Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
Sınırları açsak zaten önemli ölçüde insan gitmek isteyecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize versin biz gidelim Suriye'yeAdamlara daire + bir miktar para versen bile büyük kismi gitmez gibi geliyor bana.
rezillik! merak ediyorum bu iç işleri bakanı olacak zat daha ne kadar dibi görecek!
Süresiz oturma izni mi oluyor bu. Yoksa atıyorum mesela 1 senelik ve 1 sene bitmeden tekrardan yenilenmesi gerek falan.Kaç mültecinin vatandaşlık aldığı çok önemli değil esas önemli olan kaçına oturum izni verildi İzmir özelinde duyduğum tamamına yakınına oturum izni verilmiş ,oturum izni olan hickimseyi gonderemezsin yani muhalefette çok geç kaldı çünkü bunlar fare gibi uredikce uredi
Adamlara daire + bir miktar para versen bile büyük kismi gitmez gibi geliyor bana.
bir nagehan için bütün beğeniyi kaybetti halk karşısında.buradan zor toparlar. o basın sözcüsü yaptığı herifi kovması lazım.İmamoğlu bu işi kıvıramayacak gibi duruyor.
Aylardır söylüyorum Ahmetciğimİmamoğlu bu işi kıvıramayacak gibi duruyor.
tehlikeye lütfen uyanalım;
tayyip erdoğan suriyelileri, afganları ve pakistanlıları türkiye'nin 200 yıldır devam eden ve atatürk'le büyük bir ivme kazanan türk modernleşmesini ve aydınlanmasını baltalamak için alıyor.
toplumsal düzeni değiştirmeye gücü yetmeyen erdoğan, pakistan islam cumhuriyeti gibi ülkelerden fabrika ayarı şeriatçı olan milyonları ülkeye dolduruyor.
kadını ve çocuğu ganimet gören milyonlarca ilkel barbarlar tarafından ülkemiz işgal ediliyor.
Çözdün mevzuyu dağılabiliriz şimdi.ümit özdağ beklenildiği gibi fos çıktı. bahçeli'nin onca hakaretli tweetlerine ağzını açıp cevap bile veremedi.
millet ittifakı yakaladığı ivmeyi hızla kaybediyor böyle giderse rte tekrar seçilir gibi.