Üye Görüşü Sevincimizi Kursağımızda Bırakmak!

konya maçı juve yorgunluğundan diye geçiştirmeye meylettik de
takımda bi bokluk var gibi gelmağa başladı

10 kişiye karşı böyle bi oyun normal bi durum değil bu seviyede
Alanya maçı da çok sıkıntılı duruma girdi. Deplasmana gittik ve kendi salaklıklarımızdan maç uzatmalara gidince 120 dk top oynadık herkes tamamen pert oldu.Geri dönüşle birlikte bugün zaten dinlenirler. Yarın yaparlarsa tek idman ile maça çıkacaklar tabi daha sakatlık olmadıysa.

Ders alalim benim icin yeterli ilk mac iyiydi bu değildi iyiyi de hemen silmem

Okan Buruk Effect Galatasarayı sadece evinde kazanabilen bir takım haline getirdi içeride dışarıda büyük küçük tüm deplasmanlar kabus gibi sayesinde sadeceevindekazanansaray olduk.
saçmalık.
Ajax gibi deplasmandan 3 puan ile çıktık CL de. Dün oynadığın stad bizim Sami Yen gibi bir atmosferi olan bir stad.
Ligde de kollanan fenerden 1 deplasman eksik ve 3 puan gerisinde alınan puanlarda. Osuruktan bir argüman
1772084702953.webp

Sorma ajax da ne zor deplasman bu sene konya kocaeli hiç saymıyorum zorluklarını
Senin ajax deplasmanını küçümsemen saçma argümanını haklı çıkarmıyor. sosyal medyada fenerlilerden gördüğün şeyi haklı argüman gibi savunman da seni haklı yapıyor.
Kötüydük, kötü hazırlanmışız ama ilk maçta daha çok doğru yapman ile de tur geldi. bütün olay bu.

Her sene Avrupa maçlarında 2-3 çok iyi maçımız oluyor. Ancak geri kalan maçlar fiyasko genellikle. Bunun nedeni de sadece prese dayalı bir oyunumuz olması. Alternatif bir çözüm yok. Topu tutma, sakin futbol anlayışı da yok. Zaten taktik çalıştığımızı sanmıyorum. Bunun en güzel örneklerinden biri yediğimiz 2. gol. Hızlı bir hücum olmamasına rağmen, rakip eksik durumda iken rakibin oyuncudu bizim sahamızda bomboş topu aldı. Golü de stoper attı.

Amma abarttınız futbolda kötü gün yok mu? Saçmaladılar, şaşırttılar evet ama oyunun doğrularını yapamadığımız bir maç oldu, iyi kötü bir mücadele koydu takım ortaya, herkes şu maçtan ders çıkarmaya bakacak. Kötü oynayıp maç kazanmak gibi bir şey oldu, ilk defa yaşanmıyor. Aksine bu tür deneyimler hem oyuncuların hem hocanın kendilerini geliştirmesi için fırsattır. Turu hak etmediğimizi düşünen bir güruh bile var, tek maçla kulübü kapatacaklar neredeyse, Allah akıl fikir versin.

Senin ajax deplasmanını küçümsemen saçma argümanını haklı çıkarmıyor. sosyal medyada fenerlilerden gördüğün şeyi haklı argüman gibi savunman da seni haklı yapıyor.
Kötüydük, kötü hazırlanmışız ama ilk maçta daha çok doğru yapman ile de tur geldi. bütün olay bu.
İşinize gelmeyen her şeye hemen bir yerden fener algısını yapıştır gerisi önemli değil kör olsan Galatasarayın deplasmanlarda çok kötü olduğunu görürsün ama kör olsan .

İşinize gelmeyen her şeye hemen bir yerden fener algısını yapıştır gerisi önemli değil kör olsan Galatasarayın deplasmanlarda çok kötü olduğunu görürsün ama kör olsan .
yahu nesinde kötüsün onu gösteriyorum ben de sana. Sen Okan'a sallamak için futbolcuların da emeğine sallıyorsun.
Ligde 2 deplasmanda yenilmişsin, rakibinin evinde 3 puanı son dakika yediğin gol ile bırakıp 1 puana razı olmuşsun.
Hayır bir söyle nesinde kötüsün deplasmanlarda? City i evinde yenemedik diye mi Juve yi deplasmanda yenemedik diye mi?
Senin işine gelmeyen salladığın şeyin içinin boş olması. Hoca kötü de yetersiz de bu kabulüm ama sen gidip götünü yırtan topçuların emeğine de sallıyorsun bu şekilde.

Davinson'un 35.dk da yediği halta kadar gayet iyiydik. Adamlar o ana kadar poziyon bulmuş, 2 kafa vuruşu üsten auta gitmiş, Locatelli nin şutunu Uğurcan çıkarmış falan filan.. Yahu CL desin, son 16 rövanş maçındasın, rakip Juventus, deplasmandasın.. Ne olacaktı ki? Lunapark da eğlenir gibi güle oynaya mı geçecekti maç? Elbette baskı yiyeceksin, elbette pozisyon vereceksin.. Devler arenası adı üstünde, zayıf rakip dediğin takımlar grup aşamasında elendi, gitti.

Gel gelelim 2. Yarıya, rakip 48 de kırmızı kartla 10 kişi kalıyor, koca devreyi 1 kişi fazla oynayacaksın, reaksiyon bekliyorsun.. Fecaat oyuncu değişiklikleri, tam anlamı ile etkisiz bir kenar yönetimi, paniklemiş oyuncu grubu.. Saçma sapan 2 gol daha yiyip uzatmaya gidiyorsun.. Yani kenardaki zat'a 'turu zora sok, rezil et bizi' desen ancak bu kadarını yapabilirdi.

