Sezer Öztürk Bıçaklandı

önce kardeşine başlatma ben senin kardeşin falan değilim belki sana göre normal olabilir ama bana göre kötü bişey bara gitmek insanları zom edip cebindeki parayı kuruşuna kadar almaktan başka amacı olmayan yerlerdir

bar dediğin illet yer

Imam detected

önce kardeşine başlatma ben senin kardeşin falan değilim belki sana göre normal olabilir ama bana göre kötü bişey bara gitmek insanları zom edip cebindeki parayı kuruşuna kadar almaktan başka amacı olmayan yerlerdir

bar dediğin illet yer

diger lafa kızmayıp kardeş lafına kızıyon :005:

BAR ANLATTIĞIN GİBİ YERLER DEĞİLDİR

diger lafına kızmayıp kardeş lafına kızıyon :005:

BAR ANLATTIĞIN GİBİ YERLER DEĞİLDİR

dediğim gibi bir yer olduğunu yakın çevremde onlarca kez orada bulunmuş arkadaşlarımdan biliyorum ve senin bana cahil demene kızmama gerek yok zeki kardeş seviyeni belli ediyorsun işte

adam gibi konuşmayı bilmeyen tartışmak nedir bilmeyen asosyalin tekisin muhtemelen sana kızmak değilde acırım ben

külahçı ortamı geriyor yine, külahıma anlat de geç şevki

Eglenmeyen futbolcunun aklından suphe ederim ancak eğlencenin boyutunu ısrarla devamli aşan futbolcunun da aklından şüphe ederim. Sezer ikinci kisma giriyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk mesaj düzeltilirse yine AHaber'de şimdi düzeltme yaptılar. Kavga bar çıkışı filan değilmiş. Kapkaççı saldırısına uğramışlar saat 20 civarı. Kuzenine saldırmışlar, Sezer yardım ederken bacağından yaralanmıştır.

bar dediğin illet yer

Sacmalik, Bar dedigin, Arkadaslarinlan cikip eglendigin bir yer. Kari kiz tavlanacak yer( Buna karsi olabilirsin bence) ozaman söyle yaklasim. Bar demek sohbet demek. Simdi digeceksinki Cay Bahcesi fln yokmu, bende dicemki,aynisi degil, onun icin hic deme.

Bu sezer harbi bahtsız adammış . Önce şike suçundan dolayı hapise girdi 1 sene metriste yattı sonra ibrahim toramanla kavga etti kadro dışı kaldı tam affedildi derken bu sefer de bıçaklandı haberi geliyor Allah şifa versin

Herşeyi de talihsizlikle açıklamamak lazım tabi . Allah şifa versin.

Sacmalik, Bar dedigin, Arkadaslarinlan cikip eglendigin bir yer. Kari kiz tavlanacak yer( Buna karsi olabilirsin bence) ozaman söyle yaklasim. Bar demek sohbet demek. Simdi digeceksinki Cay Bahcesi fln yokmu, bende dicemki,aynisi degil, onun icin hic deme.

o kadar kötü bir yer değilse neden futbolcuları bardan çıkarken fotoğraflarını çekiyorlar mesela bir büfeden alışveriş yaparkende fotoğraf çekebilirler neden barın önü arkadaşım söyle :D

Ali güneş açıkladı futbol hhayatı bitmiş sezerin

Sezer mekana girmek istemiş görevliler almayınca kavga çıkmış

Geri
Üst Alt