı bir Fatih Terim düşmanıdır kendisi hatırlarsınız hocanın da tffden birileri yardımcı oluyor açıklamaları vardı bu adamı işaret eden. Vedat Muriqi'nin şikecilere peşkeş çekilmesinde de Fatih Terim'e verilen absürd cezaların altında bu adam var. Yalı veledinin 1 numaraları destekçisi adım gibi eminim tff başkanı olduğu an ilk gündeme getireceği şey şikecilerin uydurma şampiyonlukları olur. Ne yapıp edip bu adamın seçilmesini engellemek lazım.

Bu herif TFF Başkanı olursa bugüne kadar “Bu kadar da olmaz” dediğiniz her şeyin 1000 katı olur.

tek adaylı kongrede sabahın köründe ali koç'a oy atmaya gidecek kadar holigan olan bu adam futbolun sorunlarını çözecekmiş. bırak sorun çözmeyi alacağın kararlarla ülkeyi karıştırırsın.

işin kötüsü bu adamın adaylığına karşı çıkacak bir yönetimimiz yok. bırak karşı çıkmayı oy atacaklar bu adama!!

1718010424986.webp

Uzun adam bunu destekliyorsa tff başkanı bu olur. Acun denen kedicikle beraber yönetirler tff yi.

Bu sene olası şikenin saç ayaklarından en kuvvetlisi olur.

Geri
Üst Alt