Cevap: Sevinmeyi beceremeyenler...
GS lisesinede bayrak asmış bu salakoglusalaklar ,burada FBli varsa onlara aynı şeyi söylüyorum,,Bu kutlamamı yoksa AZMAMI.. FB ilgili yok denen ŞAHIS GS lisesine NİYE bayrak asılıyor bu , agır TAHRİK DEGİLMİ ..
ALLAH BUNLARIN ŞAMPİYONLUGUNU HARAM-ZIKKIM ETSİN..Adam gibi sevinin gidipte 500 yıllık LİSEYİ kirletmeyin ,
Yazık , ondan sonrada şiddet oluyor deniyor, sen gidip KADIKÖYDEKİ LİSENE BAYRAK as ,
O çocuk olayıda dogru ,ama o vefat eden çocugunun ailesinin gözyaşları FB yi MUTLAKA BOGACAKTIR...
FB ile ilgi yok denmek bile , ŞEREFSİZLİKTİR ..
Ne o ŞAMPİYON olan başka takımın taraftarımki havaya ATEŞ açıyor, bunu kınamıyan İNSAN DEGİLDİR..
Sen git beyoglunda meydan okurcasına LİSE ye bayrak as ,ya GS lı taraftarlarında çok oldugu zamana gelseydi , buradaki FB le ilglisi yok denen şahısa soruyorum , o zaman ne olacaktı , 3-5 yaralı 6-7 ölü bumu kutlama, bumu medeniyet , yazık FB yi burada ,bu olaylardan sonra SAVUNMAYIN ...
tekrar ediyorum FB in AGLATIGI her kimlerse onların acısınıda FB ye ALLAH YAŞATSIN ..
Adam gibi kutlayın ,adam gibi tebrik edilirsiniz,bu kadar basit....
ALLLAH Fb İN KAZANDIGI şampiyonlugunu HARAM ZIKKIM etsin . ( bu kafayla devam ederlerse ) AMİN..