sessiz istila

İstanbul Bebek sahilinde çekilen malum videodaki şahıslar gözaltına alındı.

Uyrukları Türk olan şahıslardan erkek olan uyuşturucu bağımlısı. Kadın ise psikolojik sorunları olan seks bağımlısı.

Kadına daha önce Bodrum'da da aynı olaydan dolayı işlem yapılmıştı.

SON DAKİKA!

İstanbul Valiliği: “Dün Beşiktaş sahilinde hayasızca harekette bulunan Ö.K. ve C.M.T. adlı şahıslar gözaltına alındı

Ö.K.’nın uyuşturucu kullanmak ve çocuk istismarı dahil 11 suç kaydı

Kadın C.M.T.’nin ise; Kasten yaralama ve hayasızca hareketten 8 kaydı var.”

SON DAKİKA!

İstanbul Valiliği: “Dün Beşiktaş sahilinde hayasızca harekette bulunan Ö.K. ve C.M.T. adlı şahıslar gözaltına alındı

Niye dışarda lan bu adamlar o zaman? Başka çocuklarıda mi istismar etmesi lazım?? Ulan bu ülkede baklava çalan çocuğa 18 sene verildi zamanında daha çıktı mı hapisten o belli değil, bu herifler nasıl çıkıyor??

SON DAKİKA!

Düşünce suçu işleme gerisi mühim değil

Zaten bikinili suriyeli kadın istanbul'da olmaz. Mülteciler büyük sorun ama ırkçılığa kaçmamak gerekiyor. Mültecilere değil onları buraya dolduran Şahsım Cumhuriyetinin başına hesap sorun. Bak diyorum Tuvalet terliği bile daha evladır. Yararı olmasada zararı olmaz.

11 suç kaydı olan bir insanın dışarıda işi ne ? Diğerinin de 8 kaydı varmış. Adeta birbirleriyle yarışıyorlar ve halkın arasındalar.

Yavancı uyruklu çıkmaları sebebiyle bir özür yayınlayan üye de olmamış

Midem kalktı. Ben hayatımda böyle iğrenç böyle aşağılık yaratıklar görmedim.

Ve bu tipleri kontrolsüz şekilde ülkeye girmesine ve dört bir yanına salınmasına müsaade ettiler. Almanya'da ya da Avrupa'da bile oluyorsa maalesef yakında Türkiye'de de görebiliriz böyle görüntüleri...

Onun bunun çocukları yüz yıllarca taktik geliştirmiş bir de. Inanılır gibi değil. Cayır cayır yansalar bir damla su vermem.

Geri
Üst Alt