Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 10.477
- 5.676
- 1.743
İstediğine inanmakta özgürsün tabii.Öyle olmuştur. Ucagi bile hazır olan adamın tdsine son saniyeye kadar dememisler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstediğine inanmakta özgürsün tabii.Öyle olmuştur. Ucagi bile hazır olan adamın tdsine son saniyeye kadar dememisler
Açardım. Yorumları yapanlar da genelde kötü maçlar ya da performanslardan sonra ortalığı kırıp geçirenler. Galatasaray forması giyen her oyuncunun ve başarılı her TD'ün arkasındayım. Bkz. profil fotomu RFS ile 2-2 berabere kaldığımız maçta yaptım ki bence son dönemdeki en felaket günlerden biriydi. Eninde sonunda bu takımın başarılı olacağına olan inancım o günde tamdı şimdi de tam. Yeter ki sürekli şampiyon olup CLde oynayalım.Bu eleştiri kime? Foruma mı, sosyal medyaya mı yoksa staddaki taraftara mı ? Kim yapıyor bu eleştirileri? Normalin dışında bir durum görmedim ben. Liverpool'a farklı yenilseydik yine de bu başlığı açar mıydın?
Başlıkla yazı birbirini tutmuyor. Yazıda bir çok doğru nokta var. Lakin başlık farklı bir çağrışım yapıyor. Eleştiri olmaması bu işin fıtratına ters bir durum ve yanlış bir durum olur. Önemli olan eleştiriler ile aşağılama ve hakareti ayırmak ve takımın iyiliği için eleştiriler yapmak. "Obez, TD değil, başarıya katkısı yok vb." söylemler eleştiri değil aşağılama veya hakarettir. Açıkçası yorumlarda beni rahatsız eden yorumlar sadece bu ve benzeri tarz ifadelerin yer aldığı yorumlar.
Burdan bi yönetim çıkarsak daha iyi yönetir kulübü, parası olan 20-30 kişilik bir havuzdan yönetici çıktığı için niteliksiz insanlar yönetiyor.Bu işi hiç yapmamış biri olarak profesyonellik ve amatörlüğü değerlendirmen çok kolay oluyor… adamların yıllardır futbolda çeşitli görevler yapması senden daha profesyonel olduklarını gösterir. Aynı zamanda bir kuruluş sahibinin simitçi olarak aşağılanmaya çalışması da tamamen terbiyesizlik. Adamlar işlerini iyi yapıyor yapmıyor meselesi değil benimki. Tamamen senin üslubun…
Hasan şaş ın söylediği gibi alsalar deseler ki 1 hafta sen yönet şu takımı eliniz ayağınız birbirine dolanır…