Sevilla, Marcao'yu Transfer Ediyor!

17 ve üstü gidebilir.
Marcao gider 2.8 e Abdülkerim bedava denayer 8 Mert müldür 5 Kaan Ayhan alırsın Omar ve boeyden çıkarsın taş gibi defansın olmuş olur .
Bu arada Omar da bakalım git deyince gidecek mi profesyonel hayat diyor bazı arkadaşlar adam havai fişek patlattı bir sene tedavi oldu bakalım bu seneki maaşını bırakıp gidecek mi

20m€+Bonus+10-15%Pay ulan diego carlosu 31m€+ satmayi biliyorsunuz

Sevilla'nin Avrupa'nin Top5 ligi disindan yaptigi en yüksek bonservisli transferler sunlar:

21 Milyon € - Quincy Promes (Spartak Moskova)
17 Milyon € - Munas Dabbur (RB Salzburg)
12,5 Milyon € - Luuk de Jong (PSV Eindhoven)
12,5 Milyon € - Simon Kjaer (pis sikeciler)
12 Milyon € - Oussama Idrissi (AZ Alkmaar)
12 Milyon € - Arouna Kone (PSV Eindhoven)

Dabbur ve de Jong 3 sene önce Promes ise 4 sene önce transfer olmuslar. Digerleri daha eski transferler. Bence 17-18 civari biterse iyi is olur. 20'yi görebilecegimizi hic sanmiyorum.

Marcao kulüp izin vermeden anlaşmış ise ve gitmek için diretiyorsa satışına izin verilmemelidir. Gelip mecbur sözleşmene uyacaksın demesini bilmeli yönetim. Eğer istenen ücreti veriyorlarsa alsınlar tabi.

bodo/gmlit takimi oyunculari solbakken'le kendilerinden izinsiz gorustukleri ve anlastiklarini iddia eden roma kulubune ihtac cekmisti haziran'in ilk haftasinda. bizle anlasacaksiniz sonra oyuncu ile vb gibi bir aciklama yaptilar.

ustte sevgili @Musap Aydinli 'in eklemis oldugu monchi bazli haberi okurken ~ ustune bu mesaji gormemle ~ aklima bodo nun aciklamasi geliverdi.

kulup sevilla'yi kacirmamak icin belki aciklama yapmiyordur bodo benzeri - halbuki tok satici olsak ilk saniye de aciklayip sevilla'ya ultimatom verilebilirdi bodo benzeri...

bir onceki sayfa da vurguladigim yerdeyim - hatta transfer sezonu baslarken bu minvalde yorumda bulunmustum.
<-> 18 den asagi satilmamali - olmadi ,satmiyoruz aciklamasi yapilsin ~ kalsin sampiyonlukta pay sahibi olsun ,*sayet bu denli dusuk teklif var ise.

Şu özelliklerle marcaonun 22-25 arası etmesi lazım mantıken
Brezilyalı, avrupa uyum sorunu yok, 26 yaş ve en az 1 transfer daha yapacak, sol ayaklı oyun kurucu stoper, uefada çok iyi performans göstermiş, taraftar ve medya baskısı olan takımda kaç yıl oynamış
1-2 oyuncu satıp tok satıcı olsak veya ciddi bir talip olsa fiyat kendiliğinden yükselmesi lazım
Yani marcao anlaşmış gitmek istiyor diye 12’ye falan olmaz o iş, o zaman kapatalım dükkanı daha iyi
Ben böyle istiyorum kulüp kazanmasın diyecekse de beklesin 2 yıl daha
Marcaoyu severiz ama bizim de ihtiyacımız var, oraya gitmek istiyor diye yok paraya veremeyiz

Sevilla'nin Avrupa'nin Top5 ligi disindan yaptigi en yüksek bonservisli transferler sunlar:

21 Milyon € - Quincy Promes (Spartak Moskova)
17 Milyon € - Munas Dabbur (RB Salzburg)
12,5 Milyon € - Luuk de Jong (PSV Eindhoven)
12,5 Milyon € - Simon Kjaer (pis sikeciler)
12 Milyon € - Oussama Idrissi (AZ Alkmaar)
12 Milyon € - Arouna Kone (PSV Eindhoven)

Dabbur ve de Jong 3 sene önce Promes ise 4 sene önce transfer olmuslar. Digerleri daha eski transferler. Bence 17-18 civari biterse iyi is olur. 20'yi görebilecegimizi hic sanmiyorum.
ölücü sevilla'da b.k gibi para var, 20 kagidi vermeleri lazim.

Ispanya basininda gecen alternatif isimler Badiashile ve Senesi. Feyenoord Senesi icin tek senesi kalsa bile 20 istiyor. Monaco devre arasi Badiashile icin Newcastle'in 40 milyonluk teklifini kabul etmemisti .

Ispanya basininda gecen alternatif isimler Badiashile ve Senesi. Feyenoord Senesi icin tek senesi kalsa bile 20 istiyor. Monaco devre arasi Badiashile icin Newcastle'in 40 milyonluk teklifini kabul etmemisti .
hadi bunlari 15e alsinlarda goriyim kurus inmezlar valla kurus

aha tier 1 e yukselmıs

Madem uefa'dan ödeme gelecek tok satıcıyı oynayalım biz de

Geri
Üst Alt