sessiz istila

Çadırkentleri yurt dışına taşıyacaklarına kapatıp içeride barınan nüfusu yurt içine dağıttılar 2019da. Filmin dönülmemek üzere koptuğu nokta burasıdır. Onbinlerce insan ilçelere şehir merkezlerine dağıldı güneydoğu anadoluda.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Ülkeyi istila edenler akpliler. Onların oylarıyla geldi bu kadar insan. Ben önce içerdeki istilacıya bakıyorum. İşe ilk önce akplilerden başlamak gerekiyor.

iş işten geçti, sinirden üzüntüden kafayı yemek üzereyim
İş işten geçti nedir yav çıkın bu kafadan. Sığınmacı statüsündeki bu herifler , ekseriyeti de kaçak. Bunları buraya sokanları gönderdikten sonrası kolay. Halkın çoğunluğu bu konuda aynı şeyi düşünüyor zaten bir ayrılık yok bu konuda.

İş işten geçti nedir yav çıkın bu kafadan. Sığınmacı statüsündeki bu herifler , ekseriyeti de kaçak. Bunları buraya sokanları gönderdikten sonrası kolay. Halkın çoğunluğu bu konuda aynı şeyi düşünüyor zaten bir ayrılık yok bu konuda.
defolup gitsinler

İktidar tarafından bilinçli yapılıyor bu düzensiz kaçak göç olayı. İlk iktidar değişiminde kimsenin kovmasına gerek kalmadan dönecekler geldikleri yere zira akp nin olmadığı bir Türkiye'de nefes bile alamayacaklarını biliyorlar.

İstilacı yığınları gönderebilirler ama benim içim asla bununla soğumayacak. Bu mağara adamlarına yol veren, ülkenin itibarını iki paralık edip Araplara peşkeş çeken o aşağılık sorumlulardan hesap sormayan yeni iktidar da benim için haindir, bu milletin düşmanıdır.

herkes bu videoyu whatsap ve instagramda yayinlamali

bu tepkiyi cok fazla dile getirmeliyiz

Geri
Üst Alt