Sevinmeyi beceremeyenler...

Cevap: Sevinmeyi beceremeyenler...

Bu maalesef bizim toplumumuzun arabesk yaşam tarzının acı sonuçlarından sadece biridir,Fazıl Say konuşunca yüklendiler o kadar adama.

Her takımın sevinç gösterisinde oluyor bu,toplum olarak çok gerideyiz,daha ağır şeylerde söylenir yazık yahu.

Allah'im insAllah dogru degildir.

Trabzonda bir kisi intihar etmis. Yapma kardesim degmezzz :(

Maalesef doğru beyler.Olay Düzcede olmuş.

Bu kişilerle aynı Ülkede yaşadığım için utanıyorum.

Şehir magandaları sizi yatacak yeriniz yok.

Allah rahmet eylesin çocuğa, yakınlarına da sabır versin..

Ulan su silahlarla kutlama yapanlari kursun'a dizeceksin arkadas. Gerizekali öküzler :mad:

GS lisesinede bayrak asmış bu salakoglusalaklar ,burada FBli varsa onlara aynı şeyi söylüyorum,,Bu kutlamamı yoksa AZMAMI.. FB ilgili yok denen ŞAHIS GS lisesine NİYE bayrak asılıyor bu , agır TAHRİK DEGİLMİ ..

ALLAH BUNLARIN ŞAMPİYONLUGUNU HARAM-ZIKKIM ETSİN..Adam gibi sevinin gidipte 500 yıllık LİSEYİ kirletmeyin ,

Yazık , ondan sonrada şiddet oluyor deniyor, sen gidip KADIKÖYDEKİ LİSENE BAYRAK as ,

O çocuk olayıda dogru ,ama o vefat eden çocugunun ailesinin gözyaşları FB yi MUTLAKA BOGACAKTIR...

FB ile ilgi yok denmek bile , ŞEREFSİZLİKTİR ..

Ne o ŞAMPİYON olan başka takımın taraftarımki havaya ATEŞ açıyor, bunu kınamıyan İNSAN DEGİLDİR..

Sen git beyoglunda meydan okurcasına LİSE ye bayrak as ,ya GS lı taraftarlarında çok oldugu zamana gelseydi , buradaki FB le ilglisi yok denen şahısa soruyorum , o zaman ne olacaktı , 3-5 yaralı 6-7 ölü bumu kutlama, bumu medeniyet , yazık FB yi burada ,bu olaylardan sonra SAVUNMAYIN ...

tekrar ediyorum FB in AGLATIGI her kimlerse onların acısınıda FB ye ALLAH YAŞATSIN ..

Adam gibi kutlayın ,adam gibi tebrik edilirsiniz,bu kadar basit....

ALLLAH Fb İN KAZANDIGI şampiyonlugunu HARAM ZIKKIM etsin . ( bu kafayla devam ederlerse ) AMİN..

Haber falan var mi arkadaslar ilgili olarak? Neyse umarim olmaz da, dogru degildir.

Maganda bunlar. Yazık günah yahu. Masum bir çocuğun hayatına mal oluyor bir gerizekalının açtığı kurşun. Umarım haber yalandır da, bu küçük kardeşimiz hala yaşasın. Şerefsizsin F.Bahçe!

Arkadaşım,ben de Fenerbahçeli'yim. Ama şu yazdığın şey o kadar mantıksızki. Şike yaptı de, maç satın aldı de, zaten tüm takımlar bunu birbirine söylüyor,ama ben hayatımda elime silah almadım, benim gibi olan milyon tane adam olduğu gibi, tam tersim olan da milyon tane adam vardır Fenerbahçeli olan. O zaman milli maçtan sonra birisi vurulunca tüm Türkiye şerefsiz oluyor, çünkü vuran adam Türk milli takımı için ateş etmiş oluyor. Neyse, umarım bu mesajdan dolayı ceza almam. Daha önce ilk mesajımda ceza almıştım. Buraya da provakotörlük için de girmiyorum, sadece okuyorum ama böyle mesajlar yazmayın lütfen. İyi geceler.

Bu sorun sadece Fenerbahçe taraftarlarında değil, tüm Türk fanatiklerinde var. Türkiye Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale giderken de böyle olaylar oluyordu.

Cahillik Cahillik...!! Ulan Galatasaray Sampiyonlar Ligi Sampiyonu olsa dahi o ufacik Cocugun Canina degermi..??

Geri
Üst Alt