Sezon Bitti, Önümüze Bakalım

Bu cümleyi kuran adamın testosteronunda problem vardır.
Bazen 3 sene üst üste şampiyon olan tarafın rakip, 12 senedir şampiyon olamayan takımın da biz olduğunu düşünüyorum

Anlayamıyorum adamların arkasında tffsi mhksı hatta daha büyükleri varken adamlar şampiyonluğu ağzına alamıyor bizimkiler tek maçla sezon bitti he bitti 3 senedir aynı postu açıp açıp durmaktan sıkılmadınız

Sezon bitmedi ve şampiyonluk da henüz gitmedi lakin adamların ciddi bir fikstür avantajı var ve arkalarında da çok ciddi kollanmalar var. Onları kendi evimizde paramparça edeceğimizi düşünüyorum ama o maça kadar puan kaybı yaşamayacağımıza emin de değilim

Sezon bitmedi ve şampiyonluk da henüz gitmedi lakin adamların ciddi bir fikstür avantajı var ve arkalarında da çok ciddi kollanmalar var. Onları kendi evimizde paramparça edeceğimizi düşünüyorum ama o maça kadar puan kaybı yaşamayacağımıza emin de değilim
Bravo hocam

Sezon bitti önümüze bakalım. Seneye şampiyonlar liginde iç sahada maç kaybetmememiz lazım.

3g 1 b 10 puan ediyor, bir deplasmandan 1 puan çıksa ilk 24’desin.

Aynı hatalar 4 senedir devam ediyor, Allah'tan mal bir rakibimiz var.
Evet katılıyorum da , çok mu haksızlık ediyoruz acaba? Herşeye rağmen oturmuş bir kadromuz mevcut.Çoğu oyuncunun yeri belli.Bu bile başarı değil mi? Okan hocanın öncesi neler gördük neler.Tamam oyun kurma işimiz sakat ama en azından atanın tutanın omurgan çatırdamıyor.Biraz fazla haksızlıkmı ediyoruz acaba???

Evet katılıyorum da , çok mu haksızlık ediyoruz acaba? Herşeye rağmen oturmuş bir kadromuz mevcut.Çoğu oyuncunun yeri belli.Bu bile başarı değil mi? Okan hocanın öncesi neler gördük neler.Tamam oyun kurma işimiz sakat ama en azından atanın tutanın omurgan çatırdamıyor.Biraz fazla haksızlıkmı ediyoruz acaba???
Beklentiye göre değişir. Kağıt üzerinde haksızlık ediyoruz diyebiliriz. Elinde tüm forvetlerden daha iyi bir forvetin var, icardi, onun önünde de dünyanın en iyi 3 forvetinden biri osimhen var. Sane yine sağ kanatlar arasında ilk 10a girer. Kalecin keza öyle. Daha sayardim ama herkes biliyor kadroyu zaten.

Süper kupa maçları, kupa maçları, garip takımlara Avrupa'da puan kayıpları devam ediyor. Derbiler rezaletti bu sene. Şampiyonluk yeter diyorsak haksızlık ederiz. Ama ben bunları sindiremiyorum. Seneye daha düzgün olmalı. Normalde 1 puana düşürdü rakibimiz farkı. Mallık yapmasalar belki dün lider olabilecekken klasik fener salakligi yaptılar. Bunlar yüzünden hep hataları halı altına supuruyoruz. Transfer hataları, kadro tercih hataları, TFF nezdinde takımı koruyamama hepsi resetleniyor

Beklentiye göre değişir. Kağıt üzerinde haksızlık ediyoruz diyebiliriz. Elinde tüm forvetlerden daha iyi bir forvetin var, icardi, onun önünde de dünyanın en iyi 3 forvetinden biri osimhen var. Sane yine sağ kanatlar arasında ilk 10a girer. Kalecin keza öyle. Daha sayardim ama herkes biliyor kadroyu zaten.

Süper kupa maçları, kupa maçları, garip takımlara Avrupa'da puan kayıpları devam ediyor. Derbiler rezaletti bu sene. Şampiyonluk yeter diyorsak haksızlık ederiz. Ama ben bunları sindiremiyorum. Seneye daha düzgün olmalı. Normalde 1 puana düşürdü rakibimiz farkı. Mallık yapmasalar belki dün lider olabilecekken klasik fener salakligi yaptılar. Bunlar yüzünden hep hataları halı altına supuruyoruz. Transfer hataları, kadro tercih hataları, TFF nezdinde takımı koruyamama hepsi resetleniyor
Hak veriyorum lakin ana konu Avrupa buda şampiyonluktan geçiyor. Bunu başarabilmek bile büyük bir başarı.Bu sene çok fazla Avrupa da mutlu olduk.üzüldüğümüz zamanlarda oldu ama oralarda olmamız bile büyük başarı.Gelelim asıl konuya günlerdir haftalardır daha iyisi nasıl oluru tartışıyoruz , bizim de derdimiz o zaten.Ama eleştiriken birçok parametre söz konusu.İlk yıllarında Icardi ile çok iyiken bu sene ne oldu da motive edemedi.Devre arası transferler merhem olmadı vs vs vs. Bunların tümünü ele alarak önümüzdeki sene daha nasıl iyi oluruziçin herkes takkeyi önüne koyup düşünecek.
Benimde esas sorum şu yıllardır play maker olarak oynadığımız sezonlara istinaden bu sene nasıl olduda çilingirsiz oynadık,oynama zorunda bırakıldık.Niye niçin neden?
Biliyorum çok fazla sorun var ama reçetelerde hazırlayabiliriz ve hazırlayacağız da.Aynı şekilde Okan hocam da bunu yapacaktır.
Buarada en büyük sorunumuz bu sene rahat rahat bir oyun kurgulayamadık.Beni en çok üzen bu oldu.Kısır bir oyun döngüsü.Yana pas geriye pas düzeneği.Açıkça konuşayım iyi bir Mertens i çok ama çok aradı bu gözler.

Birkaç günlüğüne forum üyelerini çarmıha germek serbest olabilir mi? Bir şey deneyeceğim.

Geri
Üst Alt