sessiz istila

Sınırları açsak zaten önemli ölçüde insan gitmek isteyecektir.

Adamlara daire + bir miktar para versen bile büyük kismi gitmez gibi geliyor bana.

rezillik! merak ediyorum bu iç işleri bakanı olacak zat daha ne kadar dibi görecek!

Kaç mültecinin vatandaşlık aldığı çok önemli değil esas önemli olan kaçına oturum izni verildi İzmir özelinde duyduğum tamamına yakınına oturum izni verilmiş ,oturum izni olan hickimseyi gonderemezsin yani muhalefette çok geç kaldı çünkü bunlar fare gibi uredikce uredi
Süresiz oturma izni mi oluyor bu. Yoksa atıyorum mesela 1 senelik ve 1 sene bitmeden tekrardan yenilenmesi gerek falan.

Adamlara daire + bir miktar para versen bile büyük kismi gitmez gibi geliyor bana.

İstemsizce Holosko + bir miktar para geldi aklıma nedense.

İsteğe bırakılırsa zaten olmayacak bir iş. Normalde çooook büyük çoğunluğunu göndermek 1 toplumsal olay + 1 KHK'ya bakar, çok zor şeyler değil devlet için. İstemek mesele ki SS'in açıklamaları devletin istemediğinin açık göstergesi.

okumaya değer bir entry

tehlikeye lütfen uyanalım;

tayyip erdoğan suriyelileri, afganları ve pakistanlıları türkiye'nin 200 yıldır devam eden ve atatürk'le büyük bir ivme kazanan türk modernleşmesini ve aydınlanmasını baltalamak için alıyor.

toplumsal düzeni değiştirmeye gücü yetmeyen erdoğan, pakistan islam cumhuriyeti gibi ülkelerden fabrika ayarı şeriatçı olan milyonları ülkeye dolduruyor.

kadını ve çocuğu ganimet gören milyonlarca ilkel barbarlar tarafından ülkemiz işgal ediliyor.

ümit özdağ beklenildiği gibi fos çıktı. bahçeli'nin onca hakaretli tweetlerine ağzını açıp cevap bile veremedi.
millet ittifakı yakaladığı ivmeyi hızla kaybediyor böyle giderse rte tekrar seçilir gibi.

ümit özdağ beklenildiği gibi fos çıktı. bahçeli'nin onca hakaretli tweetlerine ağzını açıp cevap bile veremedi.
millet ittifakı yakaladığı ivmeyi hızla kaybediyor böyle giderse rte tekrar seçilir gibi.
Çözdün mevzuyu dağılabiliriz şimdi.

özdağ anlayana güzel cevap vermiş bence. ssanki o günlerin hatrına hep yutmuş cümelelerini. ama bahçelinin twitten sonra söyler diye düşünüyorum bir şeyler.

bahçelinin şu twiti atmasına neler sebebiyet verir diye düşünüyorum bulamıyorum. ya ciddi bir hukuksuzluk, usulsüzlük var ve cumhur ittifakı düşerse başlarına gelecek şeylerden çekiniyorlar. yada ciddi ciddi ülkenin bunlar gittikten sonra işgal edileceğini savaş çıkacağını falan düşünüyorlar. iki seçenekten baska cevap yok bende. ya da vefasız, duygusuz adam bunlar. geçmişte omuz verene üstelik aile bağın olan birine denilecek şeyler değil bunlar. ya da büyü var. :d bu kadar körü körüne bağlanmanın başka hiç bir acıklaması yok. biliyorlar ki dağılsalar yıkılacaklar o yüzden konu kim ve ne olursa olsun hep bütün halde kalıp birbirlerini destekliyorlar. mantık akıl sınırları içinde olmayanları bile. çoğu da öyle zaten ::))

Geri
Üst Alt