- 12 Haziran 2011
- 72.166
- 21.747
- 2.893
[media]https://www.youtube.com/watch?v=jK_6L9v6BOU[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üle rastgele bi yorum yaptık. Layk patlaması yaptık. :redface:
Gelin şu formaya da atın bi kaç layk... :tongue-20:
GSC Haber - İşte Yeni Mor Formamız! | Sayfa 4 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Foruma girilmiyordu açılmadı sanıp 4 kere açmış herhalde.Heyecan yapmış
Ayn
Aynen öyle oldu kardeşim.Ben bile şu an öğrendim sizden 4 konu açtığımı
ÖZÜR DİLERİM TÜM GSCİMBOM AİLESİNDEN
DİĞER KONULARIN KAPATILMASINI DA ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM
Kızın kararıdır, gerisi kimsenin derdi olamaz. Kız belki o yazan çocukla daha iyi anlaşcak, onunla daha uyumlu olacak, belki birbirlerine sevgiyi-aşkı tattıracaklar? Sırf birini daha önceden tanıdı ve ona şans verdi diye belki de daha iyi anlaşacağı çocuğu niye direkt elesin veya yazan çocuk neden belki de müthiş bi sevgili adayını sırf öbür adamdan daha geç tanıyor diye es geçsin? Elbette şanslarını deneyecekler, zaten kızın sevgilisi eğer iyi bir sevgilisiyse kız yazan çocuğu sallamaz.
Kızın kararıdır, gerisi kimsenin derdi olamaz. Kız belki o yazan çocukla daha iyi anlaşcak, onunla daha uyumlu olacak, belki birbirlerine sevgiyi-aşkı tattıracaklar? Sırf birini daha önceden tanıdı ve ona şans verdi diye belki de daha iyi anlaşacağı çocuğu niye direkt elesin veya yazan çocuk neden belki de müthiş bi sevgili adayını sırf öbür adamdan daha geç tanıyor diye es geçsin? Elbette şanslarını deneyecekler, zaten kızın sevgilisi eğer iyi bir sevgilisiyse kız yazan çocuğu sallamaz.