Sevilla, Marcao'yu Transfer Ediyor!

Dursun bu tür işlerde evvela sakalına bakar diye biliyorum...

Ingiliz basininda Newcastle'in devreye girdigi bir twit gördüm ama yasakli kaynagi gösteriyorlar kaynak olarak. Eger Newcastle devreye girdiyse bizim icin cok güzel olur

Ingiliz basininda Newcastle'in devreye girdigi bir twit gördüm ama yasakli kaynagi gösteriyorlar kaynak olarak. Eger Newcastle devreye girdiyse bizim icin cok güzel olur

Sol ayakli stoper transferi bu olacak onlarin. 37+x milyon ödüyorlarmis. Üstüne Marcaou almazlar bence.

Sevilla'ya değil futbolcu Y bile vermem. Kodumun ölücü haysiyetsiz şerefsizleri

Sevilla isimli DY Kulübe ettiğin laflardan dolayı seni tebrik ederim Oğuzhan kardeşim. 300 bin yazdığın arabaya 80bine olur mu diyen haysiyetsizlerden bir farkı yok şerefsizlerin.

Sol ayakli stoper transferi bu olacak onlarin. 37+x milyon ödüyorlarmis. Üstüne Marcaou almazlar bence.

Ilginc Milan alacakti bu herifi. Bizim Marcao'yu alsin milan

Sevilla ile görüsmeleri bitirmemiz gerek. Gitsinler szalai alsinlar o fiyata

Şerefsiz Sevilla sol ayaklı, ayağı düzgün kapı gibi Brezilyalıyı bizden 12ye alıp 2 sene sonra Barcelona’ya 60’a satacak.

Sevilla hesaplarını ve gazetecilerinin hesaplarımı spermleyelim!

14-15 milyona falan satılırsa tepki olmasın diye mi 8-10 haberleri çıkartıyorlar acaba? Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.

14-15 milyona falan satılırsa tepki olmasın diye mi 8-10 haberleri çıkartıyorlar acaba? Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
ispanyada da 10m haberleri çıkmış üstat nöbete attım. benim kurduğum komplo teorisi vardı iş oraya gidiyor. yönetim transferleri marcao sonrasına bekletttiğini düşünüyorum. marcao yangınını söndürmek için

Geri
Üst Alt