Sezer Öztürk Bıçaklandı

yahu ne alaka sizinle tartışılmaz usta herşeyi başka tarafa çekiyorsunuz ne haliniz varsa görün

Biz dogrulari, gercekleri söylüyoruz.

Bugün Futbolcularin, onu gectim, genclerin yüzde 90i Barlarda, Diskolarda eglenir. Ve bu 90%in kaci bicaklandi acaba, kaci olaya karisti? Pek nadir... Bu Mekanla alakali degil, kisiyle alakali. Sorun Sezerdeki demek, belayi cekiyor. Bosu bosuna kimseyi bicaklamazlar. O Barda ne yaptiysa, alisveris magazasinda ayni kisiye yapsaydi, yine bicaklanirdi.

@Bersan ÇAKAR

Işık gördün mü Reyiz , Eskişehir'de okurken Galatasaray maçı için 20 30 kişilik bir grup yapıp İstanbul'dan gelen arkadaşlarla merkezden uzak ve polis kontrolunde olan bir yerde buluşacaktık . Malum Eses sakat deplasman tabi polis konvoy yapacak stada kadar işte bunlar haber almışlar Bursa Eskişehir yolunda bize arabadan pompalı tüfek doğrultmuşlardı ordan biliyorum . Ölüme çok yaklaştım ama ilk defa ortalık bembeyazdı , goygoy yapmıyorum ciddiyim .

Ben Ankaragücü maçından sonra bıçaklandım.10 adamın arasında kaldık.Mecbur daldım 1-2'sine,geriye kalanlar bana dalmadan biri bıçağı bacağıma komple soktu çıkardı.Dediğim gibi ilk bi sızı düştü,sonra müthiş bir acı.Işık görmedim,fakat avucum komple kandı.Elemanlar kaçıştı zaten.Arkadaşlar bana taksi çağırana kadar cigarayı tek fırtta içtim.Tek hatırladığım bu.

Bu Besiktasin üstünde var bi dert bu sezon. Her hafta bisey oluyor vallah.

Kim bu sezer öztürk ? Güreşçimi? Bıçağı yiyeceğini'sezememişmi'

Ben Ankaragücü maçından sonra bıçaklandım.10 adamın arasında kaldık.Mecbur daldım 1-2'sine,geriye kalanlar bana dalmadan biri bıçağı bacağıma komple soktu çıkardı.Dediğim gibi ilk bi sızı düştü,sonra müthiş bir acı.Işık görmedim,fakat avucum komple kandı.Elemanlar kaçıştı zaten.Arkadaşlar bana taksi çağırana kadar cigarayı tek fırtta içtim.Tek hatırladığım bu.

O sıcaklığı şu an hissettim diyebilirim . Benim durum tabi seninkinden farklı ve çok ani gelişti ama herkesin ölmeden önce en az bir kez ölüm korkusunu hissetmesi gerekir , o gün bugündür çok farklı bir hayatım var . En önemlisi de fanatikliğimi aldı götürdü , o olaydan önce deli dürtmüş gibi ayda 1 kez maç seçmeden Eskişehir'den kalkıp İstanbul'a gidiyordum sonra bu olayı yaşadım resmen ufkum açıldı diyebilirim . Elemanı bulsam teşekkür ederim o derece :)

O sıcaklığı şu an hissettim diyebilirim . Benim durum tabi seninkinden farklı ve çok ani gelişti ama herkesin ölmeden önce en az bir kez ölüm korkusunu hissetmesi gerekir , o gün bugündür çok farklı bir hayatım var . En önemlisi de fanatikliğimi aldı götürdü , o olaydan önce deli dürtmüş gibi ayda 1 kez maç seçmeden Eskişehir'den kalkıp İstanbul'a gidiyordum sonra bu olayı yaşadım resmen ufkum açıldı diyebilirim . Elemanı bulsam teşekkür ederim o derece :)

Dikkat etmek lazım.Bir keresnde de Antep deplasmanına gitmiştim.

Orada da çok olaylar olmuştu.Ama Ankara'da dersimi almıştım.Maç çıkışı formayı çıkarıp çantaya attım Antep'te.Arabama yürüdüm ve bastım gittim.

Tecrübe yenilmiş bıçakların bileşkesidir. :)

çok gezenin ayağına ne bulaşır bilinir, alkol alacaksan sınırlı alacaksın götü başı dağatacak şekilde içersen bela her yerden gelir

Dikkat etmek lazım.Bir keresnde de Antep deplasmanına gitmiştim.

Orada da çok olaylar olmuştu.Ama Ankara'da dersimi almıştım.Maç çıkışı formayı çıkarıp çantaya attım Antep'te.Arabama yürüdüm ve bastım gittim.

Tecrübe yenilmiş bıçakların bileşkesidir. :)

Musibet-nasihat muhabbeti :) Ben onları gençliğime verdim tabi dersimi de aldım . Dikkat etmek lazım , o milyon dolarlarla oynayan paşalara değmez çünkü kimseye birşey olmayacak bir tek biz öldüğümüzle kalacağız .

geçmiş olsun diyelim. umarım kuzeni de hayati tehlikeyi atlatıp sağlığına kavuşur. yazılanları okudum fakat burada çok gereksiz bir tartışma çıkmış. barların kötü yerler olduğunu düşünenler ve alkol kullanımını tercih etmeyenler veya herhangi bir sebepten bu tarz ortamları sevmeyenler bu ortamlara girmezler. bu düşüncede olmayanlar ise giderler. çok açık ve net. kimse kimsenin özgürlüğüne müdahale edemez etmemeli. bende çok nadiren giden bir insanım ve bir zararını görmedim şu ana kadar. gittiğin yeri iyi seçeceksin kaliteli bir yer olmasına özen göstereceksin bu kadar basit.

Yanlız Sezer'in hayatı tehlikesi yokmuş,fakat futbol hayatı bitebilir demişler.Çok sakat bir durum.

Geçmis olsun, kendiside pek sakin birisi degildi açikcasi, nereye gitse olaylar felan..

zaten futbol oynamıyor ki yılardır,sakatlanıp duruyordu

Bu adam yatsin kalksin menajerine dua etsin. Sunu ülkeye kim musallat ettiyse...

Geri
Üst Alt