Üye Görüşü Sevincimizi Kursağımızda Bırakmak!

Ya italyanın en köklü takımı adamlar 2 lige düşürülmüş geri gelmiş takım bu arenada bizden çok olan buraları iyi bilen takım ne bekliyordunuz 5-2 yenildik direnmeyelimmi 10 kişi kalsalar bile iyi takımlar etkili oyuncuları var bizim tecrübe sorunumuz var adamlar o kadar işi iyi biliyorlar ki bizim yarı sahayı suya çevirmişler oyuncularımız patır kütür devriliyordu o yüzden önemli olan tur atlamak hoca ekibi hatalarından ders çıkarır güveniyorum

büyük sorun ne ? hocadan başka.

Okan hocanın acil müdahale etmesi gereken bir şey var. Artık orta sahaya Singo'yu mu koyar, İcardi'yi 6 no regista mı oynatır, gider Sanchez'den 8 numara mı yapar, 3-5-2 mi oynar orasını bilmiyorum.

1)Bu takım ceza sahası yayında iş bitirici top atamıyor.
2)SOS veren bir oyuncumuz var; Torreira. Oynayamıyor.

Bu şekilde Alanya + BJK'den 6 puan alamayız.

Ne ağlak bizim forum ya ne bekliyordunuz juve deplasmandan o kadar kötü giderken çıkış ararken bir de, gel gs arkamı döndüm bekliyorum demesini mi bekliyordunuz.

Dünkü maç hoca taktik hata yaptı rakip 10 kişi kalınca takım saldı sonra hoca da toplayamadı.

Hiçbir maç tur kolay değil hele CL de hiç değil rakip 10 kişi kalınca da kolay olmuyor her şey

Bir sonraki dileğim şu

Tottenham gelsin

Burada 3-0 koyalım

Deplasmanda 3-0 öne geçsinler, son dk'da gol atalım, öyle eleyelim.

Sene sonu tabloya göre buna katılıyorum. Eğer Tottenham gelirse, çeyrek final + şampiyonluk bekliyorum. Bu olursa bence yollar ayrılmaz.
Şahsi görüşüm sonuçlar ne olursa olsun Okan hocanın takımı çeviremediği ortada ve sene sonunda gereken değişiklikler yapılmalı.Okan hocanın en büyük şansı son 2 yıl Osimen öncesinde İcardi nin olması.

beyler tartışmayın boş yere ya, vakit birlik beraberlik vakti

forumda tek bir kuş var zaten kimse kuş değil

o tek kuş da şu @Doğukan Kanarya

yaw tamam en cefakar gsli sizsiniz hep destek tam destek,, en çok siz gördünüz hamburg facialarını gurur duyun takımınızla

dün kan kusan hasan şaş’tan felan büyük gslisiniz siz sevinin o yüzden kapıları kırın

yaw tamam en cefakar gsli sizsiniz hep destek tam destek,, en çok siz gördünüz hamburg facialarını gurur duyun takımınızla

dün kan kusan hasan şaş’tan felan büyük gslisiniz siz sevinin o yüzden kapıları kırın

tamam efe renktaş ne yapmamızı istiyorsun söyle onu yapalım

Sen kimsinki bana kuş muamelesi yapıyorsun.körü körüne bişeyi desteklemeyi bırakın artık.dün oynanan oyundan utandım ve sevinemedim.senin zihniyetindeki taraftarlar yüzünden bir adım ileriye gidemeyiz.
Utandıysan git köşede utan. Bir adım ileri gidemeyiz dediğin yere 2014 yılında gelmişiz en son

sahadaki rezaletin hangi arenada gerçekleştiği umrumda değil, kaldı ki bu seviyelerde 20 yılda baya bi oynadık, cl gruplarda beşer beşer yediğimiz maçlarda da bu kadar utanmadım.

realin 6 yapıp geçtiği maçlarda da bu kadar utanmadım.

sahadaki duruma kepazelik demeyip ne diyeceğiz? ortaya karakter koyan oldu da karaktersiz mi dedik? baştan aşağı utanç futbolu. ayrıca biz sosyal medya rüzgarıyla yol alacak insan değiliz, dünkü durumun izahı yok.

son 16 yaptık diye tabiki isteyen sevinebilir ama ben juventusa 5 vs atmak yerine bodo glimt gibi saygı görmek isterdim.
Senin ya psikolojin bozuk ya da kuşsun.

Ben bu sene hocayı çok eleştirdim o kadar bu maçta da rakip 10 kişi kalınca hata yaptı takım saldı toplayamadı ama CL de tur atladıkdan sonra sevinmeyecek kadar da korkak evhamlı panik atak ezik kendini dev aynasında gören biri de olamam.

Bodo gibi olmalıymışız tamam sen git bodolu ol bu forumda boşuna geziyorsun.

Her Kadıköy deplasmanında panik atak geçiren hasan şaş mı tamam sen sevinme git bodo maçı izle zevk alırsın

tamam efe renktaş ne yapmamızı istiyorsun söyle onu yapalım

hocasından topçulara çaycısından masörüne kim varsa ültimatom verilecek, konyaya kaybettikten sonra gidip gsyiadda hiçbirşey olmamış gibi davranılmayacak

disiplin sağlanacak bu kepazeliğin diyeti ödenecek okanda gerekirse geceleride uyumayacak çözüm bulacak

taraftarda sorunları halı altına süpürmeyi bırakacak gerekli baskıyı yaratacak

ayrıca çözüm üretmek bizim işimiz değil orda maaş alan personellerin ya da yönetimde isminin reklamını yapanların işi

hocasından topçulara çaycısından masörüne kim varsa ültimatom verilecek, konyaya kaybettikten sonra gidip gsyiadda hiçbirşey olmamış gibi davranılmayacak

disiplin sağlanacak bu kepazeliğin diyeti ödenecek okanda gerekirse geceleride uyumayacak çözüm bulacak

taraftarda sorunları halı altına süpürmeyi bırakacak gerekli baskıyı yaratacak

ayrıca çözüm üretmek bizim işimiz değil orda maaş alan personellerin ya da yönetimde isminin reklamını yapanların işi

e tamam renktaş bizlik bir şey yok işte onu diyoruz

son 16'ya kaldık ona seviniyoz burada

bunlar yönetimin işi

Geri
Üst Alt