Sevilla, Marcao'yu Transfer Ediyor!

Azılı bir Dursun sevmez olarak söylemek isterim ki bu konuda Marcao 'nun elimizi zayıflattığını göremiyor musunuz gerçekten?

Diğer taraftan ona da hak veriyorum adam büyük klüpte oynamak istiyor, biz Galatasaray' ımız dahil ülkemizdeki diğer büyük takım taraftarları, hep beraber anlamsız bir ego ile bunu kabullenmek istemesek te durum bu, Avrupa da 22 yıl öncesi hariç elle tutulur ne başarımız var?

Çeyrek final vs demesin kimse adamlar zaten çerez olatak görüyor o seviyeleri.

kendisi bu kadar ısrar etmese çok daha fazla kazanabilirdik.

şerefsiz monci.
yinede 15 milyon papel fena değil
o para ile yerli monci bişeyler yapar artıık

Azılı bir Dursun sevmez olarak söylemek isterim ki bu konuda Marcao 'nun elimizi zayıflattığını göremiyor musunuz gerçekten?

Diğer taraftan ona da hak veriyorum adam büyük klüpte oynamak istiyor, biz Galatasaray' ımız dahil ülkemizdeki diğer büyük takım taraftarları, hep beraber anlamsız bir ego ile bunu kabullenmek istemesek te durum bu, Avrupa da 22 yıl öncesi hariç elle tutulur ne başarımız var?

Çeyrek final vs demesin kimse adamlar zaten çerez olatak görüyor o seviyeleri.
katılmakla beraber söylede bir gercegi göz ardi etmemek lazım

En çarpıcı istatistiklerden biri hiç kuşkusuz 27. kez gerçekleştirilen organizasyonun 24 sezonunda kupayı sadece İngiliz, İtalyan, Alman ve İspanyol takımlarının kazanması! 1993’te Fransa, 1995’te Hollanda ve 2004’te Portekiz takımları Avrupa’nın en prestiji turnuvasında birer kez mutlu sona ulaşabildi. Diğer bir deyişle geçtiğimiz 24 sezonda İngiliz, İtalyan, Alman ve İspanyol takımlarının kupayı kazanmadığı sadece tek bir sezon var! Diğer yandan, 1995-1997 sezonları arasında çeyrek finalde yer alan Hırvatistan, İsveç, Norveç ve Polonya takımları, geçtiğimiz 22 yılda bu başarıyı tekrarlayamadı. Kupayı kazanan yedi ülke haricinde 2010’dan bu yana çeyrek finalde temsil edilen sadece üç ülke var: Türkiye, Ukrayna ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi...

yani bu 4 lig takimlari disinda yapabileceklerin sinirli , kalite düşüyor demekki , bence çok buyuk etken

Kardan 10% pay bile iyi olur bence. 35e satarlarsa bir 2 milyon daha almis oluruz. 17 milyon toplam gelir bence gayet iyi sayilir.

Ben FM'de bi takima uyuz olunca teklifi kabul ediyom.

Sonra transfer netlesme asamasina geldiginde dort hafta erteliyom.

Sonra da iptal ediyom. Sonra bi daha ayni surec.

Aynisini yapalim. Gerekirse FIFAlik olalim bu heriflerin yuzu gulmesin.

Az biraz karakterli olup dirayetli davranmış olsa kulüp adına 1 (5-6M Euro) iyi transfer bütçesi daha destek olabilirdi. Bu ise denizin karşı tarafında (Basına dayalı olarak) yer almayı tercih etti. Tabii bu 'çiftlik' vaziyetini/alanını oluşturan camia da bir zahmet kendini sorgulasın. Bütünüyle bu transfer işleri giden/gelen tamamen skandal. Marcao'nun gidişine de çok fazla üzülmüyorum.

Vay be gidiyor..

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni tatmin edecek en düşük rakam 13 + bonus demiştim.

Burada havada uçuşan 20-25'leri hiç beklemedim zaten ama 12'den de tatmin olmadım.

Gitti mi sonunda??

Geri
Üst Alt