Sevilla, Marcao'yu Transfer Ediyor!

hadi bunlari 15e alsinlarda goriyim kurus inmezlar valla kurus

Koundeyi tutamayacaklar gibi duruyor. O zaman iki stoper icin 90-100 milyon arasi para elde etmis olacaklar ve bunu her takim biliyor. Onlar istedigi gibi ucuza yerlerini dolduramazlar. Herkes bunlara kazik atma pesinde olacak ve bunlar sonunda mecbur kalip istediginden 2-3 milyon fazla verip oyuncu almak durumunda kalacak. Ondan bence bonuslarla beraber 17 nin altina inmemeliyiz.

Marcao istediği kadar Sevilla ile anlaşsın kapı gibi sözleşmesi var 2024 yılına kadar.
Zenit Sevilla’dan fazla bonservis veriyorsa oraya gider, gitmezse oturur sözleşmesini tamamlar.
12 milyona falan Sevilla denen it kulübe en değerli oyuncumuzu yedirmeyiz.

ölücü sevilla'da b.k gibi para var, 20 kagidi vermeleri lazim.

Herkesin 20 Milyonda diretmesi bence cok ucuk beklenti.

Paralari olabilir evet ama adamlarin bugüne kadar kadroya kattiklari rekor transferleri 25 Milyon €. Adamlar öyle asiri fazla para sacmiyor transferlere. 17-18'i falan görürsek bence cok iyi.

Yukarida da belirttim. 15+2 bonus+ sonraki satistan pay gibi bir sey olursa öpüp basimizin üstüne koyalim.

Dün mü ne de demistim. Bu sene satmazsak seneye yaz transfer döneminde 1 sene kontrati kalmis olacak. Ve öyle hissediyorum ki bu adam sorun cikaracak, ya beni ucuza salin gideyim ya da okkali bir zam ile yeni kontrat yapin diye diretecegini düsünüyorum.

Hazir talibi varken satilmasinda sorun görmüyorum ben. Tabi ilk gelen teklife direkt birakmamak lazim. Ne kadar koparabiliyorsak koparmaya bakalim. Ama 20 biraz hayal bence.

15 + 5 bonusa bitsin. Alabiliyorsak da pay alalim ama fazla uzamasin. Marcao ilk idmanda takimi sıra dayağına cekebilir

Dün mü ne de demistim. Bu sene satmazsak seneye yaz transfer döneminde 1 sene kontrati kalmis olacak. Ve öyle hissediyorum ki bu adam sorun cikaracak, ya beni ucuza salin gideyim ya da okkali bir zam ile yeni kontrat yapin diye diretecegini düsünüyorum.

Hazir talibi varken satilmasinda sorun görmüyorum ben. Tabi ilk gelen teklife direkt birakmamak lazim. Ne kadar koparabiliyorsak koparmaya bakalim. Ama 20 biraz hayal bence.
FM 21'de sezon ortasinda 4.5M euro garanti ücretten kontrat istiyordu.

Kur durumunu bilmeyle ne alaka yav.
Ekmek mi satıyoruz yada marcao altyapıdan yetişip satmıyoruz ki bizde gidip biryerden oyuncu alıp satıyoruz. Yaptığımız maaşlar euro cinsinden.

Sevilla ülkedeki kur durumunu bilse ne olur bilmese ne olur. Marcao'nun yerini daha genciyle doldurmaya kalksak sevillaya 10 milyon euro bize 10 milyon TL mi olacak. Yada sevilla bize oyuncu kiralayınca kendisi 3 milyın euro verirken biz 3 milyon TL mi vereceğiz.

Yada şöyle söyleyeyim iphone alyorsun amerikada 1200 dolar burada 23 bin ee ülkede kur durumu var diye ülkede iphone ucuz da satılmıyor. Ülkedeki kur durumuyla oyuncu satış bedelinin ilişkisini kuramıyorum. Ha dersiniz sevilla bu zamana kadar hangi stopere 20 milyon euro vermiş yada senin ülkenden çıkan hangi stoper 10 milyon üzeri gitmiş kardeşim haklısın derim ama bunun kurla ilgisi yok. 16 milyon euroya orta saha da satılmadı ama badou'yu sattık dimi o dönem 16 milyona oyuncu satılıyordu da günümüzde satılamıyor mu anlamadığım olay bu.

Ne diyorlar gurbetçiler gibi dur TL'ye çevirip öyle söyleyeyim çok gelsin mi diyorlar.

Kur durumunu bilmeyle ne alaka yav.
Ekmek mi satıyoruz yada marcao altyapıdan yetişip satmıyoruz ki bizde gidip biryerden oyuncu alıp satıyoruz. Yaptığımız maaşlar euro cinsinden.

