Sevgilisi Olan Bir Kıza Yazmak

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jK_6L9v6BOU[/media]

bugün onla olup x şahısla konuşan kız

yarın x şahısla olup q şahısla neler yapmaz

Bence söz konusu arkadaş sensin Ahmet Güzel :D Kendi adını vermekten korkuyorsun klasik psikoloji.

Kendine ulan kızın sevgilisi var (kötü sözler söyle kendine) miyim ben veya saksımıyım ben , ben böyle adam değilim de zamanla unutursun,ha kız iş atarsa o kızla bidaha gözgöze bile gelme bugun sevgilisinin arkadaşına iş atan yarın kaynının eltisine atar

Ayn

Foruma girilmiyordu açılmadı sanıp 4 kere açmış herhalde.Heyecan yapmış

Aynen öyle oldu kardeşim.Ben bile şu an öğrendim sizden 4 konu açtığımı

ÖZÜR DİLERİM TÜM GSCİMBOM AİLESİNDEN

DİĞER KONULARIN KAPATILMASINI DA ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM

İş biraz da kızda bitiyor, sevgilisinden memnun olmayıp başka erkeklere yazan kız çok var.

Ama kız öbür çocuğu arkadaşı olarak görüyor demişsin. Kız sevgilisinden memnunsa diğerlerinin yüzüne bakmayacaktır zaten.

Arkadaşına tavsiyem empati yapsın ve kızın peşini bıraksın. Başka kızlarda var dünyada. Zaten olmayacak bir işin peşinden koşuyormuş, boşu boşuna dayak yemesin bir de.

Eyvallah renkdaşlarım

İnanmayan arkadaşlar çok çıkacak ama o '' arkadaş'' cidden ben değilim

Saygılar

Not:Bi arkadaş bu konuyla transfer arasında bağlantı kurmuş.O arkadaşa da buradan saygılarımı sunuyorum:005::005:

Kızın kararıdır, gerisi kimsenin derdi olamaz. Kız belki o yazan çocukla daha iyi anlaşcak, onunla daha uyumlu olacak, belki birbirlerine sevgiyi-aşkı tattıracaklar? Sırf birini daha önceden tanıdı ve ona şans verdi diye belki de daha iyi anlaşacağı çocuğu niye direkt elesin veya yazan çocuk neden belki de müthiş bi sevgili adayını sırf öbür adamdan daha geç tanıyor diye es geçsin? Elbette şanslarını deneyecekler, zaten kızın sevgilisi eğer iyi bir sevgilisiyse kız yazan çocuğu sallamaz.

Kızın kararıdır, gerisi kimsenin derdi olamaz. Kız belki o yazan çocukla daha iyi anlaşcak, onunla daha uyumlu olacak, belki birbirlerine sevgiyi-aşkı tattıracaklar? Sırf birini daha önceden tanıdı ve ona şans verdi diye belki de daha iyi anlaşacağı çocuğu niye direkt elesin veya yazan çocuk neden belki de müthiş bi sevgili adayını sırf öbür adamdan daha geç tanıyor diye es geçsin? Elbette şanslarını deneyecekler, zaten kızın sevgilisi eğer iyi bir sevgilisiyse kız yazan çocuğu sallamaz.

Galatasaray Efendileri üstadım çok güzel bir tespit yapmışsınız.Bu yazınızdan sonra bir yazı yazılmaz bence.İmza atılır.Saygılar:005::005::005:

Benim arkadaşım başka arkadaşımın sevgilisine yazıcak bende bu konuyu tartısıcam.

Kusura bakma hocam önce o arkadası yamulturum sonrada selamı sabahı keserim.

Adamlık harbiden ölmüş.

Hocam yanlış anlama o zaman senin sevgilinede biri yazsa hiç gıkını çıkarmıyacan ?

Olabilir diyecen bana önce şans vermiş olması diğer seceneklere açık olmasını engellemez mi diyeceksin.

Hayatımda böyle genişlik görmedim...

Başkasında şansını denemek istiosa benden ayrılır gider dener...

Geri
Üst Alt