sezaryen ile doğum fıtratta yok

Bütün dertler bitti insanların kişisel tercihleri ile ilgili polemik konuları dillendiriliyor.

Size ne kardeşim.

İster sezaryan ile doğurur, ister normal, ister suda, ister evde, isterse ömür boyu doğurmaz.

Bu ülke de ki barzoluğun,istismarın,şiddetin, tacizin, öfkenin, aczin önüne geçin de ondan sonra tartışalım bunları. Hoş tartışacak da bir şey yok ya neyse.

sezercik ile doğanlar fıtrat dışı çocuklar mı şimdi? Ne gerizekalı bakanlarımız var ya. Cidden şaşırıyorum.

adamın belırtmeye calıstıgı sey aslında normal dogum yapabılecek ınsanlar bıle sezeryan yaptırıyor ama fıtratı fılan ısın ıcıne sokunca dogal olarak ters algılanıyor..soylemeye calıstıgı sey aslında dogru cunku doktorlar para kazanmak ıcın herkesı sezeryana surukluyor ıhtıyac olsun olmasın..

Niye bıçağı attırıp karnı, karın zarını, rahmi kestirip bir sürü dikiş yiyeceğim?

Biiizzzz, kadınlığı da çok iyi biliriiiiizzzzz!!!

Adamın belirttiği şey deyip açıklamaya çalışanlar var forumda bu adam Bakan kendini ifade etmekten aciz değil, okuyanların bir çoğu da salak değil... Benim orada eleştirdiğim fıtrat kelimesine bu kadar takılmışken insanlar neden bunu kullanıyor olması, bunu kullanması gündem değiştirme ve dikkat çekme çabasından başka bir şey değildir.

"Bir sorun yoksa sağlık açısından normal doğum sezaryen ile doğuma göre daha sağlıklıdır. hem bebek, hem anne için... Doktorlarımızı bu konuda bilgilendireceğiz normal doğuma yönlendireceğiz"
Çıkıp şöyle dese ölür mü ya da amacından mı sapar olay? Fıtratı karıştıracak ki tartışma çıksın, çıksın 1-2 muhalefet milletvekili konuşsun, kadın hakları savunucusu itiraz etsin gösteri yapsın... Kesin zevk alıyorlar artık emin oldum.

Sanki keyfi bir durumu eleştiriyormuş gibi konuşmuş ya bu beyinsizlik beni deli ediyor.

fitratina cakam

normal dogumda bebegin kafatasi dogum kanalinda mold ediliyor, zedelenebiliyor vb , ileride dogal kemik yapisinin dejenere olmasina aptalliga falan yol acma ihtimali var. elit aileler her daim sezaryen dogumu tercih etmistir f'shit.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt