- 26 Aralık 2008
- 9.260
- 10.700
- 2.468
Orta Doğu ve sükunet?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz yapsak avrupa ülkeleri o pasaportu önce yapıştırıcıyla her parçasını yapıştırtıp, sonra mührü basıp en sonda da 300 spartalı tekmesiyle uçağın içine sokarak geri postalarlar.![]()
Soylu: Göçmenler pasaportlarını yırttıkları için sınır dışı edilemiyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin yeni göç politikasını anlattığı konuşmasında göçmenlerin pasaportlarını yırttıkları için sınır dışı edilemediklerini söyledi.www.cumhuriyet.com.tr
Bu iş böyle işliyor mu? Ben de Finlandiya'ya gidip pasaportumu yırtayım o zaman.
3-4 kere daha at @Serhan G. Veren ben anlamadım tam olarak.
Mutlaka birilerinin cepleri dolacaktır o ayrı ama asker yetiştiriyorlar. Bu çocuklara verilen önemin sebebi bu. Bu ülkede SADAT kuruldu. Kimsenin gıkı çıkmıyor.4 milyontl ya yazik gunah !
sirf birileri fatura kesip cepleri doldursun diye bu cocuklari orda gostermelik agirlayacaklar
Haberin ayrıntısı burada. Tek cümleyle haber verilmez!Bu yazıyı okuyunca sinirlenip küfür ediyoruz doğru mu? Doğru. Ama amaç Türkiye'nin sığınmacıları güvenli bölgelere gönderilme projesine müsaade etmeyeceklerini söylemişler. Bizler nasıl Türkiye'nin güneyinde Kürt koridoru kurmasına müsaade etmiyorsak adamlar da kuzeyinde özerk yapılanmaya karşı çıkıyorlar. Haklılar. Adamlar af çıkardılar. Dönmek isteyen efendi efendi dönsün.
sen bugünlerde çok agresifsin TahirHaberin ayrıntısı burada. Tek cümleyle haber verilmez!
![]()
Suriye Dışişleri Bakanlığı: Türkiye'nin 1 milyon Suriyeliyi geri gönderme projesini kabul etmiyoruz
Suriye Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin 1 milyon Suriyeli sığınmacıyı Suriye sınırındaki "güvenli bölgelere" geri gönderme projesini...tele1.com.tr