Sezon Bitti, Önümüze Bakalım

Şu an bunu demiyorum. CL'de alınan 9 puanın hatırına bunu demiyorum. Amma ve lakin 1 Aralık tarihini bekliyorum. 1 aralık tarihinde olumlu ya da olumsuz dananın kuyruğu kopar. 1 Aralık akşamı tekrardan konuşalım.
Derbi öncesi ucl maci vardi o bizi yordu gibi bahaneleri affedecek kitle kalmadi

Derbi öncesi ucl maci vardi o bizi yordu gibi bahaneleri affedecek kitle kalmadi
Aynen öyle onları geçeceksin. Senin Avrupa maçın varsa rakibinin de var. Hatta sen 1 gün fazla dinleneceksin. Hiçbir şekilde özrü bahanesi olmayacak bir maç. Tıpkı geçen seneki fener maçları gibi. Geçen sene krizleri iyi yönetti, kırılma anlarında feneri kırdı ve şampiyon oldu. Bakalım bu sefer ne yapacak hocamız, göreceğiz.

Bitti.
Saçma avrupa mevzusu icin ligi yaktık. Zaten ilk 24'den öteye gidemeyecegiz. Allah kahretsin!

Sorulması gereken soru su ,bu aksam itibariyle sizce basta hoca sonrada oyuncular işin ciddiyetini anladilarmi?
Yada benzer rehavet ve gevşeklik devam edermi sizce

Sorulması gereken soru su ,bu aksam itibariyle sizce basta hoca sonrada oyuncular işin ciddiyetini anladilarmi?
Yada benzer rehavet ve gevşeklik devam edermi sizce
Avrupa'da başarı geldikçe o gevşeklik geçmeyecek aksine dahada artacak sonraki maçtada yine bu bahaneler edilecek sonraki puan kaybını Union galibiyeti sonrası alırsak daha fazla kredi olacak.

Yahu nereye bitiyor abartmayalım. Devre arası takviyeler ile kafa kafaya yarışırız.

tek ihtimal var o da fbnin 10 senelik başarısızlığını kırıp şuradan bizi yenip bütün rüzgarı arkasına alması , öyle bile hala biz daha şanslıyız ancak fb en azından uzun zaman sonra bir atılım yapmış olur.Orada eğer bizi yenemezlerse geçmiş olsun sadece yine biraz heyecan yapmış olurlar ki bence topu verip beklememiz lazım topla bok gibi bir takım , tjk bize nasıl oynadıysa öyle oynarsak osi 2-3 tane atar biter maç.Gidip orda yenilmedikten sonra da enseyi karartmaya gerek yok , hala oynamamış maç var ve 2-3 senedir oradan kazanıp dönüyoruz

Önümüz yokki hangi önümüz
road beatles GIF

Geri
Üst Alt