Sevmediginiz Söylemler ve Hareketler

Konuşurken yanındakinin dizine - koluna sürekli elle ani temas etme ihtiyacı duyan insanlarda sıkıntı görmekteyim.

İnsanların İkili görüşmelerinde ego ve kibirli konuşan taraf senin ben…

Bir kişiye başından geçen ilginç bir olayı veya bir derdini söyleyince hemen o olay veya dertten daha büyük bir olay veya dert var diye konuya girip seni sabote etmesi. Konumuz bu mu yani, dertleri yarıştırmak mı?

Sen yazınca Aynen diyerek trolleyemedim ahberd

1723797838561.png

Tartışırken aşırı agresif davranan, sesini yükseltmeden, söz kesmeden derdini anlatamayanlar ve konuya cevap vermek yerine sürekli karşı atağa geçmeye çalışıp "E sen bunlar olurken neredeydin? Şuna şuna hiç sesin çıkmıyordu." diyen tipler. Memleketin %80'ini tarif etmiş olabilirim.

Yaslanan insanlardan nefret ediyorum helee kadinsa ve is arkadasimsaa

Oturup kalkarken, Ayy falan gibi yasli nidaları atmalar
Sikildim yaa demelleri soguk mu oldu klimalayi mı kapatsak o klima kumandasini bir tarafina sokacagimm

Artik genc olmayan karısın senn!!! ki esik bence 40 dır ki o noktada kadinlar cekilmez olir. Bana cilve yapar sen sunlarin fotokopisini cekermiisin diye sen hala kendini seksi mi zannediyorsun diyorum icimde sinir oluyorum fotokopi cekrrken. Senin ki kalca mi al bak deyip dar kumas pantolonu giyitorim deli ediyorum

En cirkin erkek ki zamaninda yuz vermedikleri tipler iste onlarda tas gibi fizigi olurken, yaslanan kadinlar bi anda dagiliveriyorlar. Pıssss tisss gegiriyorlar mide asidii diyorlar ve aslinda yasli kadina donusuyor. Ins. Eslerimiz boyle olmaz

Sigara içen kadından nefret ederim.

Nargile ve alkol tüketen kadına bayılırım.

pasta üzerinde yanan mumlari üflemem

Onu Hande üflesin

Geri
Üst Alt