sessiz istila

Nefret ediyorum böyle bi bok bilmeyen ama her seyi bildigini sananlardan ya. Son 10 yılda nereye baksam bu andavallardan var.

Lan sokuk! Osmanlı o toprakları feth ettiği için o kadar çok ırkı barındırıyordu. Ayrıca feth ettiği topraklardaki insanları alıp kendi anavatanına getirmez aksine oralarda Türk köy/mahalleleri kurardı.
Torunu olduğu Osmanlının Tarihini bilmez, politikasını bilmez ahkâm keser. Osmanlı, Ermeni göçü yapmış bir devletti anavatanda halka zarar veriyor diye. Yok bunları sınıra karşı egdireceksin, gelenleri bunlar karşılaşın

Canan Kaftancıoğlu: Mültecilerin hepsini gönderemeyiz. Kalanları entegre etmek zorundayiz.

Bunu demiş mi dün geceki yayında gercekten yaw. Demişse eğer bu cumlenin önü arkası nedir bulan olursa paylaşsın. Rezil bi açıklama

Son düzenleme:
Canan Kaftancıoğlu: Mültecilerin hepsini gönderemeyiz. Kalanları entegre etmek zorundayiz.

Bunu demiş mi dün geceki yayında gercekten yaw. Demişse eğer bu cumlenin önü arkası nedir bulan olursa paylaşsın. Rezil bi açıklama
Ona fikrini soran kim yav

Haklı olduğu taraflar var vatandaşlık verilenleri nasıl yollayacaksın örneğin bunları mecburen entegre etmen gerekiyor sisteme

Pff sıktı bu iş de ha.

Gidin hepsini göndereceklere oy verin kim gönderecekse.

Kadın çıkmış hepsini göndericez demek en kolayı diyor, hala tırı vırı.

Pff sıktı bu iş de ha.

Gidin hepsini göndereceklere oy verin kim gönderecekse.

Kadın çıkmış hepsini göndericez demek en kolayı diyor, hala tırı vırı.
Bende anlamadım milyonlarca insanı nasıl gönderecekler güzel bir izahı yok göndericez diyorlar sadece tamam da nasıl ? El arabasına falan doluşturup sınıra mı bırakacağız

kaftancıoglunun ismini görmekle nagehanın ismini görmek arasında zerre fark yok hatta ikiside hiç olmasalar cok cok daha iyi olur boşa oksijen israfı.

Ümit Özdağ bakanlıkta. Polis geçmesine izin vermiyor.

Yanlış değerlendiriyorsun olayı. İktidar tarafı sayıyı 1 milyon civarında olarak ifade ediyor en başta zaten, bu da algısal bir çözüm ve açıklama demektir. Sığınmacıların yokluğu nasıl anlaşılır, sokağa çıktığımda etrafımda görüp görmediğime bakarım.

Ülkenin ve politikacıların hala anlayamadığı bir husus var, halka inebildiğiniz sürece başarılısınızdır. Burada yıllarca ülkede muhalefet yapmanın bu medya koşullarında imkansız olduğunu yazdım ben.

İktidar tarafı için bu konu seçim propagandası haline gelemez zira tüm imkanlar ellerindeyken göndermeleri beklenir ve bunu yapabileceklerini sanmıyorum.

Dolayısıyla muhalefet için bir seçim vaadi olabilir ancak iktidar için olamaz.
Benim bahsettiğim nokta iktidar için seçim propagandası olması değildi ki zaten. Mevcut tepkilere karşı savunma oluşturmaya çalışmalarından bahsediyorum. Yani bir video ile demek istediğimi daha kolay anlatabilirim. 3 aylık süreçte 3 farklı açıklama.

Benim bahsettiğim nokta iktidar için seçim propagandası olması değildi ki zaten. Mevcut tepkilere karşı savunma oluşturmaya çalışmalarından bahsediyorum. Yani bir video ile demek istediğimi daha kolay anlatabilirim. 3 aylık süreçte 3 farklı açıklama.

Ben seni anladım ama iktidarınki söylemde kalır.

Farklı açıklamalara da alıştık zaten.

Geri
Üst Alt