Üye Görüşü Sessizlik!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' Çim bakım uzmanı değilseniz ne yapılması gerektiğini söylemek de çok saçma'

Bu mantıkla, herhangi bir hakem sana göre hatalı bir karar verdiği zaman da susman gerekiyor.. Çünkü hakem uzmanı ya da eğitmeni değilsin.. Söyleyeceğin her şey çok saçma olacak.. Oysa ki bırak susmayı tam tersine basıyorsun kalayı değil mi? Bak aşağıdaki örneğe !!!

Okan Hoca yapılan eleştirilerin bel altı olmasından şikayet ediyordu.. Haklıdır da.. Kişilik haklarına saldırı, hakaret sayılabilecek davranışlar, söylemler olmamalı..

İyi de o zaman Bayern deplasmanında kendisinin maçın hakemine 'oç Portekizli' diye bağırmasını nereye koyacağız? Yazıdaki mantıkla, sen hakem uzmanı ya da eğitmeni değilsin hayırdır? Senin istediğin gibi karar vermedi diye adamın anasına niye küfür ediyorsun?

Konu sahibinin 1, 2 ve 4 te yazdıklarını, başlıkları hariç okumadım.. Bu maddelerde yazılanların, bu güzide forumun ekseriyetini ilgilendirmediğini düşünüyorum..

Başlıkla yazı birbirini tutmuyor. Yazıda bir çok doğru nokta var. Lakin başlık farklı bir çağrışım yapıyor. Eleştiri olmaması bu işin fıtratına ters bir durum ve yanlış bir durum olur. Önemli olan eleştiriler ile aşağılama ve hakareti ayırmak ve takımın iyiliği için eleştiriler yapmak. "Obez, TD değil, başarıya katkısı yok vb." söylemler eleştiri değil aşağılama veya hakarettir. Açıkçası yorumlarda beni rahatsız eden yorumlar sadece bu ve benzeri tarz ifadelerin yer aldığı yorumlar.

Bu eleştiri kime? Foruma mı, sosyal medyaya mı yoksa staddaki taraftara mı ? Kim yapıyor bu eleştirileri? Normalin dışında bir durum görmedim ben. Liverpool'a farklı yenilseydik yine de bu başlığı açar mıydın?
Açardım. Yorumları yapanlar da genelde kötü maçlar ya da performanslardan sonra ortalığı kırıp geçirenler. Galatasaray forması giyen her oyuncunun ve başarılı her TD'ün arkasındayım. Bkz. profil fotomu RFS ile 2-2 berabere kaldığımız maçta yaptım ki bence son dönemdeki en felaket günlerden biriydi. Eninde sonunda bu takımın başarılı olacağına olan inancım o günde tamdı şimdi de tam. Yeter ki sürekli şampiyon olup CLde oynayalım.

Başlıkla yazı birbirini tutmuyor. Yazıda bir çok doğru nokta var. Lakin başlık farklı bir çağrışım yapıyor. Eleştiri olmaması bu işin fıtratına ters bir durum ve yanlış bir durum olur. Önemli olan eleştiriler ile aşağılama ve hakareti ayırmak ve takımın iyiliği için eleştiriler yapmak. "Obez, TD değil, başarıya katkısı yok vb." söylemler eleştiri değil aşağılama veya hakarettir. Açıkçası yorumlarda beni rahatsız eden yorumlar sadece bu ve benzeri tarz ifadelerin yer aldığı yorumlar.

Eleştiri Liverpool maçı öncesi yapılan bel altı yorumlara. Lemina, Barış, Okan Buruk, teknik heyet vb. herkese hakaretler, sürekli Twitter/X'teki randon hesapların yazdıklarına inanıp haykırılan istifa söylemlerine. Sessizlik de bu eleştiri adı altında hakarete varan çığırtkanlığı yapanlara bir öneri. Türkiye'nin en başarılı takımına rakip taraftar fan hesapları gibi yüklenilmesi ve bunun da Liverpool maçı öncesinde Okan hoca tarafından dile getirilmesi artık son nokta oldu. Bunun dışında takım kötü oynadığında kötü oynadı demekle kimsenin sorunu yok.

Bu işi hiç yapmamış biri olarak profesyonellik ve amatörlüğü değerlendirmen çok kolay oluyor… adamların yıllardır futbolda çeşitli görevler yapması senden daha profesyonel olduklarını gösterir. Aynı zamanda bir kuruluş sahibinin simitçi olarak aşağılanmaya çalışması da tamamen terbiyesizlik. Adamlar işlerini iyi yapıyor yapmıyor meselesi değil benimki. Tamamen senin üslubun…

Hasan şaş ın söylediği gibi alsalar deseler ki 1 hafta sen yönet şu takımı eliniz ayağınız birbirine dolanır…
Burdan bi yönetim çıkarsak daha iyi yönetir kulübü, parası olan 20-30 kişilik bir havuzdan yönetici çıktığı için niteliksiz insanlar yönetiyor.

Hasan şaş boş yapmış seviyor böyle büyük konuşur gibi yaparken saçmalamayı.

Sss. Sessiz olun, uyanmasinlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt