Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Arena da çimler için güneşin en uygun olduğu zaman 11-15 arasıdır yani 3-4 saatlik bir süre çimlere geliyor diğer kalan süre de çatı ışık geçirir olmadığı için tribünlere vuruyor o yüzden güneş ışığını engellemesinin çok etkileyeceğini düşünmüyorum çoğunlukla düzenli olarak geceleri yapay ışık veriliyor
Ama şu yönden bile o zaman ki yönetimi eleştirmek gerekiyor stad geldiğinden beri etrafında ekonomik olarak inanılmaz bir yükseliş var tamamen çevresindeki sosyal yapısını değiştiriyor hastaneler, metro, havaray vs derken ulaşım yönünden de gelişiyor zamanında şöyle 1000 dönüm arazi alsaydık iyi de para kazanabilirdik sonuçta stad gelmeden önce ve sonrasında rahat 10-20 kat fark vardır![]()
Mantiksizlik collerinde vaha bulmus gibi okudum bu mesaji . arada bir cikiyor iste dogma degil bilgi ile yaklasanlar .
o fotograftan , binalar olmasa , gelen gunes isiginin zemine sirayetini nasil cikardiniz , altindan ustunden yanindan bakiyorum anlayamiyorum , gunes isigi kivrilarak engelleri asarak yol alan bir cins mi ?
veya binalar olmasa ,bu fotografin cekildigi saatte ornegin yaz aylarinda stadin zemininde guneslenebilir misiniz ?
--------------------------------------------------