Orta halli vasat takımından, elit kulübüne kadar kimle karşılaşsak bizden daha fazla koşup, efor harcıyor.. Bunun tek bir açıklaması var.. Bu takım çalışmıyor.. Takım yan gelip yatıyor demeyelim ama bariz bir sıkıntı olduğu ortada.. Bu sıkıntının kaynağını da hepimiz biliyoruz..

Son 10 - 15 yılda ülke takımlarının gösterdiği performansa bakacak olursak gelinen nokta bir başarıdır.. Ancak bu kadar rencide edici bir şekilde olmamalıydı.. Bunun tek bir sorumlusu var, o da kenar yönetim.. Turun keyfini çıkaralım ama bu rezaleti de unutmayalım..

20 yıldır gs izliyorum, bu kadar utandığım maç sayısı çok az

amma abarttınız vs diyen arkadaşlar kendini kandırmaktan başka birşey yapmıyor ama hayatın gerçekleri serttir pohpohlamaya gelmez

cl elemeler tarihinde 45 dk 10 kişi rakip karşısında oynayıp 5 xg veren kaç tane takım varmış bir araştırın isterseniz

dün sahadaki şey utanç vericiydi kepazelikti rezillikti karaktersizlikti

20 yıldır gs izliyorum, bu kadar utandığım maç sayısı çok az

amma abarttınız vs diyen arkadaşlar kendini kandırmaktan başka birşey yapmıyor ama hayatın gerçekleri serttir pohpohlamaya gelmez

cl elemeler tarihinde 45 dk 10 kişi oynayıp 5 xg üreten kaç tane takım varmış bir araştırın isterseniz

dün sahadaki şey utanç vericiydi

Katılıyorum, velhasıl hayatımız takımımızla gurur duyup "olsun be bir dahakine eleriz" demelerle geçti.

Bu nedenle dün geceki oyundan utanırken, bir yandan son 16'ya kalmayı kutlamaktan imtina edecek bir taraftar değilim.

Konya, Kocaeli, fb, juve dep. maçlarının tek ortak noktası rakibin daha fazla istemesi bizimkilerin nasılsa kazanıyoruz kafasında olması. Sorun bnce psikolojik. Motive olduğumuz her maç takip kim olursa olsun parçalıyoruz. Bunu çözmeliler

Kirmizi karta kadar oyuna okeydim ben 1-0 geride olmamiza ragmen olur böyle mac adamlara en az 3gol lazim diyordum. Ama kirmizidan sonra ki mac hicbir sekilde kabul edilemez

Adamlar kirmizidan sonra daha iyi biz daha kötu oynamaya basladik. Bu kabul edilemez abi.

Tabiki tur gecmemize sevindim ama hem konya maci hem bu mac ister istemez insani umutsuzluga sevk ediyor

Mactan sonra asiri gergindim ama misler gibi uyandim.

Acik konusayim 2-0 ya da 2-1 maglubiyet bekliyordum ama gene ilahi guclerin devreye girdigi bir aksamdi. Hatalar asiri fazlaydi.

Son 16dayiz- sansimiz yaver giderse ceyrek final gorecegiz.(Dun aksam belki tum sansimizi kullandik)

Butun bunlar sezon sonu konusulacak seyler. Sosyal medyadaki yuklenmenin faydasi su an yok.

yahu nesinde kötüsün onu gösteriyorum ben de sana. Sen Okan'a sallamak için futbolcuların da emeğine sallıyorsun.
Ligde 2 deplasmanda yenilmişsin, rakibinin evinde 3 puanı son dakika yediğin gol ile bırakıp 1 puana razı olmuşsun.
Hayır bir söyle nesinde kötüsün deplasmanlarda? City i evinde yenemedik diye mi Juve yi deplasmanda yenemedik diye mi?
Senin işine gelmeyen salladığın şeyin içinin boş olması. Hoca kötü de yetersiz de bu kabulüm ama sen gidip götünü yırtan topçuların emeğine de sallıyorsun bu şekilde.
Yahu nasıl kötü değil 3-4 senedir aynı takımın başındasın ve deplasmanlarda oynanan futbola bak içeride dışarıda sen bu futbola iyi güzel diyorsan senin problemin iyi olmadığını bir sürü insan biliyor sen kendini kandırabilirsin city den juveden geçtim kazandığımız deplasmanlarda bile kötü oynuyor bu takım görmek istemiyorsan görme ama bu takım bu kadar oynayabilir diyorsan geç o işleri

Yahu nasıl kötü değil 3-4 senedir aynı takımın başındasın ve deplasmanlarda oynanan futbola bak içeride dışarıda sen bu futbola iyi güzel diyorsan senin problemin iyi olmadığını bir sürü insan biliyor sen kendini kandırabilirsin city den juveden geçtim kazandığımız deplasmanlarda bile kötü oynuyor bu takım görmek istemiyorsan görme ama bu takım bu kadar oynayabilir diyorsan geç o işleri
Bu 24-25 sezonu deplasman
1772090288417.webp

bu 23-24 deplasman
1772090314949.webp

bu 22-23 deplasman
1772090337452.webp

bu da bu senenin deplasmanı bugüne kadar
1772090368373.webp

Bahsettiğin avrupa mı lig mi? ona göre tartışalım.

Bir şeyi atlıyoruz şampiyonlar ligi çok sert ve yıpratan bir lig bakınız Avrupa maçları dönüşü bir çok büyük takım puan kaybediyor. Mesela Bodo takımı Avrupa da uçuyor kaçıyor değil mi? ama Norveç liginde şampiyon bir çoğunuzun adını sanını bilmediği Viking takımı oldu.

Geri
Üst Alt