- 3 Temmuz 2012
- 134.941
- 81.603
- 5.198
odadamısın cananı sıkıştırdılarEkonun nagehanlı fotosuna bozulmus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
odadamısın cananı sıkıştırdılarEkonun nagehanlı fotosuna bozulmus.
Link atodadamısın cananı sıkıştırdılar
Link at
canan 5 dkda bir ifadenizi geri alın dıyor ifade özgürlügünü savunuyor güyaLink at
Yahu şu paylaştıkları Çanakkale şehitlerinin alayının ismi %100 Türk. Sadece Suriye topraklarına kayıtlılarOnların dedeleriyle mi? Osmanlı'ya Türkiye'ye en büyük ihaneti Araplar yapmadı mı biz mi yanlış okuduk!
Nefret ediyorum böyle bi bok bilmeyen ama her seyi bildigini sananlardan ya. Son 10 yılda nereye baksam bu andavallardan var.
Canan Kaftancıoğlu: Mültecilerin hepsini gönderemeyiz. Kalanları entegre etmek zorundayiz.
Bunu demiş mi dün geceki yayında gercekten yaw. Demişse eğer bu cumlenin önü arkası nedir bulan olursa paylaşsın. Rezil bi açıklama
Ona fikrini soran kim yavCanan Kaftancıoğlu: Mültecilerin hepsini gönderemeyiz. Kalanları entegre etmek zorundayiz.
Bunu demiş mi dün geceki yayında gercekten yaw. Demişse eğer bu cumlenin önü arkası nedir bulan olursa paylaşsın. Rezil bi açıklama
Bende anlamadım milyonlarca insanı nasıl gönderecekler güzel bir izahı yok göndericez diyorlar sadece tamam da nasıl ? El arabasına falan doluşturup sınıra mı bırakacağızPff sıktı bu iş de ha.
Gidin hepsini göndereceklere oy verin kim gönderecekse.
Kadın çıkmış hepsini göndericez demek en kolayı diyor, hala tırı vırı.
Benim bahsettiğim nokta iktidar için seçim propagandası olması değildi ki zaten. Mevcut tepkilere karşı savunma oluşturmaya çalışmalarından bahsediyorum. Yani bir video ile demek istediğimi daha kolay anlatabilirim. 3 aylık süreçte 3 farklı açıklama.Yanlış değerlendiriyorsun olayı. İktidar tarafı sayıyı 1 milyon civarında olarak ifade ediyor en başta zaten, bu da algısal bir çözüm ve açıklama demektir. Sığınmacıların yokluğu nasıl anlaşılır, sokağa çıktığımda etrafımda görüp görmediğime bakarım.
Ülkenin ve politikacıların hala anlayamadığı bir husus var, halka inebildiğiniz sürece başarılısınızdır. Burada yıllarca ülkede muhalefet yapmanın bu medya koşullarında imkansız olduğunu yazdım ben.
İktidar tarafı için bu konu seçim propagandası haline gelemez zira tüm imkanlar ellerindeyken göndermeleri beklenir ve bunu yapabileceklerini sanmıyorum.
Dolayısıyla muhalefet için bir seçim vaadi olabilir ancak iktidar için olamaz.
Ben seni anladım ama iktidarınki söylemde kalır.Benim bahsettiğim nokta iktidar için seçim propagandası olması değildi ki zaten. Mevcut tepkilere karşı savunma oluşturmaya çalışmalarından bahsediyorum. Yani bir video ile demek istediğimi daha kolay anlatabilirim. 3 aylık süreçte 3 farklı açıklama.
![]()
Erdoğan'dan sığınmacılar konusunda 3 ayda 3 farklı açıklama
"1 milyon Suriyeli kardeşimizin geri dönüşünü sağlayacak bir projenin hazırlığındayız"t24.com.tr
Tabi orası öyle, 1 milyon göndereceğiz diyerek gaz almaya çalışıyorlar. Yoksa bunlar 1000 kişiyi bile göndermezler.Ben seni anladım ama iktidarınki söylemde kalır.
Farklı açıklamalara da alıştık zaten.