sessiz istila

Mülteci statüsünde değil bunlar Taha. Sığınmacı bunlar ve tutup kolundan atabiliyorsun.
Renktaş keşke o kadar kolay olsa. Bu konunun getirdiği oy kaybına rağmen bile RTE birkaç sene içinde 1 milyon kişiyi göndermekten bahsediyor. Yüz binlerce verilen vatandaşlık ve bunların aileleri vs var. Afgan'ı, Pakistanlısı binlerce kayıt dışı insan.

En büyük sorun da halkımızın cehaleti. Bu işin sonunun nereye gittiğini, gideceğini göremiyor.

biraz önce babam çekyata uzanmiş beyaz tvde film izliyordu. kulaklari pek duymaz da; babaaa ben çekirdek alip gelecem dedim. bir anda irkildi, göz bebekleri buyumus vaziyette tamam dedi.
bende çekirdek alma bahanesi ile 2 pakistanliyi pataklayip geldim eve
Dikkat et pusuya yatıp intikam almasinlar

Renktaş keşke o kadar kolay olsa. Bu konunun getirdiği oy kaybına rağmen bile RTE birkaç sene içinde 1 milyon kişiyi göndermekten bahsediyor. Yüz binlerce verilen vatandaşlık ve bunların aileleri vs var. Afgan'ı, Pakistanlısı binlerce kayıt dışı insan.

En büyük sorun da halkımızın cehaleti. Bu işin sonunun nereye gittiğini, gideceğini göremiyor.
Şu cemaatçi tipleri yatırıp döveceksin işte.

Kısa film 4dk ,gelecekden bahsedilmiş distopya örneği
Kalan kısım istatistik ve arşivlenmiş gerçekler
Geriye gençliğe hitabe kalıyor,bu nedenle o kadın içeri alındıysa dışarısı türk gençliğine haramdır zaten !!!

Not;dolu buzdolabi gözden kaçmasın ,son sahnede bir bardak yemek ile

Şu cemaatçi tipleri yatırıp döveceksin işte.
İş ciddiye binsin Suriyeli işçi kullanan sermayeyi, kümes evleri Surilere kiralayan dayıları, yengenin üzerine Suri getiren amcaları gör asıl.

İslamda iki tane tanım vardır birbirine yakın anlamda. Biri kafir biri münafık. Orta doğuda münafık kafirden fazladır muhtemelen.

İş ciddiye binsin Suriyeli işçi kullanan sermayeyi, kümes evleri Surilere kiralayan dayıları, yengenin üzerine Suri getiren amcaları gör asıl.

İslamda iki tane tanım vardır birbirine yakın anlamda. Biri kafir biri münafık. Orta doğuda münafık kafirden fazladır muhtemelen.
Biz de çok riyakar toplumuz aslında işin özü.

Gec kalinmis bir tepkidir. 2013'ten beri artarak devam ediyordu bu goc/kabul furyasi. Bunlari soyledigimde yakin arkadaslarimdan dahi tepki gordugumu hatirliyorum.. Bu irkcilik degildir. Nitelikli olmayan kontrolsuz gocmen girisi kabul edilebilir bir durum degil dedikce libos tafyadan etiket yersiniz. Sonuc, bugunler. Ha bugun hala iyi/guzel gunler.. O gocmenlerin soz konusu olan dogum oranindaki cikti/cocuklar, henuz buyumediler. Ne olursa olsun gec kalinmis tepkidir. Cok gec hemde.. Bu saatten sonra cok ciddi ve agresif bir devlet refleksi ile ''ancak'' gonderilebilirler.

Batı avrupanın kabusu aynen budur işte. Herifler o yüzden ipleri başından beri sıkı tutuyor. Bu hamamböceklerine hangi akıl ve mantığa göre vatandaşlık verilir yahu

parayla satın alınan şey kutsal olamaz bknz: vatan(daşlık)

İstanbul Valiliği, kentte 1 milyon 305 bin 307 yabancının yasal olarak ikamet ettiğini duyurdu. Bunun 542 binini Suriyeliler oluşturuyor.

Geri
Üst Alt