Sevilla ülkedeki kur durumunu bilse ne olur bilmese ne olur. Marcao'nun yerini daha genciyle doldurmaya kalksak sevillaya 10 milyon euro bize 10 milyon TL mi olacak. Yada sevilla bize oyuncu kiralayınca kendisi 3 milyın euro verirken biz 3 milyon TL mi vereceğiz.

Yada şöyle söyleyeyim iphone alyorsun amerikada 1200 dolar burada 23 bin ee ülkede kur durumu var diye ülkede iphone ucuz da satılmıyor. Ülkedeki kur durumuyla oyuncu satış bedelinin ilişkisini kuramıyorum. Ha dersiniz sevilla bu zamana kadar hangi stopere 20 milyon euro vermiş yada senin ülkenden çıkan hangi stoper 10 milyon üzeri gitmiş kardeşim haklısın derim ama bunun kurla ilgisi yok. 16 milyon euroya orta saha da satılmadı ama badou'yu sattık dimi o dönem 16 milyona oyuncu satılıyordu da günümüzde satılamıyor mu anlamadığım olay bu.

Ne diyorlar gurbetçiler gibi dur TL'ye çevirip öyle söyleyeyim çok gelsin mi diyorlar.
20 verecekse 10 veriyor

Sevilla mı Zenit mi? Elbette Sevilla.

Marcao haklı. Gitmek de istiyormuş söylenenlere göre.

Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20 verecekse 10 veriyor
Ya işte vermemesi gerekiyor yanlış düşünüyoruz. Danimarka liginden oyuncu alırken bol kesede 8-10-12'leri veriyorlar. Yada ukrayna liginden 40 milyon euroları verirken problem olmuyor bize gelince mi daha az verelim diyorlar.

Futbolun resmi parası döviz ve ülkelerin durumu bundan bağımsız ilerler.
Danimarka kronu ile dolar arasında 1e 7 çarpanı var ancak 15 milyon euroya oyuncu satabiliyorlar.
Arjantin 1-131 ama sevilla bir beke 11 milyon euro verebiliyor.

Ya işte vermemesi gerekiyor yanlış düşünüyoruz. Danimarka liginden oyuncu alırken bol kesede 8-10-12'leri veriyorlar. Yada ukrayna liginden 40 milyon euroları verirken problem olmuyor bize gelince mi daha az verelim diyorlar.

Futbolun resmi parası döviz ve ülkelerin durumu bundan bağımsız ilerler.
Danimarka kronu ile dolar arasında 1e 7 çarpanı var ancak 15 milyon euroya oyuncu satabiliyorlar.
Arjantin 1-131 ama sevilla bir beke 11 milyon euro verebiliyor.

Maalesef, yine de ulke reputasyonu ile alakali bu isler.

Makul fiyatlarla kurulabilecek bir kadro

Batuhan
Boey Nelsson Abdulkerim Pwa
Fernando Onana
Yunus Scarpa Vargas
Bozok
Boey' i sil bir defa, olmaz o iş. Batuhan için erken. Umut alternatif veya 4-4-2 formasyonu için iyi, pivot özellikli sağlam bir yabancı forvet lazım...

Geri kalanı gayet güzel ki Onana-Fernando-Scarpa-Vargas benim de yazdığım isimler; kopya çektiysen mahzuru yok, kendi fikrinse de çok güzel(y)...

Marcao'nun nereyi istediği kimin umrunda ya.Gedson son güne kadar deli taklidi yaptı, gs formalı fotoğraflar attı da ne oldu sanki. Benfica 1 adım geri atmadı istediği tekliften.Hatta onun da sözleşmesine iki sene kalmıştı yanılmıyorsam.

Marcao'yu otur oturduğun yere desen de seneye zaten dip olarak 12 milyona bir yere kilitlersin. Buradaki blörfü görüp satmıyoruz yol alın demeli ve marcao'ya daha büyük hedeflere yönlendirmeli. İtalya ligi pazarı her türlü aynı paarları verir angut mu bu herif illa sevilla diye diretiyor.
İnterde yedek kalsa bile direkt milli takım yapar otomatik olarak kendi pazarı genişler.

Marcao'nun nereyi istediği kimin umrunda ya.Gedson son güne kadar deli taklidi yaptı, gs formalı fotoğraflar attı da ne oldu sanki. Benfica 1 adım geri atmadı istediği tekliften.Hatta onun da sözleşmesine iki sene kalmıştı yanılmıyorsam.
Öyle değil. Adam hele de şu ortamda Rusya' ya gitmek istemeyebilir, en doğal hakkıdır. Gedson örneği bu durumla örtüşmüyor. Bizi bekledi, baktı olmuyor BJK a gitti, Benfica ile bağları zaten kopmuştu; elin Portekiz sömürgesinden futbolcusu için GS-BJK çok da fark etmemiş demektir. Ha, keşke imkanımız olaydı, yönetim tercih etseydi de bize gelseydi aynı şartlarla; o ayrı konu...

Geri
Üst Alt