Sevilla‘dan Galatasaray‘a Nelsson İçin Yeni Teklif!

Erden Timur’un roportaji dinledim. Nelson gitmek istiyorum, hayalleeim var gercekten demis. Bu is ne yazik ki buradan donmez. Umarim 20 milyon avro kopaririz cunku Nelson’un yerini sampiyon olmak istedigimiz sezonda riskli bir oyuncuya veremeyiz. En azindan 6-8 milyon bonservis verecegiz yeni stopere.

Seneye satılmalı cl’ye de katılırsak bütçe olur

Bu sene harcanmamalı o para

Günaydın Arkadaşlar,
Bence gerçek 15+X olduysa teklif olay bitmiştir diyorum.
Artık ufak tefek uzatmalar oynanıyor.

25 gelmediği sürece kalmalı zaten dünya kupasından sonra o fiyatı veren çıkacaktır. Ayrıca denayer falan iyi hoşta bu adam kamp yapmadı diye biliyorum. Aylardır menajer kucağında takılıyor. Son dakika stoper bulabileceğimizi sanmıyorum güzel kadro kuruldu bozmaya değmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nelsson'u 18+'ya satıp yerine 5'e Kabak'ı alabilseydik müthiş olurdu. Bence Kaan Ayhan için şartları zorlamalıyız. 3 yerli zorunluluğumuzun ikisini stoperde kullanabilmek çok büyük bir lüks olur. Aktürkoğlu ve Akgün oynarken Denayer veya alacağımız diğer yabancı stoper oynar, içlerinden biri yerine yabancı kanat istersek Ayhan oynar.

Kel elinde adam yok. Seve seve 25'i vereceksin. Paran yoksa da 12'ye Luyindama var istersen.

alışımız iyi verişimiz kötü.

verişi de düzeltirsek bu sene transferde muntazam işler yapmış oluruz. hem 25'e falan giderse kendi sınırımızı da aşmış oluruz. sonraki dönemlerdeki satışlar içinde iyi bir eşik olur.

25 i unutalim
Sevilla alacsk olsa gelir 25 verir alirdi
Demekki bizim akli selimler açık kapı bıraktı düşük fiyattlara
😡

Nelsona da dersin gençsin yakışıklısın
İstanbulun ….
Wc den sonra la liga değil ingiltere yaparsın diye

25 milyon nokta. Lami cimi yok. Oyuncu gitmek istesin veya istemesin. Illaki DK sonrasi veren olur.
Sonucta sen bu maddeyi koymussun zamaninda, buna kendin uymayacaksan biraksinlar.

Geri
Üst Alt