- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
1 yoneticiyi 1 tdyide sev be adam

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 yoneticiyi 1 tdyide sev be adam

Hayırlısı.Benim anlamadığım nasıl kim min jae’ye 20-25 arası teklifler geliyorda marcao 12 de kalıyor
Benim anlamadığım nasıl kim min jae’ye 20-25 arası teklifler geliyorda marcao 12 de kalıyor
kaynakta mıyız?Ingiliz basininda Newcastle'in devreye girdigi bir twit gördüm ama yasakli kaynagi gösteriyorlar kaynak olarak. Eger Newcastle devreye girdiyse bizim icin cok güzel olur
Kaynak Kaynaktakaynakta mıyız?
Ingiliz basininda Newcastle'in devreye girdigi bir twit gördüm ama yasakli kaynagi gösteriyorlar kaynak olarak. Eger Newcastle devreye girdiyse bizim icin cok güzel olur
Sevilla'ya değil futbolcu Y bile vermem. Kodumun ölücü haysiyetsiz şerefsizleri
![]()
Newcastle einigt sich mit Lille in Sachen Botman
Transfer: <p>Schon im Januar bemühte sich Newcastle United um die Dienste von Sven Botman (22), nun scheint der Transfer zu klappen. Übereinstimmenden englischen Medienberichten zufolge steht der niederländische U-21-Nationalspieler kurz vor einem Wechsel zu den Magpies. Newcastle hat sich...www.kicker.de
Sol ayakli stoper transferi bu olacak onlarin. 37+x milyon ödüyorlarmis. Üstüne Marcaou almazlar bence.
Sperm mi?Sevilla hesaplarını ve gazetecilerinin hesaplarımı spermleyelim!
ispanyada da 10m haberleri çıkmış üstat nöbete attım. benim kurduğum komplo teorisi vardı iş oraya gidiyor. yönetim transferleri marcao sonrasına bekletttiğini düşünüyorum. marcao yangınını söndürmek için14-15 milyona falan satılırsa tepki olmasın diye mi 8-10 haberleri çıkartıyorlar acaba? Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.