- 3 Temmuz 2012
- 134.980
- 81.626
- 5.198
okudun muNiye ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okudun muNiye ?
Ümit Özdağ'a oy verecek kadar aklımızı peynir ekmekle yemedik. Önce Muhalefete saydırmayı bırakıp, onu bunu fetöcü ilan etmek yerine Emre Uslu denilen Fethullahçı don lastiği ile kankalığını anlatsın. İki popülist söyleme oy verecek kadar aklımızı kaybetmedik.okudun mu
okuduysan vermek zorundasınÜmit Özdağ'a oy verecek kadar aklımızı peynir ekmekle yemedik. Önce Muhalefete saydırmayı bırakıp, onu bunu fetöcü ilan etmek yerine Emre Uslu denilen Fethullahçı don lastiği ile kankalığını anlatsın. İki popülist söyleme oy verecek kadar aklımızı kaybetmedik.
Oy değil günahımı vermem Recepcim. Yallah başka hedeflere.okuduysan vermek zorundasın
Oy değil günahımı vermem Recepcim. Yallah başka hedeflere.
Ona da verecek kadar aklımızı peynir ekmekle yemedik. Niye Mansur dururken Ümit Özdağ'a yada İmamoğlu'na vereyim. Ben size İmamoğlu RTE'nin Laciverdi diyorum kaç gündür.ümit özdağ'a oy verecek kadar aklımızı peynir, ekmekle yemedik. nagehan'la karadeniz turu yapan imamoğlu'na oyumuz.
ustad bu ucagın iniş takımlarını biraz kücültseniz diyorum afganlar falan ordan gelıyor ulkeyeOna da verecek kadar aklımızı peynir ekmekle yemedik. Niye Mansur dururken Ümit Özdağ'a yada İmamoğlu'na vereyim. Ben size İmamoğlu RTE'nin Laciverdi diyorum kaç gündür.
İzlanda'dan oy vermeye mi gelicen reisOna da verecek kadar aklımızı peynir ekmekle yemedik. Niye Mansur dururken Ümit Özdağ'a yada İmamoğlu'na vereyim. Ben size İmamoğlu RTE'nin Laciverdi diyorum kaç gündür.
Evet.İzlanda'dan oy vermeye mi gelicen reis
Ben evimde kimseyi istemiyorum kardesim. Benim mulkum sonucta haklarim var kimse elini kolunu sallayarak giremez!! Zaten yer de yok.1 suriyeli ve pakistanlı 1 afgani evinde misafir etmeni istiyorum renkdaş. Bizim burda dolasiyorlar Ev uygun mudur. Uygunsa adres istiyorum. Lütfen dışarda kalmasinlar
Görüntüye göre kimseye vermek istemiyorsun, boş oy atmak için mi
yazıyı okudu artık cok gecGörüntüye göre kimseye vermek istemiyorsun, boş oy atmak için mi
Gelmezsen Türkiye için hayırlı bir adım olacak gibi görünüyor.
Hayır sıkışırsak illa RTE'nin karşısındaki ibriğe veririm. Lakin doğru aday seçilmesi taraftarıyım. Gözünü seveyim Adminim görüyorsun rahatsız olduğum mevzularda haksız mıyım ? Lütfen samimiyetle söyle.Görüntüye göre kimseye vermek istemiyorsun, boş oy atmak için mi
Sana İmamla mutluluklar, bak sövdüğün Nagihan,Akif Beki falan otobüsünde yer kapmışlar. Sana yine kalmaz.Gelmezsen Türkiye için hayırlı bir adım olacak gibi görünüyor.