- 17 Ağustos 2009
- 41.876
- 30.260
- 3.448
evet bu mantık ülkeyi bitirdi çünküsezerin futbol hayatını bu mantık bitirmedi ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet bu mantık ülkeyi bitirdi çünküsezerin futbol hayatını bu mantık bitirmedi ama
evet bu mantık ülkeyi bitirdi çünkü
birşeyler dik evet. sürekli vatandaşa girip duruyor.neresi bitmiş ülkenin maşallah dimdik ayakta
birşeyler dik evet. sürekli bize girip duruyor.
vallahi şükür bana(bize) giren çıkan bişey yok sizi bilemiyecem ülkemden çok memnunum ben tabi olumsuzluklar vardır ama her daim vardı
neresi bitmiş ülkenin maşallah dimdik ayakta
Allah'ın Şevki'si işte. Ne olursa şükür ayakatayız der dimdik yer zamları.
çok ucuz adamsın bir ateisttende bu kadar konuşması beklenir zaten papaz erdinç :2aloh1:
çok ucuz adamsın bir ateisttende bu kadar konuşması beklenir zaten papaz erdinç :2aloh1:
Türkiyede yaşamıyorsun sanırsam veya hayatında istanbul dışında yer görmedin. Yada Türkiye, barlardan rahatsız olacak derecede militancıl bir dini bakış açısına hapsetti sizi. Bileyecegim, karar forum ahalisinin.
Senin dinin de ateist olmayan bi insana ateist demenin cezası nedir bilir misin?
Sen pahalı adam mısın Şevki? 100 tl?
Şevkim ceza aldırmaya calısıyor bunlar seni bunlar böyle boşver
en azından kimseyi küçük görmeye çalışmıyorum senin gibi
ben boşvermişim recep Allah affetsin bunları
25 yıldır anadoluda yaşıyorum öyle her ufak sıkıntımızı büyütecek değiliz Allah daha kötülerinden korusun derim şükür etmesinide bilirim beterin beterlerini gördü bu ülke zamanında