Servet’in Yeni Takımı Belli Gibi!

Cevap: Servet’in Yeni Takımı Belli Gibi!

Yerine adam alınsa da alınmasa da gitmesini istiyorum. Gerekirse 10 kişi oynayalım ama GİTSİN.

Son şampiyonluğumuzda Emre Güngörle birlikte defansta gösterdiği performans için teşekkür eder, yeni yılın hem kendisine hem Galatasaraya farklı dünyalarda başarı getirmesini temenni ederim.. Mülayim mode: off

Bence çok uyumlu bi ikili olurlar.

yalanlamış sadri:(

arkadaslar medyada çikan her habere lutfen inanmiyalim iki saat once sadri sener yok oyle bisey dedi kendi agzindan duydum

Çok burnu havada bir topcu.Yedek kulübesine ne zaman otursa problem yaşatıyor.Takmın dengelerini bozabilir bence haber gerçekleşirse iyi bir transfer yapmış gibi sevinirim :D.

Trabzona deplasmana gidemiycez bu gidişle.

Servet mevcut yerlilerin icinde ust duzey oyuncuydu .Iyi kotu hizmetini yapti.Giderse kesinlikle o bolgeye genc Turk oyuncu lazim.Gokhan Zanla olmaz.

serdar aziz devre arası gelmiyorsa servet kesinlikle takımda kalmalı gökhan zanın ipiyle kuyuya inilmez.

Maçlara tek stoper ile 10 kişi çıkmak > Gökhan Zan'ın ipiyle kuyuya inmek > Maçlara Servet ile çıkmak

yenisi gelmicekse servetin kalması en mantıklısı şu an

Biri cimcik atsın rüyamı görüyorum?

Ulan Melih senin sayende ne hatırladım Şunu Marsilyaya 8 milyon € kitliyordur başkanları almamak için canını verdi adam marsilyayı ölümüne seviyomuş

Geri
Üst Alt