Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.553
- 12.107
- 2.573
suriye polis teşkilatı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş keşke o kadar kolay olsa. Bu konunun getirdiği oy kaybına rağmen bile RTE birkaç sene içinde 1 milyon kişiyi göndermekten bahsediyor. Yüz binlerce verilen vatandaşlık ve bunların aileleri vs var. Afgan'ı, Pakistanlısı binlerce kayıt dışı insan.Mülteci statüsünde değil bunlar Taha. Sığınmacı bunlar ve tutup kolundan atabiliyorsun.
Dikkat et pusuya yatıp intikam almasinlarbiraz önce babam çekyata uzanmiş beyaz tvde film izliyordu. kulaklari pek duymaz da; babaaa ben çekirdek alip gelecem dedim. bir anda irkildi, göz bebekleri buyumus vaziyette tamam dedi.
bende çekirdek alma bahanesi ile 2 pakistanliyi pataklayip geldim eve
Evet dağılalım ufaktan bizi de alacaklar yoksa
POLIS TEŞKİLATININ PESINE DÜŞTÜĞÜ ŞEY BU MU YAZIK BU ULKEYE
Şu cemaatçi tipleri yatırıp döveceksin işte.Renktaş keşke o kadar kolay olsa. Bu konunun getirdiği oy kaybına rağmen bile RTE birkaç sene içinde 1 milyon kişiyi göndermekten bahsediyor. Yüz binlerce verilen vatandaşlık ve bunların aileleri vs var. Afgan'ı, Pakistanlısı binlerce kayıt dışı insan.
En büyük sorun da halkımızın cehaleti. Bu işin sonunun nereye gittiğini, gideceğini göremiyor.
İş ciddiye binsin Suriyeli işçi kullanan sermayeyi, kümes evleri Surilere kiralayan dayıları, yengenin üzerine Suri getiren amcaları gör asıl.Şu cemaatçi tipleri yatırıp döveceksin işte.
Biz de çok riyakar toplumuz aslında işin özü.İş ciddiye binsin Suriyeli işçi kullanan sermayeyi, kümes evleri Surilere kiralayan dayıları, yengenin üzerine Suri getiren amcaları gör asıl.
İslamda iki tane tanım vardır birbirine yakın anlamda. Biri kafir biri münafık. Orta doğuda münafık kafirden fazladır muhtemelen.
İstanbul Valiliği, kentte 1 milyon 305 bin 307 yabancının yasal olarak ikamet ettiğini duyurdu. Bunun 542 binini Suriyeliler oluşturuyor.