sessiz istila

İnanılmaz bir psikolojik sıkışma var toplumda. Yakında halk kendi adaletini sağlayacaktır. İşlerin patlamasına çok az kaldı.

İnanılmaz bir psikolojik sıkışma var toplumda. Yakında halk kendi adaletini sağlayacaktır. İşlerin patlamasına çok az kaldı.
Patlasin artik, ülkeye reset lazim, hükümetide mülteci serefsizleride halkimiz paket etmesi lazim yoksa isin cikis yolu yok

Suriye meselesinde en radikal çözüm önerisini sunan kimse ona oy vereceğim ekonomi benim için birinci öncelik değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu göçmen mevzusu siyaset üstü bir mevzu artık. Yaşanmaz hale geldi, geçti, uzatmaları oynuyor İstanbul. Bence içten içe herkes de farkında. İkili sohbetlerde her görüşten insanın bu durumdan dert yandığını seziyorum. Ben yine Anadolu yakasındayım bir nebze daha az seziyorum ancak Avrupa Yakası bitiyor.

hükümetin artık bir an önce çözüm bulması gerekiyor yoksa ikinci bir 6-7 eylül olayları yakın zamanda patlak verebilir. artık demokratik yollarla mı hallederler yoksa tehcir kanunu mu çıkarırlar bilmiyorum ama bir an önce bütün sığınmacılar gönderilmeli!

Geri
Üst Alt